Kādus 20-30 pa tīrīšanu,ēst gatavošanu vairākām dienām, un vēl kas tur uzskaitīts. Viegla uzkopšana 30m3 dzīvoklim tīko pēc remonta- vismaz 50,ja sarunā. Lielāks ap 70m3 dzīvoklim uzkopšana,ar logu mazgāšanu,jau pirms kādiem 2 gadiem ap 150 izmaksāja,atkal ja sarunā privāti,ja caur firmu ap 300. Pa 30- podam ūdeni nolaist(ja bačoks vēl nav aizskrējis),un pusotru šķīvi ,dod Dievs sarunāt.
Nezinu kur Jūs "fejas" kundze tādas cenas raujat🤔😳😲 Man nav māja nav ar ko salīdzinat. Ir dzīvoklis, ap 60m2, biju atradis "mājsaimnieci", tīri piepelnit klāt kādu papildus naudu esošajai algai, nāca reizi vai pāris nedēļā par 30€uz pāris stundām, uzmest skatu dzīvoklim ar sievietes aci, kur kaut ko esmu palaidis garām, plīts pavirši notīrīta,kur prasītos pēc atjauninājuma utt. Logus mazgaju pats, cenšos kā cūka nedzīvot, trauku arī ir pietiekami maz, lai nebūtu vēlme krāt kaudzes. Lūk arī no šada mana viedokļa ir tie 20-30 €, jo 80% izdaru pats. Par pārējo grūti spriest. Ja ir cūku kūts protams tad par ierašanos vien ir jāprasa apmaksa. Kantoru cenas šinī jomā tad bija 2€ kV. metrs. Par logiem : atkarīgs kāda lieluma logi to daudzums man paprasīja, vertņu skaits x 2 x 9€ par loga vertni. Tagad painteresējos, tiešām cena ir uzaugusi uz 7€eur kV.m loga vērtne sākot 15€.
Paldies par apgaismošanu👍
pirms 10 minūtēm, kruella teica:
Seit tu apvaino mani par nezinot neko par maniz ko es māku un kada ir ikdienā kopdzīve, cik daudz esmu ieguldījusi un kadu attieksmi saņēmu preti! Luk tados ka tu arī ir probelma! Tu nodors mani apmelo neko pat nezinot, un protams vajag piemetināt, kadi jus visi ahujenie darotaji un deveji ver es tikai patērētaja. Skatoties uz manu bilanci varu tev pateikt, vira uzturēsana 8 menesi man izmaksāja 50 tūkstosus! Preti man deva ko? Vardarbību un nepateicību! Kamer izlidoja atpakaļ uz ielas no kuras to pabiru savacu aiz žēluma.
Es par maz dodu? Man par daudz dod? Padomā vēlreiz! Pumpa galvas ir pilnīgi pelnits apzīmējums!
Izsaku savu domu kopsummējot un izanalizējot Tavu rakstīto.👍
Arī viedoklis, kurš nesakrīt ir viedoklis un nav jāuztver kā personīgs apvainojums👍
1. Par simpātijām pret kadu spriest var tikaj meitene. Atstāj to viņas zina un neprepere ar ko kurs velas vai nevēlas satikties, iepazīties, gulēt, laulaties un bērnus taisit.
2. Ja piedāvājuma ir uzkopt, paravara tie ir srach kur nedēļu vai pqr menesi no vietas berzit un dezinficejot tie netīrumi un pleki mazaki nepaliek, tikai pieaug, jo turpina acu priekšā piecukot. Ta ka uz 50 stunda generala tīrīšana izbraukuma nav nekas ipass, ja tiešām nav ko tirit, var samazināt cenas attiecīgi adekvatam darba līmenim. Plus pasrisks (medicīniski aizsarglodzekli elpceloem rokam utt, pret nejausu inficēšanls no netīrām vietam, testi asins analīzes utt. Darba drebes, cela izdevumi, sadzīves ķīmija, uzkopšanas inventārs, kira parasti nav un jāiet pirkt visu.utt viss iekļauts izmaksas. Ka kura uzkpj, kada nobrauc ar slotu un gatavs. Man konkrēti ir generala tirisana un dezinfekcija (ar spirtu) ka pec san minimuma standartiem.
