Fetlife uzradusies viena ārzemniece Liepājā. Satiku. Iesācēja. Kaut kas jau sanāk, iekšā ir. Jāmēģina vēlreiz, tik daudz opcijas piedāvāja nākamai reizei.
Var saprast. Visi viņam prasa kontaktus kaut vai profilā var apskatīties kad pēdējo reizi bija online un maz ir jēga prasīt 😂
āaaa viņš nomira? Paga, pie Tevis? Saēdās viagru un ar sirdi aizgāja seksa laikā? Un nāca sieva klauvēt pie durvīm un tajā brīdī viņš satrūkās un kirdik? Tā bija? Ja?
@ResnsCuuks kopš septembra ja es nemaldos ir ārzemēs tā kā viņam šobrīd ir citi medību lauki nesaprotu par ko notiek iršana jo kā klients ir foršs ne visi mēs varam te forumā sēdēt dien dienā, drīzāk viņam jaaplaudē ka atradis produktīvāku nodarbi...
Katy Tev viss labi? Neko nevar saprast, ko raksti. (Edit) laikam sapratu, tie kontakti bija Resns cūkam!
Atsūtiet man arī kontaktus tai 18-20 gadīgai beibei, kurai es ļoti patikšu, tā kura kniebjas pa draugam, jo negribās tērēties, ja netiks pati ieteiks savu draudzeni un māsīcu, to kura laborāt runās par hokeju un arī kopā makšķeres. Laivai viņai jābūt, ar 53 Zs motoru (amerikāņu). Nu anālais, silikons, lūpas viss standartā lai arī ir. DM sūti. Ok?
Ierakstīts
Tas ir pants.