Intereses pēc ienācu paskatīt ko te muļķu bārs raksta.
Paskaidroju jums fantazetāji. Man nav nekādu TG kanālu un nekādi video vai kas tamlīdzīgs. Ja kāds slimnieks uzdodas par mani un piedāvā anālo vai kādus video tad ziniet man nav nekāda sakara ar to.
Kā tad es zinātu, ka tas ir d-tilta, tādā vecā dzērāju mājā blakus daudzstāvenēm, ieejot mājā, ja nemaldos trešais stāvs, pa trepēm, dzīvoklis pa labo roku? Īsi čirkaini mati. Vēl sadirst varbūt?
Jā, to ka idiotu ir daudz es jau sen zinu.
Trešais stāvs pa labi, čirkaini mati.... Dirst vajag ar mēru.
On 21.07.2022. at 10:46, Roberto teica:
Blje... Tie tak īres dzīvokļi, tur katru dienu var citā ņemties.
Baiba, saki kas ar vāveri? Kāpēc vairāk nedod.... 🤔
Roberto, ar vāveri viss ok un kapēc domā ka nedodu?
Biju iebraucis kādu laiku atpakaļ, teikšu godīgi, lokācijai un vietai ir jāierauj. Atvēra durvis, principā uzreiz paprasija, nu paliksi? Teicu paldies nē, un aizgāju. Nesaprotu, kapec terejat naudu par, kuru var dabūt normalu iebrauceju uz pusstundu.
Nav tik traki, es bieži piebraukaju pie vinas, bet uz stundu pa 60 naudiņām. Pizda laba, kopta un spalvas vinai piestav. Parmainas vajag un apnik tās gludās. Majās ir viena vaksētā vista un gribas ko extremu paburzīt un padrāzt. Varbut man tads fetišs bet baigi uzvelk ka vina ir preceta mauka. Viram noteikti sapņos pat neradās cik krāni izdrāzušī un kā sieva tiek vāleta. 😂😂😂
Par šo pilnigi nepiekrītu. Tavai mērķauditorijai varbūt tā ir ir, ja tā kaut kāda specifiska, tur 60 gadīgie vai tml. , jo viņu jaunībā visas bija tādas un tad nostaļģija. Starp "mūsdienu" vīriešiem gan tā nebūs, pat ne tuvu nebūs.
Bet nu audzē audzē, kas mums žēl Gudru padomu daiļdirsējie arī nekad nav žēl
Vēl viens padoms - ja visi te tik dumji u.t.t., tad taču nav vērts lasīt un komentēt, ne?
Nu palielam jau arī nelasu. Kļūdies tu gan. Pārsvarā kuri grib spalvainu ir +- 30 gadīgi.
Te jau daudz padomi sadoti, bet ņemot vērā pēdējo dienu sludinājumu bildes un šo tekstu
FIKSAIS 🔥
Iebrauc fikso seksiņu.
Bildes ir manas, un jā p.. ir spalvaina.
Atrodos Akropoles raj.
30 eur
Zvani = 248 05 233
Es teiktu ka man fiksais izskatās tā - ieiej pa durvīm, samaksā, viņa novelk bikses, tajā brīdi sametās slikti un vari droši doties prom. Ļoti fiksi.
Cerams viņa šo lasa un saņesies sakopties. Jau aptaujās te tika pierādīts, ka spalvaino mīlētāji ir kāds 1 uz 10. Nevar priekš šiem vienkārši pielīmēt kādu kušķi pēc pasūtījuma uz brīdi?
Paldies gudrinieki par padomiem. Jūs jau to vien mākat ka te rakstīt visādus stulbumus un nodirst. Tāda ir realitāte, lielaka daļa kretīnu sēž šādos saitos. Atradušies baigie markertologi. Varu atklāt, ka lielākai daļai vīriešu patik spalvainas un paši atzīst ka apnikušas ir tās skutās. Veiksmi nodiršanā. Ja kāds nesaprot kas ir ātrais tad varu paskaidrod lai nav lieki jāfantazē.
Dārgais inspektor, esmu te un pasakas nestāstīšu. Nav tas mans sludinājums. Tāpat kā nav mans sludinājums tas kur prasa priekšapmaksu uz konta un ielikta mana bilde rozā veļā. Domā ko gribi.
Pats jautrākais, ka tu jau "tās pašas padibenes" vien apkalpo, jo tie kas te sēž pilnīgi reāli ir bijuši pie tevis un tu pst to nenojaut 😁 Kā jau teici, neviens tevi te "nenodirsa" pati uztvēri kā apvainojumu.
Zini jēdzienu quality over quantity? Tas attiecināms arī šeit, jo vairāk tu reklamējies, jo vairāk tas norāda uz to, ka tev maz vai nav patstāvīgo klientu un visu laiku nepieciešams jaunu klientu plūsma. Puhā tu liec bezmaksas sludinājumus, tāpēc viņi pazūd, izcel sludinājumu par maksu un nebūs jāspamo, ja reiz tur tā bēda. Nonākam atkal pie tā, ka noteikti neizcel sludinājumu, jo žēl tos pāris €.....
Paldies par gudrību.
Šeit ierakstiju lai pārliecinatos kārtējo reizi, ka nekas nav mainijies un tās pašas padibenes te apgozās.
Tu gaidīji kaunumlūpu "nodiršanu" kā pati izteicies. Es neko sliktu par to neteicu, bet to, ka tu reklamējies pārāk daudz un visur gan norāda uz to, ka bizness ne visai iet no rokas. Interesanti, ka mans aizrādījums tevi vairāk aizvainoja kā augstāk rakstītais par pārpistām 😁
Neaizvainoja saulit. Jo vairak reklamejas jo labāk iet. Ja nezini tad piem puhā tādu sviestu posto ka normāli sludinājumi tajā midzenī pazūd.
Ierakstīts
Intereses pēc ienācu paskatīt ko te muļķu bārs raksta.
Paskaidroju jums fantazetāji. Man nav nekādu TG kanālu un nekādi video vai kas tamlīdzīgs. Ja kāds slimnieks uzdodas par mani un piedāvā anālo vai kādus video tad ziniet man nav nekāda sakara ar to.
Jauku dienu jums virtuāļi, lai izdodas.