Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Man ir ļoti žēl abas puses, atvainojos Puišiem, kam tik negatīva pieredze radusies kolēģu dēļ! Ticami, ka tik daudz jocīgu jautājumu jāsaņem tieši tāpēc, ka citi cilvēki tā izrīkojas. Es ļoti daudzus lieku personīgajā melnajā sarakstā, bet nepubliskoju, jo uzskatu, ka katram ir tiesības būt citādākam un varbūt tikai man neder, bet citai meitenei foršs! 

Un skumji noskatīties, ka smukas un jaukas meitenes negrib tikties ar vīriešiem, kas dzīvo Rīgā/ Pierīgā tikai tāpēc, ka daži eksemplāri izrīkojas pavisam nesmuki. 

Pat vakar vakarā vēlreiz bija līdzīgi, bet vismaz vīrietis pats piebrauca. Bija no TUKŠAJIEM  runātājiem. Meitene pucējās pusotru stundu atcēla citu tikšanos, bet viņš norunāja pus stundu un aizbrauca- nu labi, neiepatikās, bet meitenei ir tāpat savi rēķini jāmaksā, tējas naudu pieklājības pēc jau varēja iedot! Tas ir kā nerakstīts likums, tā dara.  Protams, ka viņa arī pēc tam pārdzīvoja. 

Daudzi sarunā un pēc tam neatceļ ( tikšanās nenotiek ) vienkārši pazūd. Tas notiek sistemātiski un regulāri. Man brīžiem šķiet, ka vieni un tie paši vienkārši maina telefona numurus!  

Un visas tās perversās, uzmācīgās sarakstes. Mani priecē vienīgi tas, ka tas šobrīd notiek virtuāli un jaunām meitenēm nav uz ielas jāsastopas kā man, kad bija padsmit gadu ar vīriešiem, kas grūž vārtrūmē vai kāpņu telpā stājas priekšā vai izseko un seksuāli uzmācās. Es te varētu rakstīt un rakstīt kāpēc ir pilns internets ar tādām atsauksmēm! Tas tiešām notiek! Tā tas ir!  

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

29879470  - Uzmetejs!    Sarkstas ar SMS, esot pie botaniska darza, slokas 47 ( kas ir vecs grausts) pedeja zina ir, ka nak leja preti un izsledz telefonu. Tad nu stavi un salsti! Un nesaproti naks / nenaks.  Saka, ka 28 gadi , laicigi raksta, pa dienu nruna tiksanos uz vakaru.. skumigi, pectam normali puisi nesaprot kapec pie vietejiem viriesiem meitenes negrib braukt. 

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

25502400   ( +994504555200 )  Krieviski.  Vecrīga. Izliekas, ka ir ārzemnieks. Kad atbrauc saka, ka tomēr nevajag. Kad aiziet prom, raksta un prasa palikt ar vinu par pus cenu nekā bija pirms tam norunāts! Foto visas bija redzētas un pirms tam sarakstījās vairākas dienas. 

Pēc aiziešanas turpina rakstīties un uzdot dažādus jautājumus.   Meitenes - laika tērētājs !   Tas jau nevienam neinteresē, ka bija visi plāni jāmaina viņa dēļ uz visu vakaru! 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.