Pirmkārt, cieni valsti, kurā dzīvo. Otrkārt, ja lepojies, ka vairākus gadus sēdi forumā par prostitūtām, man priekš tevis ir sliktas ziņas.
Cienu dzimteni, nevis kaut kādus valsts Covid turbovakserus, RailBaltic pļekerētājus un buhātājus ar viedokli forumos. Tev jāmācās lasīt un uztvert informāciju - nenolieku šo zemi, bet gan tos, kas ir alu cilvēki. Būtiska atšķirība. Par ilggadējo - tu pats savu profilu apskaties, man tev tad arī ir sliktas ziņas. Tu esi Latvānija.
Atsauksmes! Nevis kopi vienādas drukas atskati ko drazis..
Atsauksme nozīmē ka korekti apraksta kada ir pakalpojuma kvalitāte jo sagaidīt un ko ne. Pec sadam vina Atsauksmem visas ir vienadas. Nav nekadas jegas. Tikai uzskaite ar ko bijis gulta. I tad nevar ticēt vai maz tiekas vai tikai sludinājumus sakopejis.
Pirms 2 nedēļām reģistrējies profils un mācīs ilggadējiem, kam un kā domāts forums. Latvānija x2
Tas , ka ir tādas kameras , skaidrs. Mana doma , ka žēl , ka nevar forumā salikt Latvijas lepnumu foto 😊 Pašai dažu uzmeteju foto.
Var salikt, tikai tad jāizveido atsevišķa telegram grupa utt. Mūsdienās galīgi nav problēma. @Deina Lana vispār laikam jau kādi 2 tūkstoši sekotāji telegramā. Ja viņa ieliktu savā kanālā kādu info, gan jau kāds sevi vai pazīstamo pat atpazītu. 😂
Tā ir. Lai cik būtu galanti vīrieši var būt , starp viņiem ir uzmetēji .
Žēl, ka vel foto nevar ielikt . Būtu lieliska uzmeteju, krāpnieku un vārmāku jeb Latvijas lepnuma galerija 😇
Esmu dzirdējis, ka citām ir tās wifi kameriņas, ko var lēti nopirkt. Izliek kaut kur pie ieejas, kur īpaši neredz, bet pie ienākšanas visu augumu un seju nofilmē. Ja izrādās, ka uzmet un aiztinās, tad tālāk ar to info iet pie attiecīgā loha, lai tomēr pārdomā. It kā esot pietiekami efektīvi.
11 minutes ago, riita-rasa said:
Man ir vairums klientu kuriem uzticos un tie nav 1 reizēji apmeklējumi. Ir kas samaksā pirms ir kas pēc. Ar šo konkrēto tipu, bijām vienojušies par visu, nebija ne mazāko šaubu ka būs uzmetiens. No kļūdām mācās, tagad tikai pirms un punkts.
Santina23, 4sex.lv
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 9. aprīlis - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 9. aprīlis - Iemesls nav norādīts
4 hours ago, Esvietejais said:
Tev 50€ ir daudz. Būtu Tu vecis, ta piedāvātu vairāk. Nevis samaini 50 pa piecitim un ar to lepojies!
Ja feja prasa 50, iedodu 50. Tādās banknotēs, kādas ir. Citreiz rēķinus kāds apmaksā skaidrā naudā un kādas banknotes ir, tādas ir. Speciāli neskrienu uz bankomātu. Vakar iztērēju 400 eur uz feju, arī tas pats, iedevu tās, kas bija līdzi, speciāli negāju meklēt bankomātu. Atradi, pie kā piekasīties.
11 hours ago, cucispeps said:
OK, tavu versiju par viņu uzklausījām. Tagad pastāsti par sevi: vai esi Apollons, un kāpēc ej pie fejām?
Neviens šeit nav Apollons un eju, jo gribas seksu ar daudz sievietēm, nevis tikai ar vienu pastāvīgo. Vācijā nekāda īpaša parādība aiziet atlaist uz bordeli, pēc tam nedēļas nogalē ar ģimeni. Latvānijā forumā kādam gribas kasīties.
1 hour ago, Jaunietis said:
Nebiju domājis ta tev taksista darbā ir sadarbības partneri, bet nu katrs jau laikam to sauc savādāk 🫣😂
Ir,ir te ļoti biezie! Sagrabina 50€ pa piecītim un to sauc par naudas žūksni! Nez kurš par to rakstija?🤣
Tev latviski jāmāca, ka žūksnis nozīmē kopumu? Daudzi papīrīši ir žūksnis, neskatoties uz nomināliem. Jau teicu. Latvānija. Kost citam, galvenais, lai citiem nav labāk, visiem jābūt vienlīdzīgi nožēlojamiem. Komunisma pārpalikumi.
