Pie šīs esmu bijis, varu ieteikt, ja gribas atslābināties ar masāžu un pilnu turpinājumu. Foto liek īstas, no sākuma pamasēja, labi padarbojās ar un starp krūtīm, sūkāt māk, jāt māk, viņai var prasīt gandrīz visu un rūpējās, lai klients apmierināts. Stundai liktos par dārgu, bet pusstundas variants man patika. Viņas attieksmi vērtēju ar 10.
Esmu bijis divas reizes. Bildes atbilst. Attieksme draudzīga/lietišķa, visā visumā patīkama. Apartamenti mainās, bet vienmēr viss ir ok.
Biju tikai uz minetu. Pirmo reiz dēļ labajām atsauksmēm. Otro reiz, lai pārliecinātos- vai tiešām tas ir viss. Nesaņēmu to, ko gribējās, bet bija ok. Šeit jāsaka, ka tā īsti nav Sofijas vaina.
Maza atkāpe: Dziļais minets nevienmēr būs deepthroat. It īpaši, ja tava draudziņa izmērs ir nedaudz vai daudz virs vidējā. Tas nozīmē, ja draudziņs paliels, tad tādu skatu, kad tas pazūd meitenes mutē līdz olām, redzēsi ļoti reti:)
Sofija, varētu teikt, visu darīja lieliski. Atdeve ļoti laba, centīga. Cenšās, lai tu saņemtu maksimālu baudu. Cenas un kvalitātes attiecība, es teiktu, ļoti laba. Facefuck sanāk ļoti labs ar attiecīgu finišu. Varbūt arī dziļais minets ir. Deepthroat nav.
P.s. Šī "problēma" var gadīties pie daudzām meitenēm. Piedāvājumā ir dziļais minets vai pat konkrēti deepthroat, bet realitātē var būt aplauziens.
Līdzīga pieredze. Normāls, parasts minets, bet deepthroat nespēj uztaisīt. Attieksme mazliet par lietišķu, sākumā vairāki jautājumi par to kā viņai darīt, kā tāda čomiska paziņa, kura piekrīt izpalīdzēt un pasūkāt.. Otro reizi uz pilno kontaktu negāju, jo augums par apaļu.
Ierakstīts
Pie šīs esmu bijis, varu ieteikt, ja gribas atslābināties ar masāžu un pilnu turpinājumu. Foto liek īstas, no sākuma pamasēja, labi padarbojās ar un starp krūtīm, sūkāt māk, jāt māk, viņai var prasīt gandrīz visu un rūpējās, lai klients apmierināts. Stundai liktos par dārgu, bet pusstundas variants man patika. Viņas attieksmi vērtēju ar 10.