Attiecība par est gatavošanu, ja ir kad 10 eir par darbu kad uztaisa est nakamajam 3 dienam. Biezs pakalpojums. Tas ir tad kad viss jau ir nodrošināts un maksa par 3h darbu. Cena nav iekļauti izdevumi par maltītes iegadi un iepirkšanos ka tadu. Tapec attiecīgi tajos 50 tas ir! Jo iesana pa veikalu, un produktu vērtība, plus gatavošana, trauki, uzkopšana utt tas viss nav par velti!
3. A par sexa maksas pakalpojumiem cita tema. Gan jau ka, 50 nebus adekvāta cena. Cik vispār ir gatavs kurš par kādām summam ko darīt. Pa cik monetam tu savu anusu atlautu bakstīt cik stundas un cik dzili sukatu? Vai par 50 man pasukasi?
Mana pieredze liecina, ka tiesi veci sevi pārvērtē un ir nepateicīgi parazīti. Kapec liekas normali sedet uz kakla invalīdam? Vai par maz laba attieksme, rupes un mīlestība. Paedis veders, tira maja. Domāju meitenei invalīdam bit labai mājsaimniecei un ir gana, ja vel strādā no majam sev naudu pati pelna. Vet likt vel skriet divis darbks strādāt slimu cilbeku kas knapi staga, lai pata sedetu majas neko nedarot, pārprast uzturēt sevi un apkalpot vel majas. But agresīvam ja par maz naudas dod vai ja labi iztiras, ja ēdiens garsiga, ha sloms ir un pienes zales, vajag pa muti dot ar kaju un blaut virsu lai kuce atpisas.
Bet visi vini ir labi, godigi pusisi strādājosi kad sak satikties, ka kopa sak dzivot pelsni bezdarbnieki kakla sēdētāji. Jo no invalida 200 eir pensijas tak var izvilkt visas vīrieša iegribas, nakts vidu picu pasūtīt, sev visasus sudus pirkt par lielu naudu utt
Bet vina vecaki nez kadel vaino tiesi meiteni invalīdu ka puokam nav jauns telefons un rēķini vina vieta apamskati. Kapec barene invalods nenodrošina vinu foršo dēliņu! Bet mācīties iet ari greks ir, ja kas, kategoriski aizliegts apmeklēt universitāti!
Un tad ludzu pasaki kas te ir adekvātas prasības? Lai būtu normāla kopdzive nevis sitada huinja tas ir pārdabiskas prasības nez ko iedomājas tas kunas ne.
Nevajazetu jaukt mušas ar kotletēm.
Par punktu nr 2 piekrītu, ja cūku kūts tad 50€h ir par maz.
Pārējais ir lirika un emocijas.
Ja riebjas utt, tad ieteikums ir iet par špaktelētaju un reģipša skrūvētāju. Vai kļut par elektriķi.
P.s. emocionālais fons ir pārak augsts visā stāstā.🤔😕
Labs apkopojums 👍Tikai vēl jāpatur prātā, ka dāmai būtu jāizvērtē, ko viņa pati spēj piedāvāt vīrietim, un vai tas atbilst tam, kas no vīrieša tiek prasīts. Kā rāda novērojumi, mūsu zemē dāmām ar šī attiecību aspekta izvērtēšanu veicas pašvaki.
Jā, paldies, kā atgādināji👍 Ko īsti sieviete no sevis dod, vai vēlas tikai ņemt, kā sevi pozicionē attiecībā pret viriešiem - visi ir tikai jākļi un "p_i_m_p_ja" galvas, man vajag, dod, dod man pietrūkst,no savas puses bieži ir čiks, pat zupu neprot uzvārīt🤔🤭
Paldies, ņemšu vērā. Sludinājums tiešām neveiksmīgi noformēts un ne tajā sadaļā. Rezultātā nekadas tikšanās protams nebija. Bet rakstīt visadas fantāzijas gan netraucē izlecejiem.
Varbūt sac ar to, ka sludinājuma netika piedavats sex par 50 eur bet piestrādāt jebkādos vienkāršos darbos, bet sex pec simpātijām ir piebilde, ta ka visu laiku uzbāžas ar to jebkurā vietā un laika. Klausies, ari ss.lv raksts visadi pederasti ar savam pipelem un tur par sex nekas netika pieminēts! Ta ka saits ir kur mekle otru pusi, tad ari ir komentārs par to, ka bus tadas velmes no meitenes puses!
