Informācija par šo mājaslapu,gan pa NB kādu laiku jau klejo pa visādiem sieviešu, māmiņu forumiem un tg grupām,dažas pat savējos starp rakstītājiem atšifrēja,dažas uz darba kolēģiem jau savādāk skatās , pēc tā,kā viņi NB ierakstīti.
Tā ir. Atsevišķs bļadonumurs must have mūsu laikos 🤷♂️
Vienā man zināmajā kantorī (nodarbojās ar IT risinājumiem) darba kandidātus čeko soc. tiklos un tagad arī pret NB un vel kaut kādām līdzīgām applikācijām. Domāju, ka tas ir taikai laika jautājums, kad līdzīgā prakse aizies plašumā.
Iepazīšanas lapās ir gadījies atrast visādus dimantus... pie tam bez maksas un laika limitiem. Bet, es pieļauju, ka autors prasa padomu, kas labs un pārbaudits ir pieejams "tirgū". Man neliekas, ka atbilde ķipa "bija viena laba, bet neteikšu kura" te ir vietā... Man neskauž, vienkārši nesaskatu loģiku 🤷♂️
Тату и родинка на правой груди вроде как совпадают с фото в предыдущих сообщениях...
А вот интересно, при таком... хм... как это сказать... соотношении "внешних данных" и цены... как вы вообще до фазы душа дошли и почему у Тебя в ванной два почти пустых женских геля для душа/шампуня?
П.с. спасибо за предупреждение, думаю, Ты сэкономил не мало времени коллегам ✌️
П.п.с. ну вот зачем в объявлении писать "jaunā seksīga koptā brunete", если ты нефига не молодая не сексуальная и, походу, не ухоженная🤦♂️ Разве что про брюнетку не соврала 🤷♂️
Šie tak ir bezgalīgie svētie kari oralais ar/bez preža, kunilingu prostitūtai taisīt/netaisīt, skūpstīt/neskūpstīt...
Var bezgalīgi argumentēt, apdirst, strīdēties. Bet nekad nenonāksiet līdz kopsaucējam. Katram pašam jāapzinās riski un jāizvērtē pašam.
Piedāvāju izbeigt šīs diskusijas katrā otrā topikā. Ja kādam ir tieksme pavicināt frāzes, veidojiet topiku beztēmā un izvēršat tur cīņu ar neticīgajiem.
Ierakstīts
Tā ir. Atsevišķs bļadonumurs must have mūsu laikos 🤷♂️