14 hours ago, hei said:
Skatos ka tēma tev tuva un saprotama.
Protams, jo man ir arī sadarbības ar mežsaimniekiem. Alkāni visos reģionos. Debate aizgāja par to, ka tas viens pieminēja, ka nokaulējis 50eur. 50 EUR par sievietes miesu un tāpat pārāk dārgi kādam, Karl! Man vakariņas reizēm sanāk dārgāk.
Lūdzu, nejauc divas atšķirīgas lietas ☝️ir prostitūtas un ir Šļuras😉
Prostitūtas, kuras tevi sagaida koptā telpā, pašas smaržo - kā pavasaris, ir interesantas sarunu biedrenes un atstrādā savu noteikto samaksu par visiem 100%
Šļuras, kuras tevi sagaida nekoptas, mati nemazgāti, māja nekārtīga, vienīgais temats, ko viņa spēj stāstīt ir par saviem iepriekšējiem klientiem. Kuras piekritīs daudz kam, tev tikai vajag pateikt summu, ko iedosi😉
Es sakopies, sasmaržojies vīrietis😁 nekad, nekad nepārmaksāšu Šļurai.
Lielākā daļa, kas tā runā, paši ir šļuri. Par to jau arī ntās reizes runāts forumā. Neesi nekāds Apollons. Tu ej pie fejām, jo nevari citādi dabūt seksu tā un tik, cik gribētu. Jāmaksā tik, cik vienojas, nevis, cik jūties, ka šmara/nešmara variants bijis, jo vispār pats vainīgs, ja vēl sper kāju pie tām, kas sagaida nemazgātas. Ntie gatera darboņi ir ar pārāk augstu pašvērtējumu.
Tas ir apsveicami ka interneta miljonāri.Tev jau neviens neliedz iztrūkstošo piemest.
Par mani vari neuztraukties. Es iedomājos, ja es saviem darbiniekiem vai sadarbības partneriem mēģinātu pateikt kaut ko tādu. Zinu, ka sarunājām alga būs 1000e uz nepilna laika darbu, bet davai sarunājam 800e uz pilna laika darbu, citi taču Latvijas gateros ar to samierinās. 😂 Vispār ap šo laiku taču Latvānijas buhātājiem algas dienas, tad jau ies izspiest no tiem grašiem, cik var, sarunātāji lielie.
Viens kolēģis jau teica, ja jāžmiedzas ar naudu, tad nemeklējiet fejas, bet labāku darbu. Nesen viena feja teica, ka viņai 50e uz 30min, bet viens esot aktīvi mēģinājis sarunāt 40e uz stundu, jo citas uz ko tādu taču piekrītot. Latvānijas kapeikpisēju sindroms un tad brīnās, kāpēc paši atpalikuši.
Minets toreiz bija uz 10. Kaa tagad nezinu. Tagad kā Kate reklāmējās.
Samaksaju 200, ja pareizi atceros, vai atgrieztos? Vel neesmu, taka laikam nee. Bet nu pozitiva meica.
Viņai šajā topikā nav ko darīt, tuvojas pie 30, tagad jau 18 gadīgās ļauj sev pat iespermot, pēdējā tā Mincīte labs piemērs, kā porņuki izaudzinājuši jauno paaudzi. Nav tā, ka sūdzos, daža laba 18 gadīgā gultā labāka par pieredzējušu milfu, jo grib visu izmēģināt.😂
Wot kada jega no viņa "kontrolpirkuma" kopy-paste atsauksmes par kādām, kuras vispār varbūt pirmo un pēdējo reizi sludinājumu ieliek!
Ja sakarīgs korekts apraksts par patstāvīgsjam, kas katru dienu ir tops, saprastu. Bet ne jau kadas kas parādās un pazūd. Bet šeit saglabāsies, citi meklēs, bet piedāvājums nav aktuāls! 🤦♀️ tātad aprakstam nulle ticības!