Nevis, ka piedavajuma ir tiesi sex par naudu!
Jaz ras ir nepareizi noformēts un ne taja vieta publicēts. So what? Lasīt nemak ta pat neviens! Ja raksta nezvanit, tapat zvanas nonstop un dusmīgi pasaukajas kadel izslēgts telefons. Nu lol. Jus tadi ambali esat!
Kadam kas te raksta ta zini bija tada izlaide, satikties piespiest uz eex, jo ta pieradis a meitenei trauma!
Mekleja ka izdzīvot, godigi nopelnīt, kadu simpātiju satikt, otru pusi mekleja varbūt. A tur tikai krani apkārtnē! Un la pec tam vel gribēt kadu vīrieti satikt. Nav tev sajēgas vispār ko otrs jut.
Sākšu ar to ko redzu🤭 "Sieva" uz stundu par 50€/h, ja būs simpātijas tad pamīlēsimies, tātad uzrakšu par jaunu🤔 50€h par mājas darbiem ir neadekvāts cipars, parasti ir konkrēts gabaldarbs un apmaksa korelē starp 20 un 30 EUR par vienu "saimnieces" apmeklējumu, kas sevī iekļauj telpu uzkopšanu, pusdienu pagatavošana, kadām 2-3 dienām,(ja katru dienu nenāk) + varētu būt transporta izdevumi pašai arī droši paēst, + iepirkšanās saimniecības vajadzībām tur atsevišķs tarifs apmēram 5€h. Par parējo sadaļu ja būs simpātijas tad arī var pamīlēties īsti neiet kopā ar konceptu "sieva" uz stundu🤭 Ja no jakļa puses ir pieprasījums tikai pēc seksuālās apmierināšanas, piekrītu ir cits tarifs, kā sirdsapziņa atļauj un kāds ir jāklis. Varu arī piekrist par neveiksmīgu sludinājuma tekstu, ja būs simpātijas tad arī pamilesimies ir lieks, jo tas faktiski jebkuram jāklim ir kā sarkana lupata bullim, redz tikai to.
Pēc Tava izklāsta negribu būt rupjš, ja gribi piepelnīties ej špaktelē sienas, parformējies par masāžas tantras/ lingam guru meistari(joks). Ja meklē sakarīgu vīrieti, seksa portālu sludinājumi nav tā labākā vieta kur meklēt, varbūtejo draugu, finansiālo atbalstītāju. Tad ir jāiet uz sporta zalēm, hokeja hallēm, futbola hallem, teātri, viss ir atkarīgs, kādu vīrieti vēlies satikt, tiem kam būs jūtas visdrīzāk kāda daļa varētu būt kāda sektā, vai baznīcā. Vēl lieli vīriešu kolektiīvi ir celtniecība, programmētaji un citi it darboņi, ugunsdzēseji, armija, rīgas satiksme. Nemācu ko darīt tā rakstiskas pārdomas izlasot šo jauko ziņu par attaisnošanos un agresīvo izpausmi, es neesmu tāda tikai gaidu tramvaju🤔
Pašai ir jāsaprot kāda vecuma kategorijas vīrietis ir pieņemams, izglītības līmenis, vēlamā darbības joma, šķiries, viens, precējies,atraitnis. Tad kad būsi sev atbildējusi uz eksistenciāliem jautājumiem, tad būs vienkaršak un nebūs agresīvi jāatkaujas no jākļiem, kuri tikai grib par brīvu.
Skatos meitukam ir pašāvies vaļā vārdu birums 🤪 Ļoti atgādina kādreiz te pāris tādas runātīgas arī bija🤭 Ja padomā 🤔 tad teksts 50eur/h un ja būs simpātijas tad pamīlēsimies, ļoti stiepts jēdziens ir ja būs simpātijas🤔 ko nozīme ja būs simpātijas? Kādi ir kritēriji? Ja pašķetina plašāk, tad 50eur/h par uzkopšanu, ēst pagatavošanu utt ir tā kā par daudz. Parasti par saimniecības darbiem maksā 20-30 EUR un tā jau ir "saimniecītes" darīšana, cik ātrā tempā visu apdarīs. Pekrītu, ja jāklis vēlas izlaist visus saimnieciskās padarīšanas tad būtu jāprasa 100eur/h. Parējā "smukā" diskusija nolaižas līdz kaut kādam bērnudārza līmenim.
