Nekas neko nepiespiez sutit, esmu iznesis savu piedavajumu, aprakstiju kriterijus un nosacijumus. Kautkam paveiksies, neesam eskorts un maksas serviss un tapec ar visiem negrasamies tikties.
Ja ir kads izskatigs, sportisks no 19 lidz 27 jauns puisis. Varu pameginat sarunat labu variantu ar meiteni. 20g 156cm 41kg kr:1 skaista un slaida, tumsi mati, eskorta nestrada, tas vairak privati.
Vai kāds nevarētu lūdzu padalīties ar info par kādu sakarīgu jaunu meiteni. Sludinājumos šajā vecuma grupā tikpat kā nekā nav, bet neticas, ka šī profesija ir tik nabadzīgi pārstāvēta starp jaunajām. Vēlāk ielikšu atsauksmi pateicībai.
Es zinu vienu, vinjai reali 20g vinja ir maza tieva, bet skaista. Ar prostituciju cik es zinu vinja nenodarbojas bet domaju ka par 300 varbut varetu piekrist pameginat, kaut kadam jaunam dzeka))
Vai kāds nevarētu lūdzu padalīties ar info par kādu sakarīgu jaunu meiteni. Sludinājumos šajā vecuma grupā tikpat kā nekā nav, bet neticas, ka šī profesija ir tik nabadzīgi pārstāvēta starp jaunajām. Vēlāk ielikšu atsauksmi pateicībai.
Es zinu vienu, vinjai reali 20g vinja ir maza tieva, bet skaista. Ar prostituciju cik es zinu vinja nenodarbojas bet domaju ka par 300 varbut varetu piekrist pameginat, kaut kadam jaunam dzeka))
Ierakstīts
maneja. nterese sexwife,gang,glory hole,pirts,nakts tusinji. https://unsee.cc/4d87aecb/