Dzīvē, bez kosmētikas viņa izskatās pluz pusi sliktāk kā bildēs - riepiņa, krūtis dabīgas, nokarājušas, pašai arī nav jābūt 26 gadi, bet gan vecākā. Un vēl tās pārpumpētās lūpas.
Par pašu procesu - minets ir okeish. Cenšas padziļi paņemt...reizes 2-3, bet kopumā nekā īpaša.
Seksa laikā aktīvi spēlējas ar sevi, cenšās beigt ( vai vismaz Tevi tajā pārliecināt), skaņas efekti labi.
Masāža - viņa pati uzreiz atzīstas, ka masāža viņai būs paglaudīšana, body to body, bet nekā īpaša.
Kopumā - meitenei par centību - 8. Par kopēju pieredzi -6
Šo meiteni pazīstu, tikos ar viņu pāris gadus atpakaļ, pirms vēl lika sludinājumus.
Meitene (sieviete), galvā ir daudz jaunāka nekā pasē. Atceros tādu fun fact Par viņu - Kas šajā gadījumā arī atbilst lielmeistera - roka ap minci kamēr palika slapja. Šī dāma paliek slapja vien iedomājoties par seksu. Ir pāris situācijas bijušas, nosacīti smieklīgas, jo vismaz agrāk strādāja cilvēku apkalpošanas servisā, bet ne tādā kā tagad, un viņa vairākkārtīgi sūdzējās, ka pēc vienkāršas sarunas ar vīrieti paliek slapja. Bet atceroties, vai rekomendēju - nē, turēties tālāk no viņas. Viņa jūs atradīs soc tīklos un sāks prasīt naudu - bija iets caur šīm.
Dāma ļoti interesanta - sarunā. Negatīvi - Vizuāli, gadi protams dara savu, un ar lielo zaudēto svaru izskatās ne pārāk labi. Krūtis - šķībs silikons, kad ir jātniecē augšā, vēders izskatās ļoti drausmīgi,it kā pazūd kaut kur pie mugurkaula un āda savācās diezgan drausmīgi. Un minetu gribēja taisīt bez mēteļa, par ko es ātri aizrādīju. Minets pats nekāds, tikai tik daudz, lai dabūtu instrumentu darba kārtībā. Protams, arī nekāds GFE vai kas tāds tur nav. Kā saka - дёшево и сердито. Pabeidz un prom. Kā arī vairākas pozas negribēja, jo sāp, bet nu tas protams, saprotami, manam magnumam ego boost.
Plusi - Masāža bija ļoti laba, spēcīga, kārtīga. Ieeļļo sevi, Tevi, slidinās virsū kā balerīna. Tiem, kam matos saķeras visa eļļa, gan nepatiks....
Kopumā... Vairāk negatīvu nekā pozitīvu iespaidu, bet par to cenu, kas ir, ne sliktākais variants.
No manis stingrs 4/10, bet price performance es teiktu 6/10.
Neiešu vairs un iesaku tikai tik daudz, ja ASAP vajag kaut kur riekstus izšaut pa lēto, un ir stingri nervi lai izturēt to vizuālo.
Kādu laiku atpakaļ saniezējās rieksti, izdomāju aiziet pie viņas. Sakontaktēt sākumā bija pagrūti, jā, bet kad sāk komunicēt, tad aiziet. Un veči... Tas ir... Bomba.
Par dzīvokli, es nez, normāls dzīvoklis, galu galā ne dzīvokli vērtējam, nekādas ne smakas, nekā slikta nebija, viss labi.
Pati meitene - Bomba.
Slaida, jauna, skaista, pati izbauda procesu, vai arī ja tēlo, ka izbauda, tad cepuri nost, izcilākā aktrise. Ķermenis arī kolosāls, riktīgi petite, balss jauka un maiga, skatiens pavedinošs. Protams, silikona cienītājiem šeit nebūs ko darīt, bet šeit viņš nemaz neprasās.
Tik daudz lietas arī var sarunāt, ar saprātu, protams. Seksā patīkami gan sten, gan uzvedas, padevīga, minets ir viens no labākajiem vispār... Dari kā gribi... Dziļi... Labi... Kā labākajos porņikos.
Stabils 9.5/10 manā grāmata. Iešu vēl? Noteikti! Rekomendēju? Nē, lai paliek visa man, un jūs jākļi viņu nesamaitājat 😁
Karjeras laikā līdzīgas situācijas ir bijušas 5-6. Ikreiz atstāju 10eiro par meitenes laika izniekošanu. Sarakstos neesmu iekļuvis. Bet te mazliet atruna - es izvērtēju pie kā iet. Piemēram, ja bildē ir tikai milzīgi pupi, tas nozīmē, ka būs ronis finālā.
Bet tas, man liekas, ir nedaudz absurdi. Jo meitene Tev samelot par savu izskatu (kas ir viens no svarīgākajiem aspektiem šajā profesijā), Tu patērē laiku, lai tikt līdz viņai, kāds cits čalis, kuram ir vienalga par izskatu, varbūt nedabū, un Tu vēl esi pazaudējis laiku, lai tajā brīdī tiktos ar iespējamo feju, kas Tev patiktu, un viss tikai tāpēc, ka viņa sameloja par savu izskatu. Un Tu viņu par to visu apbalvo ar naudu. Mani vienkārši to kreiso bilžu likšana ir tik ļoti apbesījusi.