P.S. Niša izskatās ir interesanta no perspektīvas viedokļa🤔 visas "vecās" pusmasieres tantriskās lingama guru varētu sākt pārklvalificēties par "sieva" uz stundu🤔cilvēcīgu ciparu prasot par padarīto iekļaujoties pāris stundās visdrīzāk būtu arī pieprasījums. Ja ir jāklis tad tikai bizness, par papildus seksuālās apmierināšanas pakalpojumiem attiecīgi kaut kāds fiksētais tarifs piemēram 100 par stundu. 🤔
Jēdziens ja būs simpātijas tad arī pamīlēsimies , nevar katigorizet kaut lādā sadaļā un tas skan kā atlaide lielveikalā atlaide no 20%-70%. 🤔
Ptfu..😂😂😂😂🤭 gari sarakstiju, neņemat ļaunā , lai labi stāv un viegli guļas🥃🥃🥃
Veselas četras atsauksmes no grandmaster par vasaras periodu😲 un visām kaut kāda neveselīga opcija, ja sakarīgs un kopts var bez gumijas🤦😲 Tad redz no kurienes lv statistikā ir STS un HIV pieaugums nav brīnums ka drostalas "krastus" neredz un mauc bez😕😳
Lielais fui drostalām, kuras atļaujas pēc šaubīgām seksuālās veselības noteikšanas metodēm "maukties" virsū bez vismaz minimālās aizsardzības gumijas. Gan jau ka pēc tam vēl izskalo ar sodas un citronskābes šķidumu. Kā vecmāmiņa mācijusi kādreiz pēc siena zarda guļoties🤔
👍🤣🤣🤣🤣īstenais rādītājs par Grand meistaru ir tēriņu iela un irucis, + vēl tās dažas, kuras ganās "Bermudu trijstūra" rajonā, pārējais ir tikai copy paste lirika. Bet ņemot verā ja atsauksmes atbilst realitātei, tad principā ir bijis pie visām aktīvajām un mazāk altīvām darbonēm.
jūs, puiši, esat patiešām toksiski. viņa ir laba tante, kas ļoti mērķtiecīgi pūš mašīnā (vai pie jums, vai viesnīcā
ja vēlaties maksāt) Pretēji tam, ko mēs rakstījām iepriekš, naudas pelnīšana patiesībā nav vienīgā motivācija, viņa patiesībā ir ļoti seksīga persona un dara to arī, lai piedzīvotu uzbudināmus mirkļus. Es nekad viņu drāzēju, jo man nepatīk drātēties ar prezervatīvu, un viņas mines ir tik labas, ka esmu apmierināts ar to.Ja jūs neticat, ka viņa ir ragveida, noteikti apēdiet viņas incīti pēc jūsu BJ, tad jūs atklāsiet, kāda viņa ir patiesi ragveida sieviete. Kopā ar Baibu mana vislabāk apmaksātā seksa pieredze Rīgā, "īsta normāla" sieviete.
Google translate īsti nerullē😏
Ir testēta, kā ārzemju biedrs rakstīja, viesnīcā ir ok, laiku baigi neskatās, bet kā jau sieviete ap 50 kura var manīt ir strādājusi vai strādā vai bijusi saskarsme ar lietišķumu tāda arī ir lietišķa un korekta. "Iekustinot" ir aktīva un lieta patīk, vēlams paņemt savus prežus👍 Darbības laiks viņai principā ir kad ir sludinājums un dienas laiks pārsvarā. Jaukā milf/Gilfa cenas kategorijā 70-100+
Biedram fui par darbināšanu bez preža.
Moderators varētu pielikt viņas tēmu, ja nav dzēsta pēc viņas lūguma.
Labi ka ar šo neko nevienojos, sākumā arī cena bija 200, tad par to ka nav vietas un grib visu bez, nositu cenu līdz 120 , bet viss arī pazuda😊 gan jau ka lielmeistars podriņķis pārķēra😂 un nomocīja par šo mazo briesmonīti 200.
sāc ar Mežciema simtvārdīgo , ūdeni taupošo zaki un turpat netālu esošo mūžam jauno Samantu....nepačukstēšu , bet var gadīties ka tāds konveijers kā iebraucējām, nav.
Sveiks veco zēn!
