Skarleta 22
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2. jūlijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2. jūlijs - Iemesls nav norādīts
pirms 1 minūtes, STATIM teica:
A kas Tu tāds esi? Pat runāt savā stulbajā valodā normāli neproti. Domu noformulēt un skaidri gaiši to pasniegt Tev vispār tumša lieta.. Kas ir ar Tevi onkuli? Apmaldījies?)
Ar idiotiem cīnīties ir bezjēdzīgi..vienīgi palūgšu moderatoram izdzēst visu šo nevajadzīgo xuiņu un rekomendēšu arī tevi...un ja vajadzēs arī tēmu dzēst
Skarleta 22
Ierakstīts
pirms 17 minūtēm, STATIM teica:
Es neesmu ieradies. Un ko galu galā es tādu pateicu? Jūs klauni varat viens otru apdirst,bet es nevaru patiesi un likumīgi norādīt uz to,ka pusmūža onkulim piedalīties mazgadīgo nepilnvērtīgo jākļu forumis ir kā minimums nenopietni...
No kurienes tu bleģ visu šito izzīd ko te stročī..vienkārši kaut ko murgaini sēdi fantazē un te publicē kā slimus murgus ar pilnīgi nevajadzīgu, savām negācijām te aizdiršot telpu, no kurienes jūs tādi izlīduši..
Skarleta 22
Ierakstīts
pirms 8 minūtēm, STATIM teica:
Idiots.🤦♂️ Un ko tad onkulis dara savā atsauksmē? Detalizēti un intīmi "apraksta savas sajūtas" - tieši to ko tu "ieteici aprakstīt savā jākļa dienasgrāmatā". Klauns....🤦♂️
Katrs atsauksmi uzraksta ka nu māk un labi kad uzraksta jo galu galā šis forums pamatā tam ir, a tu ieradies un piedirs tēmu ar pilnīgi nevajadzīgu xuiņu
Godīgi sakot diezgan bieži braucu ciemos iepriekš pie viņas. Un tagad pēdējā laikā baigais klusums.
Nezinu, ar manīm komunicē un šķiet viss kārtībā, pats gan neesmu pēdējā laikā uzprasījies ciemos bet nekas neliecina kad būtu izbeigusi, varbūt vienīgi tāds periods bet detaļās nepateikšu..
Pieņem, pieņem, varbūt kad mazāk bet viss kārtībā ar meiteni, iespējams kad ir izveidojies jau pietiekams klientu loks un tāpēc kādam var šķist kad viss beidzies
Sveiki draugi! Labprāt uzzinātu, kuras izklaides vietas Rīgā ir piemērotas 40 gadīgam vīrietim! Gardumu nozīme vakara/nakts laika pavadīšanai, lai satiktos ar sievietēm (nevis jaunām meitenēm).
Labprāt ieteiktu dažas vietas, kuras var iepazīt un ar kurām aizbraukt
Vietas, kur ir viegli satikt sievietes un baudīt vakaru ar sievietēm, kuras meklē vieglu seksu
Tādu vietu vienkārši nav, kaut ko tu te aizsapņojies..;) ir tie paši klubi kas ir jau vairākkārt aprakstīti uz kuriem ir iespēja doties bet viss tur tāpat notiek uz komercijas pamata un saviem noteikumiem
Nu nez cik jauns bet man savureiz kad sagribēs ko tādu mājīgu, parunāties, bez tarakāniem, seksā arī diezgan brīvi nav daudz aizspriedumu, ar higiēnu viss oki, jā un tās lūpas tiešām bomba, jau vien redzēt ko tādu, nu vismaz man viss patīk un no sava skatījuma varu ieteikt
Aizej pie oftamaloga un pārbaudi redzi Tur pilnīgi cits cilvēks uzrakstīja, ka viņa viņu nobloķēja. Pirms kaut ko dirst par atslābšanu pievērs uzmanību, kas ko raksta un kam tu raksti.
Aizej vienkārši nošaujies..rakstnieks, pētnieks..;(
atbilde uz tavu nesaprašanu kāpēc. Meitene skaidri un gaiši piedāvā seksu pret atlīdzību, visticamāk viņu neinteresē pasēdēšana, papļāšana u.t.t.
Varu vienīgi pateikt ja saprastu kā jākomunicē ar sievieti tad viss izdotos bet nu izskatās kad vienīgais ko vari tas ir dračīt jo domāju jebkura tevi bloķē gan sarakstē gan dzīvē
Puiši, vai drīkst lūgt meitenes numuru ? (Ja ir zināms) Rakstīju gribu el vee, jau vasarā, bet nesanāca atbildēt laicīgi, USA gribu el vee nevarēju atvērt. Šodien atbildēju, ka naudiņa nav problēma un tā, ka ar svešu meiteni seksu uzreiz nevēlos, tikai pabaudīt augumu, iepazīties, sākumā. Nobloķēja mani. Īsti nesapratu kāpēc. Varbūt domāja, ka kautkāds feiks. Ticu, ka nesapratāmies, gribās mēģināt vēlreiz.
