Sanāca apciemot, komunikācija atra, dvielis mazs, bet sauss un tīrs. Dzīvokli arī nav kur piesieties. Pats process ir labs, pati aktīvi iesaistās, nečīkst, nenogurst, laba komunikācija. Kad būs laiks vai būšu tajā galā noteikti apciemosu atkārtoti.
Mutiskie nenoliegšu tiešām līmenī, bet viss pārējais nu tā, par šo stundas cenu var atrast daudz labāku variantu. Protams gaumes lieta, bet man šķita, ka nedaudz zivtiņas smarža bija, tāpēc nemaz nedarbinaju divreiz, teicu lai darbojas ar muti.
Pieņem, pieņem, varbūt kad mazāk bet viss kārtībā ar meiteni, iespējams kad ir izveidojies jau pietiekams klientu loks un tāpēc kādam var šķist kad viss beidzies
Godīgi sakot diezgan bieži braucu ciemos iepriekš pie viņas. Un tagad pēdējā laikā baigais klusums.
Tomēr zvaigznes sastājas īstajās vietas un man arī sanāca pie viņas tikt. Procesa viss ir ļoti labi, ka jau biedri minēja - vai nu izbauda procesu, vai arī super labi tēlo. Dzīvoklis nu jā ir kā ir, dīvāns mazliet par mazu man šķita, bet tas varbūt tāpēc, ka esmu liels. Bet nekas nesmird ne pēc kaķiem, ne pēc kā cita.
Ierakstīts
Kāds varbūt zin vai viņa vēl ir darbojas? Skatos, ka gribu.lv profils ir dzēst.