Ja uzhe dumal sto perestala hujachit geroin i za um vzjalasj,2 nedelji rabotala?nedumaju,vskorei odin klient,patom geroin i dailshe uzhe nespasobna kavota prinimatj,pomnju ranshe ona strechalasj toka nochu,dnjom hujznajet chem zanjemajetsja.
Ja snei stechalsja boilshe goda nazat i togda i videl etu scenu po venje ,patom ona kudato propala
Tak energenitiki ir hujaratj kogda pod nakatoi 😁ja kogda pervij raz stretjilsja vsjo ok bilo,v no vtaroi raz ohujel,podumatj njemog sto ona na geroinje sidit
Paga,meitene ko paņēmi tavā klātbūtnē dūrās,tu paskatījies un izdrāzi? Jeb es kaut ko nesaprotu?
Es varu visu saprast un saprotu,bet vienu gan nesaprotu.Ja neesi drāzis to resno,neglīto,lēto mauku,tad kāda velna pēc Tu viņu noniecini un nodirs?Un te parādās kārtējā diskriminācija.Nedod Dies',ja es,Jums,pa spalviņai nepaglaudīšu,apriesiet kā suni.Bet paši kaut neesat to mauku drāzuši,varat nodirst vienā setā.
P.s. Citam tā lētā,neglītā un resnā mauka tieši iet pie sirds!
Jauki,nopērc,izdrāz un atstāj atsauksmi.
pirms 3 minūtēm, Lana Deina teica:
Vispār tēma ir izdevusies- сплошной ЁБАНЫЙ В РОТ!!!
Kāds vispār pats sevi lasa,ko uzrakstīja? Jautājums retorisks- var neatbildēt...
Tev,saulīt,nav iespējams atbildēt,pupi pārāk žilbina ♥️
Izrādās,ka interesē,ja jau tik asi reaģējat uz manām ziņām.
Un Tu domā,ka es uztraucos par kaut kādu sūda banu?Un bans par to,ka izsaku savu viedokli?Tad jums te daudziem derētu banu atraut,ja nemākat zolīdi izteikties par "maukām".
Izskatās,ka "maukas",pēc Jūsu domāšanas, nav sievietes pret kurām jāizturās cienīgi.A,paši pērkat..Da jebal!!Vēmiens nāk no tādiem suņiem,kuri neciena sievietes vienalga,kāda viņa būtu!!!!
Tikai ne pārāk apdāvinātie mētājas ar vispārinājumiem tālāk izzīžot no tiem secinājumus.
Realitātē katrs dzīvo kā sevi nostāda - gribi būt resna,lēta,neglīta mauka - lūdzu! Kāpēc lai mēs cienītu katru narkomāni,vai alkāni dēļ tā,ka viņa bomžatņikā tirgo savu pīzdu komplektā ar sts buķeti?Vienkārši ieslēdz smadzenes,ja vari,nevis tikai kluksti 😄
Man tik atliek iesmiet par Tavu tuparillo tizlumu.😁
A,man po**j,kas Tevi interesē vai neinteresē!Es varu apspriest tos,kuri necienīgi attiecas pret "maukām".Jo tādi lopeļi ir pelnījuši,ka viņiem dirš virsū!
Nē,šo lasies darīt citur,ja nepieleks - ātri atrausi banu un tāpat būs miers. Te cilvēki dalās savā pieredzē ar maukām. Bezjēdzīgi tērē savu laiku,jo nevienu neinteresē tavs īpašais viedoklis par šo visu.
Es domāju ka visi tie gribētāji kuri "можем повторить" jau aizbrauca no šejienes.
Es domāju,ka visa Latgale no Daugavpils līdz Zilupei un krietna daļa pirmspensijas un pensijas vecuma cilvēku Rīgā/reģionos ir tādi. Pēdējoreiz mans darbinieks pirms kāda gada sāka dirst par ukraiņiem,kuri strādāja blakus - pateicu lai aizveras,vai arī lasās. Tas bija latvietis,bet lielāks ru fans par girkinu 😀
Blja... ko jus visi ta uzbudinas ar to krieviju? Man nav nekadas saistibas ar krieviju es esmu dzimis Latvijā, ieguvu izglitibu Latvijā un maksaju nodoklus Latvijā. No katra gludekļa no rīta līdz vakaram: "Krievija, krievija, krievija, ak šitie krievvalodigie..." Mums jau 33 gadi, Karl! 33!!! no 1991 nav nekadas attiecības ar Krieviju. Šeit jau vesela paaudze ir izaugusi bez pssr un krievijaj. Tas ir strupceļš. Mož pietek visur bāzt to krieviju? Un sāksim uzlabot savu valsti?
