Man grūti pateikt, kas te īsti notika. Vai zem šīm bildēm strādā dažādas līdzīgas, vai tas slinkais nīlzirgs, kuru satiku ir ļoti labi apguvis Photoshop iemaņas, vai pirms 10 gadiem tā izskatījās kā bildēs. Ja reiz tik tālu bijām nonākuši, tad domāju, ka dzīvē jāiegūst dažāda pieredze, tāpēc lielās krūtis un riepu piedzīvoju. Diemžēl komplektā viņai nāk arī slinkums. Kopumā sliktākā pieredze līdz šim. Neiesaku.
Paldies par brīdinājumu , doma viņu apmeklēt . Vairs velmes nav😂
Ja ar Rudo domā Kaķi tad nedomāju ka viņa tiekas tik uz mutiskajiem darbiem. Tā jau forša beibe (Vismaz pēc manas pieredzes) tik ja vien takse būtu draudzīgāka
Ja tā. Esmu apciemojis Kaķi. Attieksme ok, bet ne jau tikai atbraucu dēļ attieksmes . Nekas atmiņā nav palicis , lai gribētos atgriezties . Augums nav mana gaumē, krūtis lielas, bet nu tik tukšas, ka apetīte pazuda . Sekss nekas īpašs. Minets- ir ok , bet daudzas citas fejas to dara labak .
It kā meitenei nav vainas , bet nu kaut kas nav . Varbūt nav manā gaumē.
Saulit, Tev tak 170€ stundā esot tarifs un nevari nopelnīt nesaplēstam telefonam? . Nesaki, ka tas darba un ka "savs" normāls, taču pati Tu to ikdienā lieto. karma slikta tādus lietot 🤣🤣
Tada sajuta, ka te novākušies vieni slimie. Ko var nemties, kāda izskatās kā drāžas u.t.t. Maukas tam domatas lai drāztu un pats tad varesi novertēt. Brauc izvalē un tad sapratisi der vai ne. Nepatik nakosreiz meklē citu. Piedavajums liels. Es pieturos pie vienas patstavīgas, bet dažādibai apciemoju ari citas.
Viena problema gan ir, gribu atrast kura pienems divus večus. Ir piedavats, bet nepatik man resnas. Kads te stasta ka Baiba ar diviem, bet cik esmu prasijis tad saks ne. Ja nu kadam ir kada slada meitene zinama kura nem divus tad padodiet zinu.
Lasu un ņirdzu😂 tu uzvedies kā samilejies skolnieks 😂 tu brauc virsū visiem, kuriem nepatika Baiba,😂 jā, man nepatika viņa .
Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2022. gada 12. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 12. janvāris - Iemesls nav norādīts
33 minutes ago, Veejsh said:
Ko var ņemties!
Vienam meita, citam kleita!
Man patika Baiba... Forša sieviete! Laipna, pieklājīga, foršu vāveri... Sieviete vairs nav jauna, tieši tas man patīk... Ja varētu iet kā pie draudzenes, ar tēju un papļāpāšanu, noteikti ietu biežāk...
Kam patīk jaunas meitenītes, tādas arī meklējat... Nevajag piekakāt visas tēmas...
Te jau daudz padomi sadoti, bet ņemot vērā pēdējo dienu sludinājumu bildes un šo tekstu
FIKSAIS 🔥
Iebrauc fikso seksiņu.
Bildes ir manas, un jā p.. ir spalvaina.
Atrodos Akropoles raj.
30 eur
Zvani = 248 05 233
Es teiktu ka man fiksais izskatās tā - ieiej pa durvīm, samaksā, viņa novelk bikses, tajā brīdi sametās slikti un vari droši doties prom. Ļoti fiksi.
Cerams viņa šo lasa un saņesies sakopties. Jau aptaujās te tika pierādīts, ka spalvaino mīlētāji ir kāds 1 uz 10. Nevar priekš šiem vienkārši pielīmēt kādu kušķi pēc pasūtījuma uz brīdi?
Likās, ka kaut kas nav kārtībā. Nezinu, vecis pats teica, ka nav viņa sieva, lai viņu drāžu , samaksāšu viņai , būs Ok. Jutu, ka skuķis īpaši nemaz negribēja, sabijusies. Man to nevajag, aizbraucu
Šeit, kurš tip sievu piedāvāja arī? kkur pie svingeriem bija tēma.
Jāpaskatās . Es runāju par vienu veci, kas liek sludikus, tjipa grib redzet kā viņa sievu citi drāž. Patiesība ir tāda, ka tā nav viņa sieva, no malas viņš atrod kādu muļķiti , kas parakstās, veči atbrauc , skuķi drāž, pats skatās un dračī. Koroče - es šī tā uzrāvos, atbraucu kā uz grupņiku, skatos , skuķis sabijusies , jūtu, ka nav kaut kas kārtībā, atteicos.
Pilnīgs čau! Gadiem jau ar savu veci reklamētas. Bija laiks kad vāca večus Brīvības 196 uz grupniku, bet bieži atlikās jo nevarēja muļķis savākt uz konkrēto laiku.
Tas nav tas, kas liek regulari sludikus, kas mekle, lai viņa veceni izdrāž? Viņš dabon kaut kādas mulkites , panem Brīvības iela 196 vietu, aicina večus lai viņu drāž , mēs maksājam, viņš priecājas .
Ierakstīts
Šī nav tā pati?