Vecit, Baibiņa tevi pasūtīja ? Iepriekš te rakstīji viņai slavas dziesmas , ka pat likas, ka tu esi viņas virs 😁 kas notika , Baibiņa vairs nedod savu kušķi ?😁
Bet doma tev laba. Gribetu gan būt vīrs tādai maukai. Tad varetu pa brivu vinas caurumus puļķēt.
Tā ir dezinformācija, cik biju baiba dupsī nedod, bet ānusu palaizīt gan dod
Muļķibas. Daudzi vinu drāž dirsā. Protams viņa telo aitu un saka ka nedod. Dirsana konkrētā. Palaļa vienmēr iztīrita un sagatavota pisienam. Man nav nevienam te kas jāpierāda, bet fakti runā savu. Tā mauka pisas dirsā kā šujmašīna.
On 1/7/2023 at 9:15 AM, Vienīgais Gators said:
Vecit, Baibiņa tevi pasūtīja ? Iepriekš te rakstīji viņai slavas dziesmas , ka pat likas, ka tu esi viņas virs 😁 kas notika , Baibiņa vairs nedod savu kušķi ?😁
Paldies gudrinieki par padomiem. Jūs jau to vien mākat ka te rakstīt visādus stulbumus un nodirst. Tāda ir realitāte, lielaka daļa kretīnu sēž šādos saitos. Atradušies baigie markertologi. Varu atklāt, ka lielākai daļai vīriešu patik spalvainas un paši atzīst ka apnikušas ir tās skutās. Veiksmi nodiršanā. Ja kāds nesaprot kas ir ātrais tad varu paskaidrod lai nav lieki jāfantazē.
Baiba lielakai dalai ari patik dupsi ielikt. Kapec tu citiem dod bet citiem saki ka nevar. Tavi patstavigie klienti tevi katru dienu jāj pakaļā.
Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2022. gada 27. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 27. janvāris - Iemesls nav norādīts
Var jau veikt salīdzinājumu ar Baibu, bet nebus korekti. 20+ gadi VS 40+
Vienai svaiga peža un pupi otrai 2x vairāk lietoti.
Var jau dirst par visām, bet smukakā mauka ir Lelde.
Attieksme gan Baibas labā.
Manā skatijumā visas maukas ir labas tikai ne resnās. Kad ir pabūts pie jaunas tad gribas izdrazt kadu vecu nolietotu mauķeli, bet no slaidajām nav izveles liealas. Ta kā japis vien ir ta Baiba. Un vina nespurojas preti, ko liek to dara.
Lasu un ņirdzu😂 tu uzvedies kā samilejies skolnieks 😂 tu brauc virsū visiem, kuriem nepatika Baiba,😂 jā, man nepatika viņa .
Da es ne par Baibu bet par visām maukām saku. Pofig Baiba vai Natasha. Ja grib tad vajag braukt un pist nevis prasit kada vina un fantazet. Izpisisi zināsi.
Tev personigi varu pateikt ka maukās nesamilas, maukas drāž.
Tur tas pluss ir ka vinas var izmantot pec savam velmēm ko dažs varbut nevar majas darit ar savu stīvo sievu. Samaksā un rullē kā patīk pasam.
Tada sajuta, ka te novākušies vieni slimie. Ko var nemties, kāda izskatās kā drāžas u.t.t. Maukas tam domatas lai drāztu un pats tad varesi novertēt. Brauc izvalē un tad sapratisi der vai ne. Nepatik nakosreiz meklē citu. Piedavajums liels. Es pieturos pie vienas patstavīgas, bet dažādibai apciemoju ari citas.
Viena problema gan ir, gribu atrast kura pienems divus večus. Ir piedavats, bet nepatik man resnas. Kads te stasta ka Baiba ar diviem, bet cik esmu prasijis tad saks ne. Ja nu kadam ir kada slada meitene zinama kura nem divus tad padodiet zinu.
Lieta tāda, ka drusciņ dīvaini, ja tu nodarbojies ar intīmām lietām gandrīz katru dienu, un atstāj pušķi tur kur nau ieteicams atstāt, higiēna un iskats nau labs.
Ta bļin istenibā viņai nav tik noagusi peža kā bildē. Vakar biju pie viņas. Ir spalvas, bet me tadas.
