Pirmo reizi rakstu pec klienta luguma - divas meitenes - viena no vinam VIOLA 20082421 , diemzel otras vardu un numuru mans patstavigais klients nezina, jo brauca lidz tai VIOLAI ka draudzene....apzaga ....panema 200 euro un aizmuga no dzivokla...vel plusa draudeja caur sms ar izrekinashanos...
Klau, kāpēc Tu mūžīgi sūdzies par mazgadīgo uzmanību, bet no citām meitenēm to nedzird?
Neesi kādā pusaudžu žurnālā pati reklāmu izvietojusi? :lol:
Kā es to varu zināt,kāpēc zvana man? Varbūt neesmu vienīgā kam zvana, vnk citas meitenes tam neuzvērš uzmanību un neliek šeit....bet man vnk apnicis,ka zvanās un tāpēc lieku šeit....
Neesi kādā pusaudžu žurnālā pati reklāmu izvietojusi? :lol:
Pats Tu laikam esi jau pusmūžā vecis ar kaudzi kompleksiem!!!
+41792253384 (Drai) ārzemnieks . Zvana no slēpta numura (es paprasīju, lai atsūta sms un man uzrādījās num.), dzīvo Pullman hotel (201.num ).Aizbraucu uz viesnīcu bet tur jau numuriņā cita meitene...vienu vārdu sakot laikam zvanīja visām pēc kārtas un kura ātrāk atbrauca tā arī palika....par taksi nesamaksāja....
Esmu saistīts ar viesnīcu biznesu un vēlos pabrīdināt meitenes un arī citus apartamentu un viesnīcu turētājus, ka uzdarbojas tāds zaglis (zog sīkumus, ko var ātri nozagt) un meiteņu uzmetējs Viktors Mankovskis (FB arī var atrast viņa profilu (tipa dzīvojas anglijā no Ogres. Viscauri tetovēts.))
Var komunicēt no epasta: monja777@inbox.lv.
Tālruņa nr: 26402366.
Nezinu, bet neizskatās pēc zagļa.....negribās ticēt...
Sieviete jau tāpēc kļūst par prostitūti, ka viņai "pajāt
Vēl stulbāku iemeslu neesmu dzirdējusi....
Nu bet es vispār nesaprotu kur ir problēma?! Jāiet pie tām meitenēm,kuras neprasa naudu pirms pakalpojuma.....es nedodu ja negrib maksāt pirms pakalpojuma....tā ir mana izvēle un viss.....citi to arī izmanto, lai vnk pajātos pa velti....es netaisos gulēt pa velti......tā pat arī meitenes satiekas tikai ar veiksmīgiem vīriešiem,kuri dāvina ziedus, dāvanas, ved uz restorāniem utt.kā es to saucu par sadzīves prostitūciju.....
Ļoti jauki,bet es parakstos zem visiem izskanējušajiem žīdismiem! Un mani nepis kad un kur Tev prasa pasi,toties dikti pis - ko saņemšu pa savu naudiņu,vai bildīte īsta,attieksme ok un pakalpojums foršs! Priekšapmaksu,un arī tad tikai daļēju,ir normāli prasīt nozarēs,kur pakalpojuma pircējs apmaksā dārgas izejvielas. Labākās atmiņas ir par tām meičām,kuras naudiņu iepriekš neprasīja. Priekšapmaksa,manuprāt,ir kas līdzīgs paziņojumam "samaksāji,beidzi,ātrāk lasies"
katram savs.....es prasu naudu pirms pakalpojuma...tā kā man pajāt.....
Nu, nu, nu. Tāda bravurīga attieksme liecina tikai par nelielu vīzdegunību. Piemēram, jūdam, pirms tas iet priekus meklēt, vienmēr mājās jau tiek sagatavots auduma maisiñš, kam iekšā cītīgi krātie zelta dālderīši. Jda grib maksāt un ir ko maksāt, bet jūdam vajag to iekšējo sirds mieru, ka viñs sañems to, ko viñam salej saldi ausīs prieka meitēns.
Ja tāds meitēns kā 31.gadīgā sexsex jūdam normāli, cilvēcīgi apskaidrotu ar ko saistīta šī viñas vēlme atkāpties no ierastās komercprakses, kad maksā par sañemto pakalpojumu, tad jūda, izvērtējo un ar kritisku aci ielūkotos meitenes dzīves zoba iegrauztās ačtelēs un piekristu. Taču, ja jūdam, sitot ar plaukstu pret galdu, tiek uzstājīgi pieprasīta nauda, tas jūdu, lai arī tas pēc dabas nedaudz naivs, dara uzmanīgu.
Es neiešu nevienam attaisnoties kādi ir mani principi. Tāpēc arī vietējiem praktiski nestrādāju - tikai patstāvīgos (kas jau vairākus gadus izmanto manus pakalpojumus) un ārzemniekus. Un es man nav "dzīves zoba izgraustas ačteles"....es savos 30.gados izskatos pat jaunāka kā daža meitene 18.gados. Man pasi prasa,kad pērku vīnu vai cigaretes.....
Bet veikalā jūda, pirms groziñā ieslidina mazo aveñu jogurtiñu, pārliecinās vai tam derīguma termiñš nav beidzies. Nepirks jau neēdamu jogurtu.