Neņem to lūdzu kā uzdirsienu, es vienkārši gribu saprast domu gājienu.
Esmu bijis pie šīs darbones kādu laiku atpakaļ. Ir tā pati kaislīgā. Dislokācija ik pa laikam mainās, bet par pašu meiteni - nevar teikt, ka baigi slaida, petite cienītājiem garām, bet meitenei kuplumi pareizās vietās. Sagaidīja skaistā korsetē. Pati jauna, gadi tiešām varētu būt patiesi. Seksā, liekas, ja neskaita anālo, nav lietas, kam teiktu nē. Minets dziļš, sulīgs, tieši tas ko gribēju. Nav pretenzijas, ja arī viņai viegli uzšauj. Krūtis skaistas, lielas, dabīgas. Ņem kādā pozā grib, beidz kur grib.
Vērtējums -
Attieksme - 10, jauka, nedaudz latviešu kūtrums piedod šarmu.
Izskats - 10, ka bildēs redzētais apmierina, dzīvē nevilsies. Bet ja gribi īpaši slaidas, neej.
Darbošanās - 10, minets dziļš, pozas visas, pati aktīva, acu skatiens visu laiku.
10/10. Ja varat, aizejat, bet saudzējot meiteni, reti labs variants.
Nu nahren, no go. Es šamējai uzrakstīju jauki, pajautāju, kas piedāvājumā, šī man atsūta 20 sekunžu balss ierakstu, kur praktiski bļauj virsū. 10/10 attieksme pret klientiem.
Sveiki, kautkā grūti iebraukt šajos komentāros kas un kā, varbūt kāds var iedot kādu nummuru kur viss ir ok? Vai mazu rezumē? Gribētos daudzmaz smuku meiteni kas prot izdarīt savu lietu! Ja tāda ir protams?!
Biju aizgājis pie, sevis minētās iepriekš Bellas, atkārtoti, tikai šoreiz, tā kā viņai ir piedāvājums - minets ar draudzeni.... Domāju, jāpamēģina, what's the worst that can happen... Well... Fuck
Tā otrā draudzene kas ir, ar īsākiem tumši - sarkaniem matiem, izskatās nedaudz pēc nīlzirga. Sākumā tā draudzene uzvelk gumiju... Nedaudz paņem mutē, tā pa tiešām minimāli, novelk gumiju, uzvelk jaunu un dod Bellai. Šī kā parasti, izcils minets. A ko draudzene? Vienkārši guļ blakus un lupī uz Tevi. Pēc īsa brīža saka - neturi sevī (pēc tāda komentāra aizturējās sevī). Bella ņem riktīgi dziļi, guļu, baudu. Draudzene pēkšņi paņem prezi, novelk un sāk ar roku dročīt. Liekas, ka pat Bella bija pārsteigta. Uzreiz pajautāju - ko nafig viņa dara? Šī - neturi sevī, šauj ārā. Pateicu Bellai lai turpina ņemt. Jauns prezis virsū, un šī turpina, draudzene vienkārši gulēja blakus. Finišēju, laipni atvadījos, aizgāju.
Sausais atlikums - uz dubulto nekad vairāk, pie tās draudzenes - dievs pasargi. Labākais laiks kad iet pie Bellas, pēc pieciem, kad tā draudzene ir prom.
man nesen bija labs minets pa 20 fantikam. Ta bija n gosex kristina501. suka loti labi.
Nezinu kungs, kas Tev ir labs minets, bet pēc maniem standartiem šis i ne tuvu nav labs minets. Pati sieviete atsaucīga, laipna n stuff, bet dievs viņai neiedeva neko tādu, ar ko izcelties.... Drīzāk atstāja lielos mīnusos, jo pamanot viņu durvīs pirmo reizi sāku apsvērt, ka varētu iet prom. Bet nu labi, paliku, ja jau atbraucu. Dzīvoklis ir remontēts, nav ne vainas, attieksme, atkārtošos, ir ļoti laba un laipna. Bet minets... Omfg... Vienveidīga kustība no sākuma līdz beigām, dziļi paņemt nevar, neko nevar... Pēc kādām 10 minūtēm monotonas darbības, sapratu, ka nebūs, pateicu lai pārstāj, aizgāju uz wc un apmierināju ar rokivanovnu (šī pieredze pie kāda ciemos gan pirmo reizi), un prom... Secinājums-samaksāju vienu zilo, lai pie svešas sievietes noraut dūrē... Tas īsti nav mans. Vairs neiešu. Skumji.
Ierakstīts
Esmu bijis kādu laiku atpakaļ, siļķes nebija.
Dzīvē, bez kosmētikas viņa izskatās pluz pusi sliktāk kā bildēs - riepiņa, krūtis dabīgas, nokarājušas, pašai arī nav jābūt 26 gadi, bet gan vecākā. Un vēl tās pārpumpētās lūpas.
Par pašu procesu - minets ir okeish. Cenšas padziļi paņemt...reizes 2-3, bet kopumā nekā īpaša.
Seksa laikā aktīvi spēlējas ar sevi, cenšās beigt ( vai vismaz Tevi tajā pārliecināt), skaņas efekti labi.
Masāža - viņa pati uzreiz atzīstas, ka masāža viņai būs paglaudīšana, body to body, bet nekā īpaša.
Kopumā - meitenei par centību - 8. Par kopēju pieredzi -6