Dažas vietējās apvainojas, ka vairākas reizes raksta un jautā par nosacījumiem, lai atsūta foto utt. Tad dusmīgas, ka neaizeju, jo uzskatu, ka cena nav adekvāta pret izskatu un piedāvājumu. Kā man zināt, ka rakstu atkārtoti, ja dažādi sludinājumi bez foto? Saka, ka viņām savi čati kur nopublicē Whatsapp foto un nr
Yes tāds pats stāsts. Saliek fake bildes un vēl kaut kādu huiņu sāk nest un NB jau par mani sarakstītas miljons stulbības kaut arī pati dāma garīgi nelīdzsvarota uzskata ja viņai uzraksti tā 100% dosies pie viņas.
Pats neesmu fitnesa čalis bet piedod Tu man kādreiz noteikti tur viss bija stīgā par ko liecina jaunības bilde pie sienas. Šobrīd tiešām dāma lielāka un krūtis milzīgas ir jā bet grūti teikt kas ir spaniela ausis. Itkā bija apjomīgas taču visu apetīti nosit zivju cehs.
Kam pa prātam zivju fetišs laipni lūgti. Salīdzinot ar bildēm no intim ir klāt pāris kg diezgan pasīva. Mutē spēj paņemt dziļi taču kā noliku misionārā novilka tik pēc zviedru siļķes un sarunājām lai nosūkā līdz beigām un visu gaišu.
Tieva jau nu viņa toč nav. Pats neesmu super fit džeks bet nu šai bij vairāk liekā svara kā man. Rīklē ļaujās principā cena un rīkles opcija uzrunāja palikt.
Kādu laiku atpakaļ biju piekāpis pie dāmas. Īsti nevarētu piekrist negatīvajām atsauksmēm. Ar visu to ka man ar komunikāciju krievu valodā iet kā pa celmiem tīri labi sapratāmies. Sākumā bija masāža, bija diezgan spēcīga nedaudz izkrakšķināja muguru bet man patika. Tad nu moments kad jārauj otrādi un nu tur MILF beibe ar cietajiem pupiņiem tīri Okey pastrādāja atļāva starp pupiem ar parīvēt tad jau šī iekarsa un piedāvāja minetu bez. Teicu ne ne gribu lai viss droši un nu lietussargs virsū padziļš minets un tad jau pāris pozās līdz izšāvu. Iegāju dušā pēc tam paaicināja vēl uz gultu sasmērēja savus pupus ar eļļu pabraukāja pa rīku kamēr dabūja augšā un ar pupu, roku palīdzību vēlreiz noraustīja un atļāva beigt uz krūtīm. Vispār nekādu steigu nejutu biju vairāk par stundu ciemos. Nekā slikta nevarētu pateikt. Par vizīti 80€.
Ierakstīts
Izskatās ka viss beidzies. Arī pāris reizes esmu uzmetis ziņu gribu elvē bet nekādas atpakaļ saites.