Man ar viņu sex nebija bet runāju par masāžu, kas bija daudz labāka nekā vnk paglaudīšana un pēc 15min davai griezamies un es Tev noraustīšu.
Katram sava gaume protams, bet nu nav arī tik resna kā te stāsta un krūtis ir lielas tāpēc arī nokarājas - logiski ne?
Kā jau teicu nav modele bet nav arī valis. Bet reti kura happy end taisa ar krūtīm skatās acīs un ļauj beigt uz krūtīm un sejas takā es tāpat palieku pie sava ka pa 50 eiro normāla masaza un savādāks happy end ir laba cenu attiecība pret izskatu un dzivokli.
pirms 2 stundām, Skotovoz teica:
Alinas-Celtnielka pašreklamas posts. Veči tā neraksta.
Neesmu es Alīna. Kā tad veči raksta? - Biju pie Alīnas, jebal kā izpisu un aizgāju? Tā veči raksta?
Intelekts un cieņa pret cilvēku (kaut vai atdodas pa naudu) arī jābūt nevis tikai stāsta kā kādu puisis, bet īstenībā labi ja stāv bez tabletēm.
Kā jau teicu modele kā bildē nav bet blondi mati un skaists smaids ir. Augumā ap 160. Krūtis lielas dabīgās. Masāža tiešām laba un 50 eiro par stundu. Pulksteni neskatās nemaz. Var parunāties par visām tēmām nevis tikai par laika apstākļiem. Erotiskā daļa ar krūtīm pa ķermeni ka arī starp krūtīm vari beigt ja nevēlies ar roku lai palīdz. Kā jau teicu dieva dēļ nesapišat meitenei prātu nav super modele bet nav ari krokodils - viņa šajā biznesā ir del tā lai iekārtu naudu.
Iesaku apmeklēt. Pieejama masāža un turpinājums. Paņēmu tikai masāžu 50 eiro ar laimīgām beigām. Masāža laba jo esot izieti kursi. Pieskarties ļauj visur. Noteikti iešu vēlreiz. Sex ar masāžu 100 eiro. Meitene jauka un komunikabla. Nav modele bet ir ok. Lūdzu nesačakarējat viņai prātu. Pieņem Alauksta ielā.
Ierakstīts
Cik gadi apmēram?