Kā tu zini, ka tieši tik ? Man šķiet, ka meitenei ir visas tiesības prasīt da jebkādu summu. Tas, ka tu nevari atļauties, nenozīmē, ka minetam jāmaksā mazāk.
Tieši tā, prasīt var cik vien vēlas. Tāpat kā ss.com piemēram ir kas pārdod vecu izrūsējušu žurku par 3,5k piemēram. Viss gala beigās atkarīgs vai būs dalbajobs kas nopirks. Man vēl pašcieņas un pelēkās vielas pietiek, lai atteiktos. Kāds cits protams teiks ka vnk nevaru atļauties
Man ir diezgan lielas aizdomas ka šī ir tā pati Juglas darbone ar miljons profiliem gribu.lv. Profili bija liela daļa (ne visi) ar nikā ..bunny jo tiekās zaķa maskā. Ja kļūdos, palabojiet.
Visādā gadījumā ja ir tā pati, tad, nekas īpašs. Nu nejau 100 vērts visādā gadījumā. Vsp nevienas maukas minets nav 100 vērts by default 😅
No šīs pa gabalu. Sākot jau ar to ka piedāvā bez gumijas tipa ekstra, beidzot ar to ka ir zivis un visticamāk arī kāda sts, ir nenormālākā d.rsēja, kas sazinoties dzēš saraksti un pēc tam ierodoties apgalvo ka iepriekš sarunātais netika sarunāts, pati pļāpās, stāstīs tur huiņu, pasakas un lūgs tēju, lai pēc tam teiktu, ka redz laiks jau tika tur arī patērēts utt. Skaidrs, ka viss manis iepriekš rakstītais lielu daļu no šī foruma nevien neatturēs, bet pat pavilks uz tikšanos ar viņu. Bet nu es esmu brīdinājis. Tiem kam patīk jebļa po žizņi un padirsta nauda, welcome
Nu, tā, kungi (un, protams, arī dāmas, kas šeit dzīvojas), šodien liela diena - 1x mūžā biju pie fejas. Un tā bija šī jaukā feja vārdā Anna.
Iespaidu daudz, protams, tostarp, pirms tikšanās bija mazliet satraukums no nezināmā, taču velti es tā, jo šī bija lieliska pieredze.
Man grūti likt ballēs vērtējumu PG stilā, jo gluži vienkārši nav salīdzinājuma. Taču varu atklāt, ka intro daļas minets (izvēlējos ar gumiju, ko meitene pati ar mutīti uzvilka uz mana draudziņa) bija dziļš un pārliecinošs. Tiešām Izbaudīju to. Savukārt klasiskajā daļā pārliecinājos, ka meitene ir lejā cieša. Un patīkami, ka iesaistījās procesā, glāstot manu ķermeni, kamēr notika "iegurņu dancis".
UPD: vēl gribētos izcelt fejas ādu - tik maigu nebiju sajutis kopš vēlajiem pusaudža gadiem, kad pa nedēļas nogalēm bija "glāstu vulkāns" ar tā laika draudzeni.
Vairāk detaļas par apmeklējumu un feju varu pastāstīt PM (vai arī forumā, ja tā var/kāds vēlas), jo patreiz vēl jāapstrādā piedzīvojums.
Taču, ko varu teikt jau uzreiz - ja ir vēlme pēc nedaudz kautrīgas fejas ar sievišķīgām, bet vienlaikus savāktām, formām (dupsis ciets un vēderiņš, lai arī ir, bet nav vispār nokarājies utt.), kas ir kombinācijā ar kompaktu garumu un lielām krūtīm, tad, manuprāt, šis variants ir sešus sarkanos vērts. Turklāt vēl ņemot vērā standarta piedāvājumā ietvertās fīčas.
Un, manā skatījumā, lokācija, kas ir Vagonu ielā, arī nepavisam nav slikta, jo auto ērti var novietot uz ielas, kā arī nav ļaužu burzma.
Esiet jauki un laipni pret fejām, un viņas būs tādas arī pret jums. Vismaz Anna, noteikti.
Tāds man, lūk, jums stāsts, labie cilvēki!
Skaista pašreklāma...
Tikko piereģistrējies Onaans un viss rakstības stils arī velk uz to ka raksta sieviete, visticamāk, pats diskusijas subjekts (jebšu Anna)
Ierakstīts
Tieši tā, prasīt var cik vien vēlas. Tāpat kā ss.com piemēram ir kas pārdod vecu izrūsējušu žurku par 3,5k piemēram. Viss gala beigās atkarīgs vai būs dalbajobs kas nopirks. Man vēl pašcieņas un pelēkās vielas pietiek, lai atteiktos. Kāds cits protams teiks ka vnk nevaru atļauties