Biju apciemojis Baibu. Nu jāsaka ka nekā super tur nav. Un faktiski arī man nebija nekādas īpašas ekspektācijas pēc šī topika izlasīšanas Lokācija kkāds pritons. Minets ar gumiju, uz to uzstāju, citādi nekā. Nezinu pat ko uzrakstīt, vairāk neiešu🙃 Īsti nevaru ieteikt.
Pāris reizes esmu bijis. Neko sliktu teikt nevaru. Ja nu vienīgi to, ka visu grib darīt bez preža. 🙄 Par minetu prezī teica, ka lieki iztērēta sperma, jo viņai dikti garšojot...
Duša tāda dīvaina (bet ja ej papisties, nevis uz spa, tad der... 😁)
Pati sieviete nav vairs meitenīte (ko vajadzētu saprast pēc gadu daudzuma) Gludi skūta visās vietās, kaunuma lūpas nav diez ko lielas.
Tā kolēģi, nolēmu ka gribu šādu mature izdarbināt. Svarīgi ir anālā opcija. Zvanīju Veltai un Ingai - abām tel izslēgti. Jūlija ne visai. Varbūt ir kas sakarīgs? Varat arī privāti!
Ierakstīts
Biju apciemojis Baibu. Nu jāsaka ka nekā super tur nav. Un faktiski arī man nebija nekādas īpašas ekspektācijas pēc šī topika izlasīšanas Lokācija kkāds pritons. Minets ar gumiju, uz to uzstāju, citādi nekā. Nezinu pat ko uzrakstīt, vairāk neiešu🙃 Īsti nevaru ieteikt.