Par mani vari neuztraukties. Es iedomājos, ja es saviem darbiniekiem vai sadarbības partneriem mēģinātu pateikt kaut ko tādu. Zinu, ka sarunājām alga būs 1000e uz nepilna laika darbu, bet davai sarunājam 800e uz pilna laika darbu, citi taču Latvijas gateros ar to samierinās. 😂 Vispār ap šo laiku taču Latvānijas buhātājiem algas dienas, tad jau ies izspiest no tiem grašiem, cik var, sarunātāji lielie.
Lūdzu, nejauc divas atšķirīgas lietas ☝️ir prostitūtas un ir Šļuras😉
Prostitūtas, kuras tevi sagaida koptā telpā, pašas smaržo - kā pavasaris, ir interesantas sarunu biedrenes un atstrādā savu noteikto samaksu par visiem 100%
Šļuras, kuras tevi sagaida nekoptas, mati nemazgāti, māja nekārtīga, vienīgais temats, ko viņa spēj stāstīt ir par saviem iepriekšējiem klientiem. Kuras piekritīs daudz kam, tev tikai vajag pateikt summu, ko iedosi😉
Es sakopies, sasmaržojies vīrietis😁 nekad, nekad nepārmaksāšu Šļurai.
Jauna, apaļīga meiča ar ļoti kuplām krūtīm, kur ir iespējams minets vai minets + sex. Pieņēma gaiļezera ielā, dzīvoklis parasts, plus smakoja drusku pēc kaķa čurām. Nebija man toreiz daudz laika un sarunājām minetu. Minets - nu tāds pašvaks. Itkā kustība ir iekšā - ārā, bet nevēlas ar lūpām locekli sakļaut cieši. Vairāk bija sajūta, ka rīklē drāžu. Visa saziņa caur gribu.lv čatu. Gribēja 50 rozes, bet vienojāmies par citu summu. Viss atkarīgs no paša. Veiksmi visiem
Ar šo vari sazināties😉Satikties var pie tc Doles vai tur pat blakus pie cirkuļa. Vālēt mutē vari, jo dziļāk, jo labāk. Price bija 2 zilie un dirsu tev arī izlaizīs, ja ir vēlme
Tā Olga vēlas par tikšanos 80-100 eiro.Iespējams ir minets,klasika un anālais.Vietas viņai nav.Hvz...intuīcija man teica,ka nevajag tikties.Neprasat, kāpēc?
Sudulaci...tev,lai viņu paņemtu priekšā ir jāprot labi runāt angļu mēlē.Viņa jau minēja,ka šie esot izglītotāki un pieklājīgāki,nekā mēs.Taču nu jau viens angļu mēle jau ir black listē :-)
Ierakstīts
Lūdzu, nejauc divas atšķirīgas lietas ☝️ir prostitūtas un ir Šļuras😉
Prostitūtas, kuras tevi sagaida koptā telpā, pašas smaržo - kā pavasaris, ir interesantas sarunu biedrenes un atstrādā savu noteikto samaksu par visiem 100%
Šļuras, kuras tevi sagaida nekoptas, mati nemazgāti, māja nekārtīga, vienīgais temats, ko viņa spēj stāstīt ir par saviem iepriekšējiem klientiem. Kuras piekritīs daudz kam, tev tikai vajag pateikt summu, ko iedosi😉
Es sakopies, sasmaržojies vīrietis😁 nekad, nekad nepārmaksāšu Šļurai.