Kaut kāds idiotisms šeit tiek apspriest kaut kādu "cieņu "klientiem pret maukām un otrādi. Pietiekami neappist,neaprunāt,un būt korektiem, nebūt mērgļiem un idiotiem.Tas ir kaut kas pārdabisks?
Tas, ka nevēlaties publiski aprakstīt detaļas, ir saprotams. Taču iesniegums policijai gan te būtu vietā. Šāda persona acīmredzami apdraud sievietes, ne visām ir pieejami atbilstoši drošības risinājumi.
Policija piemērotu pret viņu sankcijas,ja tanī pat vietā tiktu Izsaukta,ka negrib telpas atstāt,vai pēc tam draudu ziņas sūtītu. Tīko pa durvīm arā- diez vai kas būs,īpaši ka numurs,varētu būt kreisais, vārds,uzvārds nav zināms.Ja nu vienīgi reāla izvarošana ,miesas bojājumi,vai zādzība notiktu,tad meklētu.
Manaipaziņai bija svarīgi, lai par vinas nodarbi neuzzinātu bērna skolotāji . Bērnsmazs, kurš ari var ciest . par to viņa satraucās. Katram savs.
Jūsu paziņa dzīvo valstī,kuras pašreizējais prezidents ļoti savlaicīgi uztaisīja coming out,lai pēc tam neviens privātajā dzīvē nerakņātos, kur ir jākaunas un jāattaisnojās mērgļiem kas neuzskata sievietes par cilvēkiem, skolotājiem ir jākaunās, un jāatbild par to ka mazgadīgajiem bērniem pārmetīs viņu vecāku nodarbi,sociālo statusu, un morālo tēlu. Padomājiet, lūdzu.
Vēl, pa plauktiem saliekam.Mēs netirgojam ieročus teroristiem,vai narkotikas skolniekiem vai nepilngadīgās personas pedofiliem. Par to ka liec atklāta satura bildes specializētajās vietnēs,un nosauc pakalpojuma klāstu un cenu sludinājumā,vai sarakstē- kriminālatbildības nav.Par šantāžu,un personīgo datu izkrāpšanu sautīgos nolūkos- gan ir.Kam no kura ir jābaidās?
pirms 6 stundām, Blondy teica:
Protams, ka daudzām sievietēm ir galīgi vienalga, kā Tava situācija . Un ir smieklīgi šantažēt .
Manai paziņai bija svarīgi, lai par vinas nodarbi neuzzinātu bērna skolotāji . Bērns mazs, kurš ari var ciest . par to viņa satraucās.
Katram savs.
gribēju tikai pabrīdināt , lai zinātu par šo cilvēku un viņa shēmu.
Tad jāizvēlas kaut kas viens.Vai savu dzīvi dzīvot kā Tev labāk,vai ko cilvēki padomās.Učilkai pašai atbildība var iestāties,ja kaut ko iepīkstēsies,vēl uz sīko.
Gribu brīdināt meitenes par šo vīrieti . Viņam Epasts tāds pats Niks kā gribu.lv .
Par cik par šo personāžu man jau stāstīja pazina , kura uzķērās pagājušā gadā , vinu atpazinu. Tagad vins ir arī gribu.lv
Shēma tāda - vins māk iemantot sievietes uzticību , interesants , pieklājīgs . Grib sarunāt tikšanos uz vairākām stundām , zvana, var runāt ilgi, draudzīgs. Viņa mērķis, lai tu viņam uzticies . Paprasa bildes ar seju, sūta preti( protams, fake). Iesaku, to nedarīt, jo vins ar otru telefonu pargotogrāfē . Sarunā tikšanos un piedāvā iemaksāt avansu , lai sieviete būtu droša , ka tikšanās būs . Es ceru, ka meitenes ir prātīgas un nedod svešiniekiem savus datus un kontu, bet, diemžēl ir gadījumi , ka uzķerās.
Ja nesanāk pierunāt iemaksāt avansu , tad pēdējā brīdi atcel tikšanos un piedāvā atsūtīt kompemsāciju, utt.
Ko līdz vins ir dabūjis sievietes datus, tad sākas otra daļa - no galanta vīrieša pārvēršās uz šantāžista . Atsūta sievietei viņas sociālos tīklus profilus, utt, pārfotografētas bildes , kuras meitene viņam iepriekš sūtījusi , un ar prasību, ja viņa viņam nesamaksās konkrētu summu( tā nav maza), vins, piemēram , FB draugiem , tuviniekiem , utt aizsūtīs viņas sludinājumu un viņas bildes, lai visi zin, ar ko viņa nodarbojas .
Esiet uzmanīgas un neesiet lētticīgas , nedodiet savus datus svešiniekiem !!!
