Tur jau tā lieta, ka šie pretekļi izvēlas parasti jaunas , naivas meitenes un iebaida viņas. Pieaugusi sievieti tik vienkārši neapčakares . Tāpēc arī iesaku meitenēm , nebaidīties, jūs esat publiska vieta, ne mežā, ar jums nekas nenotiks. Psiholoģiskais spiediens ar draudiem, ka sitis, nositīs , nelaidīšu ara utt, vnm vajag atcerēties, ka vins to nedarīs. Lai nelaiž , pasaki, ka mani tūlīt meklēs , jo ir cilvēks, kurš zin, kurā numuriņa esmu, pacels augšā admistraciju un policiju . Un cik ilgi nelaidis , tāpat būs jāatbrīvo numuriņu agri vai velu . Un tālāk ? Vins ir ņēmis numuriņu uz sava vārda , visi dati administrācijai ir, kameras viesnīca ir ,viņam problēmas tādas nevajag, jo sevišķi, ja vins ir ģimenes cilvēks . Šie cilvēki , kas ir tendenci uz vardarbību ir ļoti bailīgi cilvēki .
Šis gan būs nepareizi. Nevajag zīlēt kas cilvēkam aiz ādas, labāk rīkoties un uzvesties tā, ka viņš to ir spējīgs izdarīt.
Var trāpīties tiešām agresīvs gļēvulis, bet tik pat labi var trāpīties vienkāršs agresīvs cilvēks pie tam ar aiztumšotu prātu ar dzirām/vielām.
Teikt var vienu lietu protams un darīt ko citu. Viņai viss it kā bija ideāli. (Vismaz tā runāja un lika noprast, tamdēļ jau uzticējos).Es neesmu agresīvais drāzējs vai tml. Bet laikam acīmredzot nepatika kaut kas. Neko nepasaka - nobloķē, aizmūk. Rodas sajūta kā apkrāptam. Pat nesanāca 1h sekss. 150€ un 20€ par alkoholu. 🤣
Tad jau varēja vismaz pusi naudu atgriezt kaut vai un pateikt, ka kaut kas nepatīk. Nevis būtībā nozagt 150€.
No sākuma vēl gribēja, lai viesnīcu vispār īrēju. Tur vēl -40€ būtu. 🤣
Darījums/noruna ir uz nakti. Tad rodas iespaids kā apkrāptam.
Gribēju arī ar šo sarunāt, bet uzreiz pēc runas manieres ka nebūs. Gājputni vēl nav atpakaļ un izskatās ka nebūs.
Numurs diemžēl man nav, jo rakstīja telegram’ā, taču ja kādai šodien (vai arī nākošajās tuvākās dienās) raksta un sauc uz “Viktorija” hotel 436 istabu labāk nebraucat.
Visu sarunājām, aizbraucu un vienmēr sākumā prasu naudu. Viņš man iedod mazāk nekā es prasiju. Teicu, ka braukšu prom, ja nav pilna summa. Beigas gajām kopā uz bankomātu, lai gan bilde bij atsutijis, ka ir nauda uz rokas.
Viss numuriņš pilns ar alkohola pudelem, izskatas ka pritonā. Viss smird piepīpēts.
Domāju izdarīšu visu un braukšu mājās.
Laiks bij beidzies un es teicu, ka viss es braucu mājās, vins man sāk turēt un nelaist prom. Teicu, ka man jājiet, viņš man ir samaksājis par stundu tikai. Beigās viņš sāk mani ar varu turēt un nelaist prom. Teica, ja neatdošu naudu, viņš mani atslēgšot. Viņš sāka ļoti agresīvs palikt un nu pēc ķermeņa uzbūves neizskatījās vājš, ko es tāda īsa slaida meitene tādam izdarīšu. Ilgi man bij ar varu jāpretojas un jāmēģina tikt vaļā no viņa rokām. Beigās viņš sāka vardarbīgi pret mani izturēties ar rokām žmiegt seju u.t.t. Beigās es teicu, ka atdošu, galvenais lai laiž mani vaļā un nesāk sist. Nu neko, bij jaatdod nauda, lai tiktu prom. Esat uzmanīgas.
Tajā brīdī kad nācās iet uz bankomātu, bija jau jāgriežas un jāiet prom. Now you know.
Ierakstīts
Šis gan būs nepareizi. Nevajag zīlēt kas cilvēkam aiz ādas, labāk rīkoties un uzvesties tā, ka viņš to ir spējīgs izdarīt.
Var trāpīties tiešām agresīvs gļēvulis, bet tik pat labi var trāpīties vienkāršs agresīvs cilvēks pie tam ar aiztumšotu prātu ar dzirām/vielām.