Pie reizes ar ielikšu par šo, nesen iekrita acis un biju izdomājis apmeklēt.
komunikacija viegla un ātra.
izskats, process, attieksme, apartamenti - viss lieliski, bet līdzīgi ka kolēģis iepriekš rakstīja- kaut kas pietrūkst. Bet kas… nezinu.
skiet dāma ir mazliet vai nu introverta vai kautrīga pēc būtības bet to labi slēpj un tad sanāk tāda vēsāka vai bezpersoniska attieksme. Bet te jau mans “Freids” kaut ko dirš, jo patiesam, nav ko izcelt vai minēt kā mīnusu.
pec divām lodēm jutos labi un apkalpots un viss labi.
Mazliet off topics, bet es parasti izdaru secinājumus ja ir kādi 3-4 + feedback’i par apmeklējumiem. Ir vairākkārt pierādījies ka var būt dažādās pieredzes pie vienas un tās pašas fejas.
atkarīgs no dienām, stundām, klienta utt.
Ar Tavu atsauksmi Robert viss ir kārtībā. Nekādus sarkanos karogus nepamanīju bet saprotu, ka tātad šai dāmai var būt arī sliktas dienas.
atdauksme vērā jāņem, bet nu ceru, ka tā nebūs ka automātiski visi tagad teiks ne
ietu es biežāk pie fejām, aizietu sporta pēc lai varētu apstiprināt Tavu pieredzi vai pateikt- klau a man bija savadak.
a tā es naudiņu taupu, komentārus analizēju un tad tik eju un tāpat ir bijis ka viļos- but that’s part of the game
un tieši tas pats ir arī ārzemes resna venecuēliete vai ukrainiete arī Vācijā vai Ungārijā ir resna feja
Ierakstīts
Pie reizes ar ielikšu par šo, nesen iekrita acis un biju izdomājis apmeklēt.
komunikacija viegla un ātra.
izskats, process, attieksme, apartamenti - viss lieliski, bet līdzīgi ka kolēģis iepriekš rakstīja- kaut kas pietrūkst. Bet kas… nezinu.
skiet dāma ir mazliet vai nu introverta vai kautrīga pēc būtības bet to labi slēpj un tad sanāk tāda vēsāka vai bezpersoniska attieksme. Bet te jau mans “Freids” kaut ko dirš, jo patiesam, nav ko izcelt vai minēt kā mīnusu.
pec divām lodēm jutos labi un apkalpots un viss labi.
iesaku