Sievietes meklē vīrieti seksam
NOVICE
Kategoriju saraksts » Sievietes meklē vīrieti seksam » Novice
Ievietots: Šodien 14:45 | Lasīts: 127 | Sludinājuma ID: #4833086
Esmu jau pēc 40, bet maz pieredzējusi. Vai kāds vīrietis pēc 25, ar apaļīgu ķermeni vēlētos mani noguldīt gultā un kārtīgi izjāt. Izbaudi ar mani visas pozas un liec justies pērkamai un padevīgai. Darīšu visu ko liksi. Vieta pie manis. Prezervatīvas ienākot manī obligats. Dupsis man nevainīgas un tadu vēlos to saglabāt. Rīga
Vārds: Novice
Vecums: 45
E-pasts: mer***@inbox.lv Parādīt e-pastu
Pilsēta: Rīga
Ievietots: Šodien 14:45
Sludinājuma ID: #4833086
Par šitādu diršanu ir pelnījusi atrasties te, melnajā sarakstā. Šī ir tā vecā mēbele, kas kā gara auguma (~185cm) "precēta" jau gadiem reklamējas, pašlaik nr. 27454808. Ja viņa ir maz pieredzējusi, tad es esmu marsietis ?
Un vēl e-pastā raksta, ka sludinājumā bilde viņas u.c. nesūta, kaut gam tā ir feiks un pat pēc dzīvsvara (~90kg šai tagad vismaz) jau nu noteikti neatbilst.
Nesen biju. Parasti prasu divus šāvienus, šoreiz pietika ar vienu. Sen nebiju tā beidzis,un galvenais,ka viņa liek Tev noticēt,ka beidz kopā ar Tevi...Pasakaini. Minets gan tā,so šo, tāpēc ātri pārgāju pie klasikas,vienā pozā,otra, trešā, ceturtā,tad kājas uz pleciem,un paradīze... Izskatījās,ka viņa beidza 5 sekundes pirms manis,un tās nu ir jāmāk, mīļās...Pat notēlot!
Gadi 38-40. Minets 5,sekss 10.Cena divi zili un viens sarkans. Vai atgriezīšos - obligāti,ja izdosies vienoties par laikiem. Strādā tikai darbdienās,pa dienu.
Позвонил договорились о встрече, потом сказал что перезвонит с другого номера, перезвонил с этого 26730577. У меня везде есть камеры и когда я рассказала как пройти я увидела что они заходят вдвоём. Я сказала им что нехорошо так поступать с девушками. На что он мне начал рассказывать какой-то бред про то что друг ему помогает что он не может запомнить код. Вобщем это гопстоп. А ещё они говорили с украинским акцентом и ШОкали.
Ierakstīts
Ak šie, Bralļukas 🤣🤣🤣