Paskaties Numbuster, varbūt kāda cita ir ierakstījusi neglaimojošu komentāru.
Tas ir principā izslēgts. Es vienmēr esmu džentelmenis un nekad nav bijušas nekādas problēmas ar meitenēm.
Pirmo reizi mūžā šāda komunikācija. Ir kas neatbild, ir kas atbild vēlāk - par vēlu, ir bijis ka sarunā un pēc tam uzmet, bet šitāds smieklīgs idiotisms gan nav bijis nekad.
Veči, es viņai uzrakstīju, kā esmu to darījis 100tiem meitenēm visā pasaulē. Standart komunikācija - cik, uz cik ilgu laiku, lai atsūta kādu bildi. Viss ok. Pasaka cik, pasaka ko, pat bildi atsūta. Kad es viņai rakstu pēdējo standarta jautājumu - kur, viņa pēķšņi pasaka ka ar mani netiksies. Es jautāju - kas noticis? Viņa man atbild, ka es smirdu un esmu viss zilumos un ar mani netiksies, jo tiekas tik ar normāliem džekiem :)))))))))))))))))))
Tur ir smagas galvas problēmas kungi, esat brīdināti.
Ierakstīts
Tas ir principā izslēgts. Es vienmēr esmu džentelmenis un nekad nav bijušas nekādas problēmas ar meitenēm.
Pirmo reizi mūžā šāda komunikācija. Ir kas neatbild, ir kas atbild vēlāk - par vēlu, ir bijis ka sarunā un pēc tam uzmet, bet šitāds smieklīgs idiotisms gan nav bijis nekad.
Jaunā paaudze, what can you do...