Nu nez.... Es uz ātro arī varētu pat aizšaut, bet nu par neskūtu vāveri maksāt.... Phe...
Vēl jau protams, cik neskūta. Ja ka vecajās bildēs, tad vēl OK. Ja ka bildēs, kas sludinājumā, tad gan 🤮
Nav tik traki, es bieži piebraukaju pie vinas, bet uz stundu pa 60 naudiņām. Pizda laba, kopta un spalvas vinai piestav. Parmainas vajag un apnik tās gludās. Majās ir viena vaksētā vista un gribas ko extremu paburzīt un padrāzt. Varbut man tads fetišs bet baigi uzvelk ka vina ir preceta mauka. Viram noteikti sapņos pat neradās cik krāni izdrāzušī un kā sieva tiek vāleta. 😂😂😂
Kaut kad senāk bija doma aiziet pie Baibas, piezvanīju, šī man tā strikti ātri noskaitīja opcijas un cenu, netminos pat ko bet par kaut ko jautāju viņai vēl, nebija nekas ārkārtējs toč, šī uzreiz izbeidza sarunu, tā nu man izpalika Baiba 😒
Laikam jau uzprasi ko īpaši stulbu un viņa padomaja ka dročila zvana. Baiba vienmēr atbild korekti un pa tēmu
Baibai nav ne vainas ,labi uzņem vienmēr laipna ,sexy apģērba. Seksa ar laba ,esmu 2 reizes bijis neko sliktu nevaru pateikt,ja nu locekļu protams ka daudz bet par to vienkārši nav jādomā tik jāizbauda process
Piekritu per Baibu. Cik noprotu tad jā daudz locekļi viņas kājstarpei iziet cauri. Nu, bet ir jau arī seksīga. Būtu brīnums ja tā nebūtu.
Pēdējos mēnešus tikai pa 5 sarkanajiem. Iespējams, atsevišķās mēness fāzes dienās vai, ja pēc balss telefonsarunā atgādini viņas vīru, varbūt tad tiek piedāvāta opcija par 3 sarkanajiem.
Starp citu, pagājušās nedēļas sludinājumi liecina, ka Baibai nule bijusi dzimšanas diena, un palicis 41! Tādējādi no Xtra's kolektīva sirsnīgi suminājumi
Nu es pie Baibas esmu bijis pa 5 sarkaniem un pēdējo reizi pa 6 un tad oralais ir bez preža.
Ko tur cepties ar slimiem ļaudīm, tādiem tik to vien vajag. Mēs, kas esam bijuši un laimi guvuši no Baibas, zinām kā tur patiesībā ir. Baibuks nekad pulkstenī neskatās un liek justies, ka esi gaidīts. Baibuks ir pelnījis kolektīvo aizsardzību un mīlestību. Lai viņai viss izdodas un mums dodas! 🤭
Piekrītu tev. Nu jau vairakas esmu bijis un katra reize pie viņas ir patikama.
Jāpaskatās . Es runāju par vienu veci, kas liek sludikus, tjipa grib redzet kā viņa sievu citi drāž. Patiesība ir tāda, ka tā nav viņa sieva, no malas viņš atrod kādu muļķiti , kas parakstās, veči atbrauc , skuķi drāž, pats skatās un dračī. Koroče - es šī tā uzrāvos, atbraucu kā uz grupņiku, skatos , skuķis sabijusies , jūtu, ka nav kaut kas kārtībā, atteicos.
Salasijos te ziņas un intereses pēc apciemoju viņu. Nu ne tikai intereses pec jo bildes ari uzrunāja. Sagaidija ok sieviete caurspidigā kleitiņā un bez biksitēm un pupturiem. Teikšu, ka seksīgi Uzreiz gan man prasija vai neesot rakstijis kur. Teicu nē un kāpēc jautā. Atbildeja, ka viens idiots publicējot viņas nummuru un sola to ko nepiedavā. Nu tad es caur dušu uz gultu. Izšāvu 2 reizes studas laikā. Ziņkarības pec mēģinaju ar pirkstiem dupša caurumu pastimulet, bet atgrūda roku un teica dupsi ne.
Patika man viss un domāju ka iešu vēl. Nu vareja būt šaurāka vagīna, bet kā ir tā ir. Dažām 30 gadigam ir vel platākas.
Ierakstīts
Ja, man patik tā sljuha. Es nenoliedzu to