No kā baidīties?Ar ko šantažēt?. Nav tak 18 gadi,ka jāmīž,ka neviens neprecēs un tēts ar mammu sabārs.Man tādi gudrinieki ik pa laikam raksta ka bērniem,oficiālā darbā administrācijai(kad tur periodiski strādāju) manas bļadskās bildes no ig,sludinājuma un t.t. nosūtīs. Ok- uz priekšu. Ja pat tā būs- kādas pretenzijas no darbā vietas,kur esi viens no disciplinētākajiem ,vai no bērniem,kurus uz sava kupra tikai pateicoties prostitūcijai vilku lai kā lubraki neaugtu. Vsjo- ne skaņas no tādiem vairs.
Ещё один лайфхак,которым вы вряд ли воспользуйтесь, так как клиентов при ваших данных и так не кишмя кишит.Но когда форумские мрази слишком уже распоясываються - очень помогает закидывать информацию о данном форуме и о numbuster на разные женско-мамочкинские сайты. Обожаю,что мне пишут,спрашивают, и о ком узнают эти НОРМАЛЬНЫЕ женщины.
Tur viena problēma- nodzīvot visu mūžu Latvijā un ne par ko neinteresēties,pat par to,lai apgūtu kādu valodu izņemot krievu,kurā 90% no viņiem tā pat pieklāīgi , interesanti un lietderīgi pat savā starpā komunicēt nespēj.
Скачал, залогинился. Нихера ненашёл никаких отзывов. Может не там смотрел 🤷♂️ или это только в платной версии можно увидеть?
Если шлёндры отзыв пишут,или клиенты о шлюхах- то в первой колонке,которая и в бесплатном варианте видна.Вторая колонка- как кто у кого в телефоне записан, даже если человек никогда в жизни услугами не пользовался и ни о каких пухах и грибу не слышал. В быту NB,очень годная вещь,как например,собрался кто то авто в сервисе гнать,или ремонт дома делать- вводишь номер мастера ,и вполне может фигурировать запись" Вася,гнида, с деталями на***бал или Коля д****еб,взял деньги и съ**лся.
Vo! Mēs te vispār velti mutes dzesējam, būtu labāk viens otram NB bļadonummurus kačājuši. Ja man būtu 72 ieraksti tipa "Ņemt neskatoties!" nevis divi vārgi "Sojdjet.." varbūt varētu pat atlaides dabūt.
Kādas atlaides?Pašas kautos un piemaksātu vēl за такого дядечку красивого . Bet vispār ,jā,tas tā ievērībai,ka tās visas klientu datubāzes nav nekāda sazvērestības teorija Ren tv stilā.
Vienā man zināmajā kantorī (nodarbojās ar IT risinājumiem) darba kandidātus čeko soc. tiklos un tagad arī pret NB un vel kaut kādām līdzīgām applikācijām. Domāju, ka tas ir taikai laika jautājums, kad līdzīgā prakse aizies plašumā.
Tā kā lietojām priekšapmaksas kartes 😉✌️
Informācija par šo mājaslapu,gan pa NB kādu laiku jau klejo pa visādiem sieviešu, māmiņu forumiem un tg grupām,dažas pat savējos starp rakstītājiem atšifrēja,dažas uz darba kolēģiem jau savādāk skatās , pēc tā,kā viņi NB ierakstīti.
Paslēpa Moderator, 18. jūnijs - Iemesls nav norādīts
On 17.05.2024. at 21:42, sidlav55 teica:
ja vēlies izvārīties, tad pacenties to darīt beztēmā. vari droši manā topikā čerkstēt! bet Tev gan fantāzija!!!!! centrāltirgus bomāriem taisies atsūkāt......var gadities , ka kāds , kam iztēle spilgti strādā , jau sīki vemj , stādoties priekšā, kā tas izskatās. ka tik neiepatīkās, dzersi kopā odīti un bez zobiem......lūdzu te neizvērsies! atrodi beztēmā topiku un izpaudies maksimāli!
Man šķiet ka tādu personāžu kā Ummis, nedrīkst apbižot. Diagnoze ir acīmredzama un cauri sitās. Visnoteiktāk tas ir kāds autisma veids,kad pusaugu vecuma bērns atrodas pieaugušā vīrieša ķermenī. Lai viņš raksta ko un kā grib,ar ,vai bez punktuācijas un gramatikas niansēm,lai tik izpaužas,ja tas kaut cik atvieglo viņa ikdienu. Cilvēki,neatkarīgi no gendera,cenšās turieties no tādiem pa gabalu ,ne kura katra pērkamā ies iespringt ar tādu klientu. Lai vismaz te izpauž savu sāpi,kuru,visdrīzāk, viņš pats pat neapzinās sakarā ar savām psihoemoceonālām īpatnībām.
Эскорт под бомжей или скупердяев вообще не заточен. Если ты считаешь каждый евро и в полном ах.. от того, что надо платить за номер в отеле ( час или всю ночь какая нах.. разница) тебе надо искать другие варианты🌏
Варианты есть всякие. И за 30 евро приглашают.Но там какой то неадекватный протест.Типа хочу аргентинский стейк с винищем в ресторане,но чтоб стоило это всё как пирожок со шпеком с вокзала.
