Varu teikt, ka galīgi garām. Pirms kāda gada vai diviem (neatceros precīzi) bija iedvesma femdom rotaļām, bet viņa knapi trīs vārdus zina angļu valodā, lai gan apgalvo, ka pārvalda angļu valodu. Bildes ir īstas, bet dzīvē atstāja nogurušu un nekoptu iespaidu. Pieņēma viesnīcā, kas arī ne pārāk patika. Pēc tikšanās palika vilšanās sajūta un kopš tā laika nav bijusi vairs nopietna interese par šo tēmu. Totāli neiesaku.
Taisni brīnos, ka gadās tādi, kuri maksā kaut ko pirms tikšanās, bet laikam ir taisnība teicienam, ka "katru sekundi pasaulē piedzimst vismaz viens lohs", tāpēc šis scams turpinās. Man reiz bija rēcīgs gadījums, kad PĒC reālas tikšanās dāma uzprasa vai varu 50 eur aizdot
Как они задолбали с этими фейковыми фото. Реально если не соответствует надо просто уходить. У меня тоже так было уже раза 2-3. Говорю сразу - нет, фото не соответствует и ухожу. Пох что она там в след говорит или пишет потом сразу в whatsapp, сразу в блок.
Ar fake bildēm par seksu jāmaksā ar Monopola naudu. Lai viss ir godīgi.
Domāju, ka Porzingod ir pārdevis mantoto vecmāmiņas dzīvokli un palikuši vēl kādi 5-7 tūkstoši. Tā ka lasām, kamēr vēl ir uguns lielmeistara lielgabalā.
Droši vien autors domājis Dašku. Esmu dažas reizes izdrāzis dirsā, bet pēdējoreiz sāka komentēt, lai ātrāk beidzot, jo sāp ānuss, kopš tā laika vairs neapmeklēju. Izlaidusies galīgi.
Kā ir sērijveida slepkavas, tā Porzingod ir sērijveida pisējs. Gan jau šobrīd būs uzpisis virs 500. Vienīgais tām runām par drāšanos bez gumijas un beigšanu iekšā kaut kā neticu.
Protams, paldies meistaram, ka dalās ar atsauksmēm, tomēr man kaut kā neticās, ka viss bez gumijas. Pat ja lielmeistars pats gribētu, nevaru iedomāties, ka feja piekristu.
Varbūt kādam ir pieredze ar šo darboni? Zvanīju, teica 150 bez keksa.
Šī nav īsta bilde, tur ir pustraka, veca, nekopta briesmone pretī, kura mitinās nolaistā dzīvoklī. Par viņas sniegumu neko nezinu, jo aizmuku no tās tirgussievas.
Bija man uznākusi vēlēšanās pirms pāris mēnešiem pēc eksotiskas Mistress pieredzes. Sarunāju satikties, durvis atvēra neglīts ruksis ar lieko svaru, pagriezos un devos prom. Neiesaku, pilnīgi garām.
Korekti, laicīgi sarunājām tikšanos. Kā atbraucu, tā telefons izslēgts. Adresi teica Barona ielā visiem labi zināmajā ēkā. Netērējiet laiku un naudu taksim.
Ierakstīts
Šausmas, tad es labāk dročīju zeķē.