Mjaumjau 53 Ierakstīts 2018. gada 15. novembris [Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts] Ierakstīts 2018. gada 15. novembris · Paslēpa Moderator, 2019. gada 5. decembris - Iemesls nav norādīts Paslēpa Moderator, 2019. gada 5. decembris - Iemesls nav norādīts Hmm.. nea šis tieši gribēja to pīrsingu ,vairākus mēnešus zvanījās . Es beigās tāda prasu,vai tad to tipa nav jādara salona u.t.t??? Šis tāds nu nea ,aptiekā viņam esot pateikts,ka to var izdarīt jebkurš . Link to post
Mjaumjau 53 Ierakstīts 2018. gada 15. novembris [Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts] Ierakstīts 2018. gada 15. novembris · Paslēpa Moderator, 2019. gada 5. decembris - Iemesls nav norādīts Paslēpa Moderator, 2019. gada 5. decembris - Iemesls nav norādīts Oij..... tas gan žostko....baigais keksiņš..;D Oi, Es šo arī zinu, šis man zvanījās prasījās lai Es viņam olas nodauzu, un piekakaju viņam mute Link to post
Mjaumjau 53 Ierakstīts 2018. gada 15. novembris [Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts] Ierakstīts 2018. gada 15. novembris · Paslēpa Moderator, 2019. gada 5. decembris - Iemesls nav norādīts Paslēpa Moderator, 2019. gada 5. decembris - Iemesls nav norādīts Zdarova .Īsti nezinu cik tas iederas te,bet vai vēl kādai zvanīja čalis un prasīja viņam -“izdurt pīrsingu oliņās?” Link to post
Mjaumjau 53 Ierakstīts 2018. gada 25. septembris [Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts] Ierakstīts 2018. gada 25. septembris · Paslēpa Moderator, 2019. gada 5. decembris - Iemesls nav norādīts Paslēpa Moderator, 2019. gada 5. decembris - Iemesls nav norādīts 26077645 ļoti patīk tērēt laiku ar seksu pa telefonu. Sistemātiski zvana (pat dažas reizes dienā!) un iet cauri savam scenārijam Link to post
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2019. gada 5. decembris - Iemesls nav norādīts
Hmm.. nea šis tieši gribēja to pīrsingu ,vairākus mēnešus zvanījās . Es beigās tāda prasu,vai tad to tipa nav jādara salona u.t.t???
Šis tāds nu nea ,aptiekā viņam esot pateikts,ka to var izdarīt jebkurš .