Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
1 hour ago, Blondy said:

Lai saprastu - šo cilvēku labi pazīstu ne jau paris mēnešus , bet vairākus gadus  . Nekad nav bijis problēmas . Dzīve patīkams, simpātisks virietis , pieklājīgs . Tāpēc esmu maigi teikt  šokā.
Pirmais piedāvājums tikties ar manu meitu no viņa bija vasara , kad biju tik pārsteigta, ka pat apmulsu. Norakstīju uz seksuālam fantāzijām , tāpēc viņam mierīga tonī lūdzu, ka nekad ar mani neruna par bērniem , atgādināju ,  cik meitai gadi un tas jau oź pēc pedofilsma . 
Otrais gadījums bija svētdien , paskatoties ziņas laiku un rakstīšanas stilu, var saprast, ka cilvēks iedzēris , bet tas nenozīmē , ka vins nesaprot, ko dara. Nav alkoholiķis, ģimenes cilvēks , kuram aug bērni . 

Godīgi- es netaisos cilvēkam taisīt problēmas , vienu reizi varu saprast  , piedod , otro reizi izstripoju  cilvēku no paziņas loka., un no savas dzīves , es neuzskatīju vajadzību viņam atbildēt, godīgi pretīgi lasit tādas lietas, jo sevišķi no cilvēka, kas mani labi pazīst   . Tikai pabrīdināju citas sievietes , lai uzmanās .
Ja es gribētu uztaisīt problēmas, varēju mierīgi nodot informāciju policijai un sarīkot viltus tikšanos ar meitu un būtu cilvēks pieķerts notikuma vieta . Bet man nav ne vēlēšanas, ne laika to darīt , tērējot  enerģiju  nepatīkamam lietām .

Tiešām skumji ka itkā labi pazīstama persona atklājās ar tik slimīgām vēlmēm. Tas tikai parāda ka viņš ir tevi savā ziņā čakarējis visu jūsu pazīšanās laiku, vai vienkārši varbūt tiešām bijis normāls, bet ir sajucis prātā vai aizvēries širmis... Ne alkahola daudzums ne citi apstākļi nav attaisnojums tādām domām un kā tu teici tāds piedāvājums bija vasarā un tad tagad... tas parāda ka tā nav nejaušība... 

Katrā ziņā prieks par tavu rīcību Blondy... 👍

Mature 50+
Ierakstīts

Tad jau jāliek sadaļā Mature 60+ 😀

Bet ja nopietni visu cieņu tām sievietēm kuras pēc 60 spēj noturēt sexualitāti, pēc komentāriem šķiet lai ar Juļkai jau 60+ savam vecumam ir līmenī... 👍

Pat ieinteresējos... 😇😀

Ap un pēc 60
Ierakstīts

Principā piekrītu sievietes nenoveco vienādi kādā konkrētā gadaskaitlī... ir viena kura 40 gados ir šausmas, un ir tādas kuras 60 gados ir super. Njā bet vienalga interesanti arī tās kuras 60 gados izskatās labi norāda 40 gadus 🙂

Ojāāā Samanta ir izcils piemērs kura jau 15 gadus norāda vienu vecumu 😀

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.