Piebildišu rakstītajam sākumam, lai saprastu kur ir paša apakša būtu jādodas pie super mature uz tēriņu ielas netālu no lidll.(Vēl joprojām raksta Elvi) Un tad jau var turpināt izzināt pļavniekus, Purvciemu pieķerot klāt bolderāju un tā izejot visai rīgai cauri var sākt lūkoties citu pilsētu virzienā. 🥃🥃
Šodien noskrējies pa darbiem, laižu no Siguldas caur Rīgu uz mājām, parakājos internetā, uzgāju šo dāmu, kas diezgan aktīvi sludinās, par cik lokācija laba-Mežciems, nav jālien centrā iekšā,nolēmu laist ciemos. Sarunājam laiku, meiča bišķi kavējās, bet tas jau normāli:) Nu ko, tieku dzīvoklī, zaķim tā neko figūra, uzreiz prasa naudu.. Nu labi, iedodu. Loģiski, ka pirms seansa taisos uz dušu, šī atbild, ka nē, dušā nē, lai tikai rokas nomazgāju😂 Es jautāju, kapēc tā? Gribu nomazgāties pirms tam.. Tā nelaipni atcirta, ka tādi noteikumi. Pateicu, ka nē, paldies.. Jo māc šaubas par tīrību, ja šādi pieņem pa taisno no ielas uz gultu. Paņēmu naudu un atvadījos.
Ieteiktu uzmanīties😬
Drīzāk vannasistabā sedēja kāds puikiņš nevis taupa ūdeni
Ir bijis līdzīgi ar citu feju, tikai tur virtuvē pacietīgi sēdēja
Porzinģis sācis iet pa otro apli?Vai kaut ko fleitē? Kur ir ka viss pie Iruča ir slikti? Vietas viņai nav, varbūt sakrita, ka neviens nebija.
Bez preža, iekšā, skūpstīšanās jauks komplekts visām šim pasākumam, bet šaize anālais nav, ko tad ej ja nav anālais, nemoki sevi un ej pie tām kurām ir anālais.
Jā biju pirms 7 gadiem, jau tad bija maigi izsakoties paveca, ar kronām un krunkām. Uzķēros toreiz uz bildēm, jo nebija šeit atsauksmes vēl vai nezināju par šo vietni. Dzīvē jau tad nebija diez ko uzbudinoša. Attieksme bija ļoti laba, ņemot vērā ka biju pēc 3diennieka uz grande poha. Procesā bija atsaucīga, darīja visu ko prasīju bez iebildumiem. Atmiņā palikusi, ka pie gultas vai nu uz sienas paklāja vai plauktā bija kautkāda jocīga kolekcija. Otrs par ko labas atmiņas, ka nometu pirmo koku un pie otrā sirds sāka streikot - poha plus karstā diena. Iedeva zāles, visādi palīdzēja, jo medicīnas jomā ir pamatdarbs. Un izstāstīja kā salāpīties, lai nākamajā dienā būtu ok. Izdarīju visu kā ieteica un bija necerēti labi nākamajā dienā. Pat daļu naudas atdeva, lai kvalitatīvi salāpos. Viena no patīkamākajām attieksmēm manā pērkamo karjerā. Vai iesaku? Domāju, ka fiziski tur pavisam vairs nav labi, bet uz ļoti lielu pohu iesaku - gan atsūkās, gan iedos sirds drapes un izstāstīs kā kvalitatīvi salāpīties.
Pedējais teikums gandrīz kā ieteikums, doties pie viņas uz lielu fūgu lai atkopj👍😅
Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī pēc puhsludinājuma (sludinājusies arī agrāk):
Impulsīva tikšanās ar seksīgu skaistuli! Brīvā gaisotnē, bez saistībām - tiekamies, blenojamies, baudam! Aizliegtais auglis viss saldākakais-dzive ir jautrāka, kad izbaudi uz pilnu klapi, bez nožēlam! Piedāvāju tev gari nedomāt, rakstīt, baudīt, trakot ar mani!Kuram gan nepatīk būt lutinātam ar sievietes uzmanību?Neesi kautrīgs - uzraksti apburošai dāmai.. Vīrieši 30+/ -!Man 35-viegli atrodu valodu ar jebkuru, labi izskatos, zinu ko meklēju, iespējams Tu?
