Blondy ir analā seksa entuziaste. Julijai neprasiju par dibena priekiem. Pirmajai reizei tā jau bija daudz visa kā,biju kā tādā veikalā, abas dāmas kā konfektes, gribu vienu, gribu otru, gribu abas reizē, mazliet apjuku no sākumu 😁.Bet, kā saka, komandas sporta veidos var mazliet sačkot 😆, kaut kā kopīgi izcīnijām uzvaru 🥳
abiem vienlaicīgi? īsti nesapratu, ja ar to domāji DP, kur viena dāma ar strapon tad neprasiju, esmu čalis kautrigs, varbūt nākamreiz..........
Jā, ar to biju domājis, ka Jūlija ar strap on un tu ar savu dandāli to Blondy papurinat🤪
Par godu savai dzimšanas dienai nolēmu sevi palutināt ar ko nebijušu izvēlējos threesome ar Blondy un viņas draudzeni Jūliju. Tikāmies pie Jūlijas pasažieru ostas rajonā,man par pārsteigumu ar auto novietošanu nebija problēmu.
Man ierodoties dzīvoklī, dāmas mani sagaidija gērbušās saskanīgā apakšveļā ,nepaspējām apmainīties ar laipnībām, kā dāmas sāka skupstities savā starpā,pēc tam tiku aizvests uz vannas istabu.
Mazliet priekštatam - Blondy pupaina blodīne ar brūnu ādu gērbusies baltā apakšveļā, Jūlija melnmate ar bālu ādu . Tāds kontrasts ļoti forši kopā izskatās.
Protams, ka ar Blondy biju jau ticies zināju ,ka ir seksiga blondīne, bet ar Jūlija nebiju līdz šim ticies, mazliet pārsteidza, dzīvē izskatās labāk kā bildēs. Abas ļoti skaistas sievietes. Kopā izskatijās pasakaini, kā maucīga Salātlapiņa un tik pat maucīga Sniegbaltīte .
Pirms visa pasākuma, mazliet biju satraucies, vai maz uz vietas es zināšu ko darīt ar divām sievietēm, vai nebūs neveikli klusuma brīži, vai nebūs teātris uz atjebis!!!???
Kā izradijās uztraukumam nebija pamata. Bez mana ierosinājuma, dāmas sāka skupstites savā starpā, glāstit viena otru. Seksa laikā nebija neviena mierīga brīža, visu laiku kāds tiek apmierināts. Pozas tika mainītas daudz, viss process plūda dabīgi, nedomājot.
Dāmas procesa laikā sarunājas savā starpā,prasot vai ir labi otrai, izskatijās ļoti mīļi un seksīgi reizē. Pa cik dāmām ir liela ķimija savā starpā radās sajūta, ka visi butu seni draugi, kas kopā atnakuši nodarboties ar seksu.
Par pasākumu biju patīkami pārsteigts.Noteikti iešu vēl.
PS. Dāmas nesludinās, portālos var nemeklēt, viss notiek ar jau pazīstamiem. Laikam jau arī jāpiemin,lai lieki neprasītu ,ka katrai bonusinš 15 sarkano apmērā par 1h ar astīti. Ar drosību viss ir līmeneī ,rakstā neminēju, jo pats par sevi saprotams.
PPS. Bučas @Blondy un чмоки чмоки @Yuliia , paldies par jauko dzimšanas dienas piedzīvojumu . xoxo
Blondy ļāvās drāzt sevi jums abiem vienlaicīgi? Jūlija jau tā baigi neļauj sevi dibenā drāzt.
Ierakstīts
Vai šos pakalpojumus kāds ir izmantojis? Pieredze?