Norakstīt savu rīcību uz alkohola reibumu ir pats vieglākais . Piedzēros , neatceros, muļķis , utt . Tas nav attaisnojums .
bieži jūs šeit meklējat meiteņu klientu melnos sarakstus, aplikācijas , utt . Brīnaties , kāpēc esmu nobloķēts , utt . Varbūt daži labi jūs nemaz neesat tik balti un pūkaini , ka liekās.. Es nesaku par visiem, bet…
Nav runa par norakstīšanu. Es gribēju teikt, ka tā krīt maskas.
Kāda starpība, nakrojās vai nē.
Ja visus apkalpo bez preža, tas jau vien liecina par līmeni un putnu skaitu galvā. Un kādam gan jābūt spiedienam olās, lai uz ko tādu parakstītos.
Atskats par tikšanos pirms mēneša pēc puh sludinājuma:
🐯☝🚘 Tavā automašīnā
Minets 50e
Klasika 60e
SMS 26*90*40*99 WATSAPS
Imanta 📌📌📌
Foto mans! Es slaida, kopta, simpatiska meitene ar tvirtu augumu un lielu dupsi 🍒👍
P. S. Epasta nesarakstos, whatsaps vai sms!📲📲📲
Info deva sarakstē. Takse bija seši.nulle eur. Foto atbilst daļēji. Vizuāli BBW tipa jauna sieviete, miesa ar atbilstošām krunkām un krokām, dupsis no aizmugures ļoti patīkams. Attieksme laipna un draudzīga. Vietai sarunājām telpas, kas man bija pieejamas un bija ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas naudu atstāju telpā, pēc dušas pie gultas. Pati nogāja ceļos un sāka mutisko blakus gultai. Tālāk uz gultas. Pēc tam maigošanās, kamēr viņa palika mitra. Tad pamīšus dažādos leņķos no aizmugures un misionārs, kamēr bija pagājis laiks. Procesā stenēja patīkami, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem, viņai patika intensīvi. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās un mutiskais bez gumijas. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 30min.
Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, īpaši, ja dotu arī dupsi.
Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.
Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,7.
Te bieži vien piemin konveijeru no fejas puses. Šeit izskatās pilnīgs konveijers no klienta puses.
Sauss, bezemociju copy\paste apraksts ar 3 mainīgajiem. Cena, lokācija un vai dod dupsī. Pārējo var nelasīt, neko jaunu neuzzināsiet.
Reizēm pat liekas, ko šo visu postē kāds bots.
Ierakstīts
Šā caļa atsauksmēs nekas nav pareizs....