Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Irucis
Ierakstīts
pirms 29 minūtēm, white swan teica:

Vesels piedzīvojums. Šajos laikos,kad daudzas caur ig,tiktok, telegram publku piesaista- tā pastaigājoties šmigā kādu podcepitj- unikāls pasākums.

Nu parasti jau es necopēju uz ielas ,bet kā saka dzeršanā ir tā kā karā viss ir varbūtības varā🤣Vienkārši tāda sagadīšanās. Pēc tam netīšām sludiķos uzskrēju šamai virsū. Skaidrā noteikti nebūtu parakstījies uz ko tādu.

Jā uz ielas bija provēts tālajos 90tajos kad hormoni trakoja un bija pie kājas ko ņemt priekšā. Bija pat čigāniete provēta,bet pēc tam tabors gribēja lai precu šamo...🤣🤣🤣

Irucis
Ierakstīts

Biedri. Sanāca pieredze ar iruci kādu laiku atpakaļ. Nolēmu padalīties ar to. 

Vienvārdsakot klīdu pa Purvciemu biku ieķemmejis vakarā krēslā prātojot ko lai dara. Te priekšā parādījās stāvs izskatījās tā ne ko pustumsā. Uzsāku sarunu, vārds pa vārdam devāmies pie manis. Īsāki sākot piedāvāju atnākt uz kafiju vai vīna glāzi. Piekrita 

Mājas pustumsā iemalkojām vīnu,tad viņa pastāstīja par savu nodarbošanos. Domāju nu ok. Sākām darboties.mutiskais likās ok. Viņa piedāvāja 69.es piekrītu . Te sākās. Kāju metot pāri viņai sesks paspruka. Nevis vienkāršs ,bet pohu kā traktoristam. Padomāju nu nē vēl 68 inhalācijas es neizturēšu. Grūdu šo nost. Labi atkal mutiskais,tad savajadzējās atrast gumiju un piedzīvoju šoku kad ieslēdzu gaismu. Uzreiz nesapratu kas tas ir par rādījumu. Likās jaunakās paaudzes kiborgs vai zombijs. Ātri sāku virzīt šo prom,jo čibroks novīta un mati sacēlās. Iedevu šamai vincuku līdz lai tik ātrāk prom.

Morāle. Tādās lietās jāiet skaidrā kad izdzertā al-ko daudzums katru ko ieraugu nepadara par noslēpumainu feju...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.