Info deva sarakstē. Takse bija četrpadsmit.nulle eur. Foto atbilst. Vizuāli BBW MILF tipa ar attiecīgām krunkām un krokām, krūtis ļoti patīkamas. Attieksme laipna un draudzīga. Vieta bija Pleskodālē, netālu no Spāres ielas un Astras ielas krustojuma. Pirms dušas norēķins, pēc dušas nedaudz maigošanās un masāža. Pēc apgriešanās ļoti centīgs mutiskais un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Pēc tam pamīšus dažādos leņķos jātniece, misionārs un no aizmugures, kamēr pietika. Procesā viņai patīk pakļauties un pati zināja, kā pašai labāk, stenēja patīkami un periodiski kulminēja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas: ja kopts un sakarīgs, skūpstīšanās un viss bez gumijas. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 50min.
Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, īpaši, ja dotu arī dupsi un būtu ērtāka loģistika.
Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.
Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,7.
Ļoti stipri šaubos, ka viņa bez gumijas darbojas. Skūpstīšanās jā.
Par viņu bija atsauksme sen atpakaļ pie tēmas duo vai kaut kā tamlīdzīgi. Interesanta un aktīva feja, ik pa laikam ir vērts apmeklēt 👍
Šis labs! Viss jau ir aprakstīts, un atrodas kurš vēlas kaut ko uzzināt! 😂😂😂🍻
Uzraksti viņai, piedāvā savu bonusu, piedāvā vēl kaut ko un dodies testēt. Sejas bildes nav aktuālas, jo no aprakstītā ir skaidrs parastā Latvijas lauku meitene nokļuvusi rīgā un iespējams vēl nav sabojājusies.
Donlucky, uzmet aci ! par Tavu ierakstu, kas orietēts bija par fēju vecumu, ka 50 gadigās jau par 50 gadīgajām uzdodas...... Samanta jau 38 sasniegusi!
Tas par Samantu neattiecas😂😂😂 un kā jau rakstīju, ir manāmi uzlabojumi ne visām protams, bet uzlabojumi ir, piemēram blondā no miera ielas ir norādijusi tuvu savam īstajam vecumam, Lienna man liekas arī sludinājumos norādīja+- reālo vecumu, un pļavnieku, Purvciema masāžistes, uc rajonu Balzaka+(mature) vecuma fejas sākušas tuvāk taisnībai norādīt vecumu. Par Samantu tas būtu interesants pētijums kāpēc vēl joprojām norāda 38 nevis to kas +- realitāte, jo lielākā daļa feju apmekletāju ziņā realitāti🤔
Jums vajadzētu savu tēmu atvērt, nekas nav pretī ka par tēmu filozofējam, bet par konkrēto meiteni, pisēj biedrs pats ir vainīgs ka foto neredz kas tur darās un nav veicis izpēti vai ir vērts un ko tad īstenībā piedāvā, kāda tad ir augumā un svara proporcija utt, un pēc paša novērojumiem un saskarsmes ar fejām +- visiem feju sludinājumiem kuros norāda vecumu ap 25 līdz kādi 35 tad vismaz 5 gadi klāt realitātē , tās kuras reklamējas 35 + vismaz 10-15 gadi klāt realitātē.
Bet pēdējā laikā ir redzams uzlabojums, ka fejas kurām ir ap 50 arī sludina ka ir ap 50.
Lai jauks vakars un dažās brīvās dienas kapitālismā.
,,lzdzīos tas , kas mainisies!....'' Pliekšānu Jānis
Neizdzīs😂😂 par izdzīvošanu un maiņām sāk izskatīties pēc tā kā pliekšānu jānis jau tad ir norādījis uz latvieša gēnu, verga dvēseli, pielīšanu, gļēvumu, dubultmorāli, divkāršiem attieksmes standartiem, spēju kolobrēt pie jebkādiem stiprākiem spēkiem, jeb būt noderīgs visiem. Nav tā labākā īpašība, zinot kas bija pats pliekšānu jānis tad par mirušiem vai nu neko vai labu. Es par neko, jo nekā laba nav
Ierakstīts
Palasī tēmu par šo un viss pāries!
Bella ( Linda ; LOLI ; LOLIJA ; Bibi ; Lelde Maša Maija Lola Anna EMILY Minka Elina Laila Sindija Adriela Annija Megija Jesika) 200036** (iepriekš 260079** 288157** 200180** 299913**)