Forums ir domāts atsauksmēm. Tāpat šeit atrodas vēl kāds,kas prasa,kāpec cilvēki liek atsauksmes.🤦♂️ Latvānija
Pēc RenarR tekstiem izklausās, ka ir daļa no industrijas🍆
Vienkārši apmeklēju fejas un zinu viņu dažādus stāstus par notikumiem ar klientiem. Tādi, kas domā, ka izlems, vai un cik maksās pēc pakalpojuma saņemšanas, ir sitami lohi un tiesājami gaiļi, tik vienkārši.
Es domāju, ka mazajai nav problēmu ar tiem kas nemaksā.
Biju pirms nedēļas. Ejot iekšā viņas draugs, diezgan urlīga paskata, stāvēja gaiitenī. Kad gāju prom, sēdēja pie izejas durvīm. Domāju, ka tur ir viss atstrādāts, lai iedotu pa tauri, ja vajag. Es prodams kā vienmēr maksāju beigās, meitenei problēmas tas neradīja, nemaz neprasīja priekšapmaksu. Par procesu viss ok. Nepatika ka sutenerdraugs tik atklāti afišējas. Un otrs aspekts, kas nodzina vēlmi vēlreiz apmeklēt ir tas ka miskaste ir pilna līdz augšai ar gondoniem un salvetēm, bet es biju pirmais klients todien. Pieklibo tātad higiēna.
Pupi forši, arī attieksme bija ok. Diezvai tāda būtu ja startā samaksātu par stundu. Tad pēc pirmā koka visticamāk sāktu īdēt, ka nogurusi utt.
Tu domā melnā jakā ar kapuci gaitenī un pie izejas?
Kura vieta ir maksā par pierakstu nevis kas apsolīts? Tā te visas sāk darīt un viņam nospļauties par kvalitāti. Es nevienai šmarai uz priekšu neesmu devis ir prasīts bet es pateicu ne kad būs izdarīts. Un viss ja prasa uz priekšu tad ir kas nemaksā un nemaksā nevis tāpēc ka pidars bet tāpēc ka huina ir. Cik bieži labos restorānos nemaksā?? Tuvu 0%
Neviens neraustās
Jo nav iemesla
Visur ir par pierakstu. Mediķi un citi speciālisti ņem par pierakstu pēc stundas likmes un ne jau klientam ir tiesības nemaksāt par konsultāciju, jo nepatika atbildes. Ja pakalpojuma sniedzējs ir ieradies un sniedz savu pakalpojumu, tad maksā nolīgto summu. Ja nepatīk, neej vairāk un viss. Leonīds Rusiņš 2, tikko vēl pateici, ka feja tāpat neko neizdarīs fiziski, tāpēc vari apkrāpt viņu, slānīt tādus, tikai slānīt, pēc tādiem arī pārējiem klientiem ir grūtāk ar fejām, jo neuzticas nekam. @Lana Deina gan jau zina ntos stāstus.
Es būtu tā darījis pēc orālā pasākumu beidzis saiskaitijis tami
1 sekunde ir 3.3 centi
Masāža 20 sekundes plus orālā cik tur 10 ja? 30 sekundes kopa nu 99 centi
Ja tāme nepatīk var sūdzēt tiesā
Kamēr jūs tādi tupiras nekas nemainās es ne tikai runāju tā ar daru vienkārši par huinu nemaksāju un viss tu esi vecis vai ne? Ko tā 21g smara izdarīs tev vecim? Neko!!!!
Pirmkart naudu nekad uz priekšu
Nekad!!!! Otrkārt ja huina aprēķini taksi pēc laika un pis prom
Nē, maksa ir par pierakstu un nauda uz priekšu ir normāli par atvēlēto laiku, nevis par to, ka tev noteikti patiks. Ja nepatīk, neej vairāk, bet jāsamaksā ir. Atsēdējuši gaiļi iet apkrāpt mazas prostitūtas, tāpēc viņi arī pa dzīvi un būri ir gaiļi. Kārtējais profils, kas izveidots nesen un savu gaiļa loģiku te potē, maini gan jau ntos tel.nr., lai arī neatpazīst, kad sazinies. @Blondy un @Moderator jums nākamais loha kandidāts monitorēšanai.
Ierakstīts
Cienu dzimteni, nevis kaut kādus valsts Covid turbovakserus, RailBaltic pļekerētājus un buhātājus ar viedokli forumos. Tev jāmācās lasīt un uztvert informāciju - nenolieku šo zemi, bet gan tos, kas ir alu cilvēki. Būtiska atšķirība. Par ilggadējo - tu pats savu profilu apskaties, man tev tad arī ir sliktas ziņas. Tu esi Latvānija.