Nu intīmpakalpojumu salīdzināt ar jogurtiņu galīgi nav prāta darbs.....negribi maksāt par pakalpojumu vai arī nav naudas,tad nav ko līst vispār.....neciešu šādus parazītus.....es ņemu naudu pa priekšu un ja cilvēks nevēlas maksāt pirms pakalpojuma, tad durvis vaļā..
nu suņi viss mazs audzināti (pie kājas gāja un katru komandu klausīja...) tikai viņas dēls darīja ko gribēja- tas ir sita visu pēc kārtas ar koku....- a tā saucamā mamma visu atļāva...vnk pretīgi palika...
un vispār paskatoties uz mūsdienu jaunatni un bērniem...šausmas..kur vecāki skatās...šodien pat pastaigājos pa parku...māte gāja ar 2 suņiem (man līdz viduklim, esmu 172cm, ) un ar dēlu (kādi 2,5 gadi), tas ar koku visu sita (zāli un kokus), gāja garām vecīts (gadi 70)...un tam pa kāju...tas gandrīz nokrita....un ko māte? pat neatvainojās vecītim...tikai pateica :"es viņam visu atļauju".....nu tāds pēc gadiem 20 sēdēs cietumā jo māte nepaskaidroja,ka nedrīkst sist ne tikai cilvēkus, bet arī kokus un zāli utt...
es teicu, ka sazināšos ar vecākiem un visu pastāstīšu un parādīšu viņa sms....viņš tik pasmējās un teica: "vecāki tik pasmiesies par Tevi!" Vienu vārdu sakot, dēls tālu no ābeles nav kritis! Tāds pats kā vecāki smadzeņu ziņā (palikuši 10. gadu vecumā)
Vnk jau apnika....ņirgājas,zvana katru dienu jau vairāk kā pusgadu....un ne tikai no šī numura...grib tikties...atteicu,jo cietumā negribās iet....brīdināju ka likšu forumā viņu numurus (nepalīdzēja), jau esmu bloķējusi entos numurus....jau vnk rīklē viss sēž....es zinu ,ka caur facebook.com var viņu atrast (brīdināju,ja nebeigs zvanīt un sms sūtīt, ka likšu te) viņa sms: "liec tik bomzene....ja jau Tu nodarbojies ar prostitūciju, tad esi bomze,neglīta un neviens Tevi neprec un nāk pie Tevīm tikai invalīdi un neglīteņi,kuri nevar dabūt sev meiteni"...un mans pacietības mērs bija pilns
+79160350514 (Jeroslavs) . Izsauca uz viesnīcu (sarunājām,ja gaume nesakritīs,tad izmaksās taksi. Bildes man stāv īstas). Atbraucu, izrādījās, ka numurā viņš nav viens,bet gan divi......Viņi izlemšot,kurš kuru meiteni ņems,kad atbrauks vēl viena meitene....Kaut gan pirms tam pabrīdināju, ka strādāju individuāli ar klientu un nevēlos, lai kāda cita eskorta meitene mani redzētu.....Un pateicu,lai tad izvēlās un otrs gaida meiteni savā numurā....atteicās un teica,ka esot izsaukuši vairākas meitenes....tā kā nepiekritu tādam variantam un palūdzu,lai samaksā par taksi......mani nolamāja un teica,ja nepiekrītu gaidīt citas meitenes,tad par taksi nemaksās un plusā vēl apsaukāja,ka izvirzu kaut kādas prasības....
Nav ko spriest par citu cilvēku dzīvi, ne jau pēc pašas gribas viņa strādā stāvoklī,laikam jāpasaka "paldies" tā saucamajam bērna tēvam,kurš nerūpējas par sava bērna māti, kura izvēlējās tādu rīcību, jo neviena normāla sieviete neietu sniegt seksuālos pakalpojumus, būdama stāvoklī, ja dzīve nepiespiež...........Un parasti tādi cilvēki kā "Tu" sev baļķi acī neredz, bet citu acī skabargu ierauga! Tu neesi Dievs, lai kādu nosodītu un mācītu dzīvot....
Un pēc tādiem izteicieniem nav ko brīnīties, kāpēc lielākā daļa meitenes,strādā tikai ar patstāvīgajiem vai izbrauc tikai uz solīdām viesnīcām,kur ir apsardze un tiek prasīts klienta vārds pie kā meitene dodas, jo tādos gadījumos klients neatļaujas uzvesties kā pēdējā "pīzda".
+46733814028 (Sagon) Viesnīca Radisson Blue Latvia num.1909. Morāls izdzimtenis. Aizbraucu, uz zvaniem neatbild,pēc tam vispār izslēgts telefons, durvis vaļā neviens neatvēra, kaut gan varēja dzirdēt,ka numuriņā kāds ir....aizbraucu prom...pēc 10 min zvana un prasa kur esmu...apgriezu taksi atpakaļ uz viesnīcu.....un tas pats variants...vienu vārdu sakot lieka laika un naudas tērēšana....morāls izdzimtenis,kuram patīk paņirgāties par citiem cilvēkiem...
tikko atrakstīja, ka bija restorānā tāpēc otro reizi,kad biju atbraukusi un zvanījusi, viņš nedzirdēja....
Ierakstīts
Pirmo reizi rakstu pec klienta luguma - divas meitenes - viena no vinam VIOLA 20082421 , diemzel otras vardu un numuru mans patstavigais klients nezina, jo brauca lidz tai VIOLAI ka draudzene....apzaga ....panema 200 euro un aizmuga no dzivokla...vel plusa draudeja caur sms ar izrekinashanos...