Nezi, man pierakstos piezīme "- , jo lecīga debīla gos". Neatceros vairs gan par ko, nezi cik gadi pagājuši. Norādītais vecums sludinājumos arī šūpojas...
Sorry, bet darba laikā plānot fejas apmeklējumu nav pārāk prātīgi, ja vien nevari pateikt priekšniekam: man jāiziet uz pāris stundām, strādāšu vakarā!
Vispār jau ir cilvēki, kuriem ārpus darba laika ir sieva, bērni, pasākumi ar radiem, draugirem utt., utjpr. Pie meitenēm eju tikai un vienīgi darba laikā, stāžs - gadi 20+, pa visu šo laiku - šāda veida problēmas tikai ar atsevišķiem eksemplāriem, uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi.
Katrīna (23), Katrīna (22), etc., 20316320"Kāds vēlas šodien satikties? Rakstīt tikai uz WhatsApp!!! Mans nr-20”316”320"
Bija gribu.lv, puh.lv. Nelikšu sludinājuma bildes, pietiks, lai var numuru atrast, lai cilvēki laiku netērē. Protams, vispirms jāsapērkās "viņas" video un bildes, un tad nu tikšanās par velti, kāda laime
Likšu še numurus no tās pašas sērijas (jāpērk bilde vai priekšapmaksa):
Zane (24) 20578520
Rediģēja Iemetējs 22361608 - vēl krāpnieki, priekšapmaksa.
Ar galvu šamajai kaut kas nav kārtībā. Sarunāju, ka būšu pēc stundas, bija brīvs mirklis darbā. Bums - burtiski pēc 5 min priekšnieks klāt un piemet šanci. Tūlīt arī uzrakstu dāmai, ka sorry, pasākums noraujas. Kur vēl korektāk? Viss - esmu nobloķēts Mans sirdīgais verdikts - govslops
Es gan teiktu, ka pamatdoma bija, ka ne jau kādu pārsteidz, ka jāmaksā vairāk, bet, ka pakalpojums ir totāls sūds - maksā 50 vai 150 - nu, nav nekādas starpības (nē nu, es te nerunāju par atsvišķām Purvciema šausmām Tā kā pie pakaļas tie matemātiskie aprēķini. Principā 100% (pilnīgi un absolūti) visi varianti, kurus esmu ņēmis jaunajā plūsmā uz 1h - nožēloju, ka neņēmu 0.5. Vienkārši nav labu variantu.
Es "для себя сделал вывод", ka vispār jau 50-80 ar tikai tādi paši sū... (atvainojos), kā 100-150 pieejami. Gadus trīs biju metis mieru šitām izklaidēm, tagad atkal atsāku - nu, jāsaka - kādreiz zāle bija zaļāka Vietējās praktiski nav vispār, imports - totāla tufta. Visas "райское наслаждение" - superkonveijers un vēl ar neapmierinātu ģīmi. Pie "Mazās Mašas" nekādi nesanāk laikus saskaņot - pēc komentiem sanāk, ka ir izņēmums :)
Principā, vēl neviens labs variants nav patrāpījies. Šodien arī siroju pa saitiem, jo doma ir aizstaigāt pēcpusdienā, pilnīgi jāliek pēdiņās - "izklaidēties".
Ja par "divinullechetrichetri" runājam - teju tikko biju zvanījis, nu nezi - balss, kā n-gadīgai tantiņai (es jau tik pie jauniem skuķiem šeptējos) Tāda sajūta, ka nodzērusies vai nopīpējusies. Nu, protams, var jau būt, ka vienkārši apaukstējusies , bet mani galīgi nepavilka tā toņkārta, tāda sajūta, ka totāli par gadiem fleitē.
3) Arīdzan ir kā teikts. Jap, lietoto numuru skaits milzīgs, varētu vēl kaudzi pielikt, bet šajā forumā man 'paste' nestrādā, tad slinkums rakstīt; Teju - kā jauna nedēļa, tā jauns numurs
4) Purvciema Emma - kādreiz pa centru tusēja, krietnu laiciņu gan jau "osela" Purvciemā. A žēl Nav man pa ceļam tas rajons. Vairākas reizes esmu bijis, neteiksim, ka širmi norauj, bet anālajam seksim price/performance bij OK. Man šā gada janvāris figurē, kā pēdējo reizi manīts sludinājums.
Strādā vēl? Kaut kā šā gada sludinājumi nav manīti. Nedēļas nogalē plānoju orģijas, radās doma pieskriet, sen jau plānoju (tā bilde "pieķēra: - protams, tad arī pats uzzvanīšu, bet interesē vai iepriekš ir kaut mazākā jēga sacerēties.
Ierakstīts
Nezi, man pierakstos piezīme "- , jo lecīga debīla gos". Neatceros vairs gan par ko, nezi cik gadi pagājuši. Norādītais vecums sludinājumos arī šūpojas...