Sveiks, kāds zina forumus kur meitenes no UA apspriež klientus?
Kaut kad sen ,pirms gadiem 2-3,neatceros kurā tēmā,bet viens bija iemetis forumu,kur UA un RU atstāja atsauksmes par klientiem Rīgā.Bet tur vairāk visādi briesmu stāsti un kontakti figurēja. Tāda sajūta, ka tieši aizbaidīt no LV citas iebraucējas gribētu.Bet varētu būt arī taisnība,ja grābt te visus pēc kārtas, mierīgi var uz kaut ko bīstamu uzrauties.
Kā parasti runa gāja par privāto bilžu publicēšanu ,bet kārtējo reizi izvērtās par stāstu iz viena personāža dzīves atgadijumiem.
pirms 21 minūtes, sidlav55 teica:
izšļākt , droši pie Tevis
Un varbūt tieši tādēļ es pieņemu savā vietā,uz kuru es braucu ar savu auto,un skatos pulkstenī.Bet citas brauc ar sabiedrisko uz remontējamo svešu dzīvokli,toties laiku neskaita. Diezgan likumsakarīgi.
Tieši tanī ,konkrētajā gadījumā,man tomēr tāda nojauta,ka klientu viss apmierināja,ja jau viņa stāv dušā,pilnīgi kaila un slapja,visdrīzāk process jau notika,jo dažās iepriekšējās atsauksmēs teica ka ne izģērbjas pilnībā, ne aiztikt sevi ļauj. Nu būtu drēbēs iesprukusi pa durvīm iekšā,un pēc tam tiktu konstatēts cik viss ir dramatiski- ok atsūkātu,pamasētu,un čau.Nafig visas tās pirts-dušas procedūras ?
bet arī tie,kas aicina pie sevīm, arī tāda īpatnēja publika.Droši vien ietrieca ribās kādus 3 kokčus,iet kaut kur slinkums- davaj meklēt kura brauks pie kunga nakts vidū. Un tās,kuras izbrauc nemaz nav tik daudz.
Ir pilnīgi pohuj- seju var redzēt vai nē. Tattoo redzams, kas ļauj identificēt konkrēto personu. Bildes meitene PATI nav publicējusi. Attiecīgi, tur pēc vairākiem pantiem var sanākt žļēba .
Tas pats,ja būtu ielikts skrīnšots no normāla FB,vai kaut kur maximā, vai vēl kaut kur atpazina,piezagās,nofočē un iemet.
Kādas mēs prostitūtas nebūtu,bet jebkurā gadījumā klienti tā pat par maukām vairāk zin un kā izskatās,un kur atrodas,un papilnam vēl visādi stalkeri,kas lien un raksta jēlības fb,ig,tt,paši slēpjoties aiz svaigi uzceptiem profiliem,ka tik parādītu a vot es zinu ka tu mauka,un kā mauka vispār var atļauties kaut kādu privāto dzīvi. Tas ka tieši tā sieviete sevi pozicionē kā jaunu un koptu- tā ir viņas darīšana, varbūt kādam,vai pati sev viņa tāda liekās.Nu vot viņas skatījumā kopta-nozīmē akrila grābekļus uz tetovētām rokām uzaudzēt,nevis ķermeņa kvalitāti uzturēt.Kaut kā tā,laikam.
Cik esmu ar importa fejām runājis, visas uz to, ka esmu brīvs, reaģē it kā tas baigais retums būtu.
Uzskatu, ka precētam iet pie prostitūtām nav krāpšana. Tieši pretēji, mazāki riski nekā ja uzrastos kaut kāda mīļākā kas potenciāli ģimeni izjauktu.
Ja tu pa laikam aizej aprīt kebabu/burgeru vai tad tev ir slikti ēst mājās gatavotu ēdienu un kaut kas nav kārtībā?
Jūsu gadījumā tas ir absolūti loģiski,jo pie meitenēm līdz 25 gadiem mērķauditorija ir ap 40 gādīgi precējušies vīrieši,kuram viņa vecuma sieva mājās sēž,un viss viņiem ģimenē ir kārtībā,bet gribās kaut ko citu.
Man atkal ir pretēji , aizņemtie vīrieši ietur konfidencialitāti, ar viņiem nav problēmas . Ar brīviem ir visādi brīnumi , regulāri pārkāpj privātuma robežas .
Varbūt man tieši LV precētie kaut kā sākumā nepatīkamus momentus sagādāja,tādēļ tāds priekštats.No otras puses,es pat neinterējos kā pat pašus patstāvīgos sauc vārdā,kur nu vēl ģimenes stāvoklis, tikai no dzīves pieredzes,kad vari jau vizuāli precēto no neprecēta atpazīt(varbūt kļūdos),vai nu jā pats ieminās par savu ģimenes stāvokli.
Ierakstīts
Vispār tēma ir izdevusies- сплошной ЁБАНЫЙ В РОТ!!!
Kāds vispār pats sevi lasa,ko uzrakstīja? Jautājums retorisks- var neatbildēt...