Varu piebalsot augstāk minētajam. Pēc Lielmeistara tekstiem esmu arī jautājis meitenēm. Ļoti atkarīgs no klienta, bet domāju ka vairums būtu pārsteigti ar cik daudzām ir iespējams vienoties. Līdz ar to domājiet cik daudz ir vērts riskēt.
Jauna zz sim karte 0.99€, visi normāli telefoni mūsdienās ir dual sim, bet ja čīkstēsi atkal, ka Tev ge-iphone ar 1x SIM - pats vainīgs
Bet nopienti, šo hobiju atmest ir ļoti grūti, labāk ir nesākt.
Nu nu. Ābolim sen jau dual sim iespēja, ja izmanto e-sim. Man personīgi ir divas watsapp aplikācijas, parastā un WA Business. “Lieko” aizvāc no home screen, notušē visus paziņojumus. Ja baigi rakāties, atradīs, bet to jau katrs pats zinās ar kādiem spiegiem dzīvo 😅
Mani 2 centi un forums kļūst krietni tīrāks! No tā konta tāpat nav vērtīgas info. Atbildot vēl vairāk paši piediršam tēmas. Šādi būs vieglāk dzīvot. Moderators gan te varētu satīrīt.
Ierakstīts
Varu piebalsot augstāk minētajam. Pēc Lielmeistara tekstiem esmu arī jautājis meitenēm. Ļoti atkarīgs no klienta, bet domāju ka vairums būtu pārsteigti ar cik daudzām ir iespējams vienoties. Līdz ar to domājiet cik daudz ir vērts riskēt.