Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Tā aizrāvos aar šo tēmu,ka traks!!!Un,ko domāju par te rakstīto,lūk-šo listi gan,es uzskatu,daudzām,varbūt pat visām meitenēm,ir vērtīgi izlasīt,un apdomāt....Jo pati zinu meitenes,kas nerēķinās ar puišu laiku,liek gaidīt,mānās ar bildēm...un pēc tam izbrīnītas stāsta,ka šis redz esot atbraucis,un pat pār durvju slieksni neesot gribējis kāpt,bet iedevis atpakaļgaitā....Un ne tikai tām,kuras tā apzināti darās,bet arī visām pārējām,te būtu ,ko smelties...vismaz pārdomām un sevis izvērtēšanai ,lasot šo listi-sak-vai arī es kaut kur nepieļauju līdzīgus kasjakus....interesanta black liste...negribētu te atrasties....kaut arī daudziem varu likties kā krokodils,bet tad viņi to krokodili un veco tanti var ieraudzīt jau savlaicīgi un nemaz nedoties manā virzienā....

".

un par sievietes fizisko trukumu publisku apspriesanu (nejaukt ar objektivi subjektiva vertejuma pazinosanu) man pat skumji palika un kauns jusu vieta :( tadas sarunas var vest pipelvakaros, kad nav nevienas sievietes blakus, to taa kaa vajadzetu saprast <_<:angry:

"

Šis puisis ir tik jauki un inteliģenti iejuties sievietes sajūtās,ka pilnīgi asaras sariešas acīs. Jo ja par fiziskajiem trūkumiem kāds teiktu acīs ko sliktu,nepatīkamu,tas būtu 100 reizes vieglāk pārdzīvojams-uzbrauktu rupji pretī,vai vnk lepni pasmietos,Bet ja jūtīga meitene publiskā,visiem piejamā vietnē ierauga par savu ārieni izteiktas nievas vai vienkāši negatīvu attieksmi,tad tas ir ļoti traumējoši. Jo katrai taču ir skaidrs,ka ne tikai izteikumu autors,bet tagad arī visi šo komentāru lasītāji ir redzējuši nesmukus vārdus par tevi,un zināmā mērā iespaidojas no tiem,ja pat arī gluži individuāli būtu pilnīgi pretējās domās-būtu uz tevi ar sajūsmu skatījušies...Un tad meitenei liekas-ārprāts-tagad visi Latvijas puiši redz manus trūkumus,kuri ir izgaismoti,un pat dažus manus plusus sāks vērtēt kā mīnusus...Traumējoši....... Paldies šim puisim par iejūtību!!!!!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.