Si baig labaa. Nedaudz chubby bet viss savas vietas, lieli pupi pakala ari liela, no aizmugures lielisks skats. Var vinu grozit ka gribi un cik stipri gribi. Panemu uz stundu, otraja reizi iedevu mutee uz beigam, si saka ka nepatik ar gumiju, nonemu pielaidu mute ta riktigi dzili bez papildus samaksas.
Sodien esmu bijis pie vinas. Forsa ciepa. No aizmigures pielaidu gumijaa, novilku gumiju un iedevu nosukat. Domaju atteiks bet nee, kartigi izlaizija visu un turpinaja sukat kamer rikle nepielaidu
Piekritu par dusu, ka ari par to labi norij. Vispr neristas. Pirmais ladins uzreiz mineta laikaa bija. Visu izsuca. Pec tam kad nemu no aizmugures, atkal iedevu mutee, tur arii pabeidzu.
Nu nez cik jauns bet man savureiz kad sagribēs ko tādu mājīgu, parunāties, bez tarakāniem, seksā arī diezgan brīvi nav daudz aizspriedumu, ar higiēnu viss oki, jā un tās lūpas tiešām bomba, jau vien redzēt ko tādu, nu vismaz man viss patīk un no sava skatījuma varu ieteikt
Ierakstīts
Si baig labaa. Nedaudz chubby bet viss savas vietas, lieli pupi pakala ari liela, no aizmugures lielisks skats. Var vinu grozit ka gribi un cik stipri gribi. Panemu uz stundu, otraja reizi iedevu mutee uz beigam, si saka ka nepatik ar gumiju, nonemu pielaidu mute ta riktigi dzili bez papildus samaksas.