Vienkārši gribās pateikt kad esi pilnīgs ēzels, palasi visu kas rakstīts iepriekš un apdomā vai pats neesi feiks, nē drīzāk ēzels;)pilnīgu tuftu tu te dzen..
Biju iegriezies vēlreiz pie šīs meitenes vakar lai pārliecinātos kas ar kaķa kasti un precīzāk apsekotu dīvānu un pārbaudīt kārtību mājās, kaķa kaste ir vannas istabā bet nu galīgi smaku nejutu, tīrības un kārtības ziņā viss šoreiz arī bija ļoti labi, nu dzīvoklis jā kāds jau nu tas ir bet arī nekas šausmīgs ,dīvāns pieklājīga izmēra ādas sēžamais dīvāns uz kura nu lieliski var atrast ērtas vietas lai meiteni izbaudītu dažādās pozās, meitene laiku neskaita un arī pati procesu bauda, jā meitene ir dzemdējusi bet nu nekādi slikti neizskatās, jā krūtis mazas bet viss jau bija redzams viņas gribu.lv profilā pirms jau, jā tiešām jauna un arī pēc izskata biku kautrīga ne daudz vēl pieredzējusi meitene bet nu dēļ visa tā man viņa ļoti patīk tā kā nu šis variants ir apmēram tāds par diviem oranžajiem, nu kam vajag modeli ar sīlikoniem perfektos apartamentos šis noteikti nebūs tas variants
Pamanīju šo meiteni gribu.lv un likās kad varētu būt kaut kas interesants ,uzrunāju čatā un iedeva numuru saziņai uz whatapp, vienojāmies par tikšanos, pieņem pie sevīm Juglā daudzstāvenē ,atvēra durvis meitene seksīgā melnā kleitiņā, pirmais iespaids ļoti patīkams, meitene vidēja auguma ļoti slaida ar mazām krūtīm un jauneklīgu sejiņu, nu tāda diezgan kautrīga nepieredzējusi likās ,norunātā cena divi oranžie par apmēram stundu, nu dzīvoklis tā bet nu teica kad pati nesen īrē to bet nu priekš lietas ok, duša un uz dīvāna, kleitiņu nost un man patika ko redzēju, orālais centīgs ar atdevi, meitenei peža patīkama bez kādām liekām smakām, ar higiēnu viss ļoti labi, sekss nu super var just kad meitene pati procesu bauda, diezgan ātri izšāvu, parunājāmies tā jauki par dzīvi un viskautko līdz protams gatavs vēl vienam, viss līdzīgi filings baigais jo tiešām meitene mani apbūra un vēl piekrita finišam mutē, piedzīvojums patīkams, skupstījās arī kaifīgi, emocijas vismaz priekš manis super, nav gluži viņa modeles tips bet man viss kopums ļoti patika, vai iešu pie viņas vēl, kad pašam būs tāda iespēja noteikti
Pamanīju šo meiteni gribu.lv un likās kad varētu būt kaut kas interesants ,uzrunāju čatā un iedeva numuru saziņai uz whatapp, vienojāmies par tikšanos, pieņem pie sevīm Juglā daudzstāvenē ,atvēra durvis meitene seksīgā melnā kleitiņā, pirmais iespaids ļoti patīkams, meitene vidēja auguma ļoti slaida ar mazām krūtīm un jauneklīgu sejiņu, nu tāda diezgan kautrīga nepieredzējusi likās ,norunātā cena divi oranžie par apmēram stundu, nu dzīvoklis tā bet nu teica kad pati nesen īrē to bet nu priekš lietas ok, duša un uz dīvāna, kleitiņu nost un man patika ko redzēju, orālais centīgs ar atdevi, meitenei peža patīkama bez kādām liekām smakām, ar higiēnu viss ļoti labi, sekss nu super var just kad meitene pati procesu bauda, diezgan ātri izšāvu, parunājāmies tā jauki par dzīvi un viskautko līdz protams gatavs vēl vienam, viss līdzīgi filings baigais jo tiešām meitene mani apbūra un vēl piekrita finišam mutē, piedzīvojums patīkams, skupstījās arī kaifīgi, emocijas vismaz priekš manis super, nav gluži viņa modeles tips bet man viss kopums ļoti patika, vai iešu pie viņas vēl, kad pašam būs tāda iespēja noteikti
Nu ja, 2014. gadā reklamējās tikai ar e-pastu un tad deva Tavi (t.i. vīra telefonu) lai sarunātu randiņu.
Tagad viņa pati menedžē un nevari vairs saskaitīt un nokontrolēt? Nabadziņš
Nu nez kā tur īsti līdz galam ir bet tāda intuīcija un nojausma joprojām un jau sen man ir kad aiz Baibuka ir vecis kurš visu kontrolē un pieskata un nez vai viņa arī tagad visu menedžē pati, var viņa arī mani pie idiotiem pieskaitīt bet nu manā nojausmā un redzējumā ir tā
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2. jūlijs - Iemesls nav norādīts
Ar idiotiem cīnīties ir bezjēdzīgi..vienīgi palūgšu moderatoram izdzēst visu šo nevajadzīgo xuiņu un rekomendēšu arī tevi...un ja vajadzēs arī tēmu dzēst