Kāpēc sāksim ? Man kad repšes rubļus konvertēja latos bija alga ap 50LS mēnesī.
Šodien to summu mierīgi noliktu par vienu labu drāzienu foršai maukai 😀
ĻOTI labi redzu augšupeju visu šo laiku. Atvaino,ja esi normāls čalis,bet es nevaru aizmirst to sviestu,ko 10 gadus no vietas 9. maijā uzveda možim pavtariķ vates - nebija foršs skats 😒 neviens nav atcēlis ždanokas un ušakovus...kas ir konkrēta 5. kolonna!
Kas attiecas uz ru - grūti ignorēt kaimiņu ar 140 000 000 tautas,armijas tikpat,cik mums iedzīvotāju un kurš te kampaņveidīgi nāk karot jau gadus 400+
Šis ir bijis, ir un būs divvalodīgs forums. Ja kāds nespēj to pieņemt - laimīgu taciņu uz profila dzēšanas opciju un citas vietnes meklēšanu.
Vairākās citās divvalodīgās kopienās/forumos jau vairākus gadus ir skaidri definēts noteikums: par politiku netiek runāts un netiek izteikti apvainojumi cita tautības vai valodas dēļ. Varam to ieviest arī šeit.
Tam nav racionāla jēga,jo jaunatne nemāk lasīt krieviski. Ir pat kas runāt nemāk okupantu valodā un tas ir tikai labi. Pirms kara Ukrainā vēl varēja ieslēgt muļķi un spēlēt demokrātijas spēlītes,tagad nāksies izvēlēties kurā pusē esi ar visām no tā izrietošajām sekām!
Ja jums ru daļa tik svarīga - uztaisiet rezervātu ar tulkojumiem.
Es,principā,nerakstu un lielākoties ignorēju ru tekstus. Iesaku arī jums stiprināt nacionālo valodu,nevis uzturēt ilūziju,ka joprojām var nemācīties latviešu valodu un dzīvot šeit kā mājās - muhosranskā.
Tur viena problēma- nodzīvot visu mūžu Latvijā un ne par ko neinteresēties,pat par to,lai apgūtu kādu valodu izņemot krievu,kurā 90% no viņiem tā pat pieklāīgi , interesanti un lietderīgi pat savā starpā komunicēt nespēj.
Jā,taisnība!
Vēl vairāk - viņi joprojām nav sapratuši,ka krievijai vajadzīgi tikai kā kārts ko izspēlēt pret Latviju,tāpēc solovjovi vēl ilgi pūderēs galvas par svētajām krievu skolām,apspiestajām tiesībām utt. Tā arī dzīvo te kā svešķermenis jo ne atpakaļ uz roģinu brauc,ne šeit jūtas piederīgi.
Krievu jaunā paaudze man patīk - pārsvarā tie ir patīkami un moderni cilvēki,kuri te iederas lieliski.
Normāli sacepušies te visi! Tikai kārtējo reizi pierāda to, ka Krievvalodīgie diemžēl ir daudz reizes gudrāki un nav nacisti kā daži latvieši te 😂
Nav gudrāki krievi ne ar,īpaši tie kuri atbalstīja politiķus aļa ždanoka,rubiks un ņils - tos pašus,kuri viņus apjāja ar plikiem saukļiem ciniski apzogot,bet nerisinot nevienu krievvalodīgo problēmu.
Apspriest ar tevi kuri ir nacisti nav jēgas,jo tu nespēsi saprotami nodefinēt - kas tie tādi vispār ir!
pirms 1 stundas, Nol1f3r teica:
Diez kā Tu ar fejām kominicē, ņemot vērā, ka 70% tirgus ir no Ukrainas un komunicē krievu valoda?
Angliski. Sarunāt seksu,cenu un vēlmes varēsi bez problēmām,izmet vati no galvas,draugs.
Ru ir vēsture,pateicies par to vadonim putleram.
PPS besamemucho - tu aizgāji un ieliki 3 dislaikus maniem komentāriem 😃 sariebi nacistam pa maksimumu 😁😁😁😁
Ierakstīts
Paga,meitene ko paņēmi tavā klātbūtnē dūrās,tu paskatījies un izdrāzi? Jeb es kaut ko nesaprotu?