Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
pirms 24 minūtēm, stock125 teica:

nu vini agrak lika sludinajumus ka tipa virs sez un skatas, nu jeb kurai darbiniecei vira nav.

un ja tada tema ar tam fotografijam, tad reali var but, ka kkur ir kamera un pec tam vini tos

video glaba.

Vienreiz tur biju..vīru nemanīju,un arī atklātu kameru neredzēju,bet tas bij kādu gadu atpakaļ...

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 4 stundām, Blondy teica:

Šis personāžs sens ka pasaule, tāda sajūta, ka vins visam raksta un katram Sludinājumam.  Jau pēc pirmās vēstules , var saprast, ka cilvēkam nav ar galvu kārtība, ļoti uzbāzīgs un vēlas capro pakalpojumus  . Brīnos , ka bija Tev vēlēšanas ar vinu tikties . 

Atvainojos,man kā diletantam...kas ir capro?🤔

28297030 Alina
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Faktsss teica:

tak nevajag klausiities sheit esoshos nogribejushos laukjus kuri normalu veceni nav redzeejushi 🤣

Nu jā  pilsētā  internets ir ātrāks, tur vīri  "TĀDAS " vecenes ir redzējuši 😁

Meitenes
Ierakstīts
On 23.04.2024. at 06:55, sidlav55 teica:

sāc ar Mežciema simtvārdīgo , ūdeni taupošo zaki un turpat netālu esošo  mūžam jauno Samantu....nepačukstēšu , bet var gadīties ka tāds konveijers kā  iebraucējām, nav.

Par mūžam " jauno Samantu" 😅 ,lai gan nesen aizejot ciemos..tiesam isti nekas nemainās,salidzinot ar vairakiem gadiem atpakal...gan vizualais izskats,gan gadu skaitli sludinajuma tie paši 😂

Ap un pēc 60
Ierakstīts
pirms 13 minūtēm, sidlav55 teica:

protams , ka tas ir mēģinājums piečakarēt ieinteresēto.  šodien jau ar Ladu par tām fotogrāfijām un fēju , kas cenšas ar apmānīšanu gūt labumu , citā topikā nēmāmies.    kad Lodočka , kā mana sena draudzene atkal iesprings par kaut ko, pajautāšu. kāpēc pēc viņas domām , fējas krāpjas ar gadiem.  lielākajai daļai , tas atklājas , jau pirmajā tikšanās bridī.  šajā zinā Lada  ir  izvēlējusies pareizo gājienu , kā prātīga sieviete  raksta  milf.   cik atceros tas ir 12-14 gadu periods.   tāds ieraksts dod viņai manevrēšanas iespējas,  neviens krupis nevar piesieties    ,, a tu rakstīji , ka tev 25.,,

Pa lielam man jau ir vienalga cik tai fejai gadu,izvēloties pie kā doties gadu skaits vismaz man nav pirmo prioritāšu  sarakstā...parasti izverteju bildi un šeit gan būtu labi,ka feja bildi mainītu biežāk,ka reizi padsmit gados 😅..

Ap un pēc 60
Ierakstīts
pirms 15 minūtēm, Donlucky teica:

Tas par Samantu neattiecas😂😂😂 un kā jau rakstīju, ir manāmi uzlabojumi ne visām protams, bet uzlabojumi ir, piemēram blondā no miera ielas ir norādijusi tuvu savam īstajam vecumam, Lienna man liekas arī sludinājumos norādīja+- reālo vecumu, un pļavnieku, Purvciema masāžistes, uc rajonu Balzaka+(mature) vecuma fejas sākušas tuvāk taisnībai norādīt vecumu. Par Samantu tas būtu interesants pētijums kāpēc vēl joprojām norāda 38 nevis to kas +- realitāte, jo lielākā daļa feju apmekletāju ziņā realitāti🤔

Ja tas vecuma skaitlis tik ļoti neatbilst patiesībai,tad nesaprotu kāpēc kaut kas tāds vispār jānorāda...kas vēlēsies apciemot feju Samantu ,tas dosies,kas nē ,tas neies...piemēram sniegbaltīte neviens gadus neraksta un neprasa 😁 ps.bet ta māžošanās, ka gadus divdesmit raksta vienu un to pasu ciparu maigi sakot ir dīvaina 

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 28 minūtēm, Blondy teica:

I’m sure it not joke. The person was twice interested in sex with my daughter

Nu gribētos teikt,ka godam pelnīts saņemt pa seju...šī tomēr  ir klaja neciena pret sievieti..saprotams,šeit nav ne viens eņģelis,bet nu tas nu ir par traku 

Monika (27) 24821499
Ierakstīts
pirms 13 minūtēm, Auseklis teica:

Nu nax šitādus gājienus. 

Un galvenais ka jau kuro reizi. It kā jūtu ka kaut kas nav, bet nē.. jābrauc.

Nolēmu tā. Vai nu tikai pārbaudīti varianti, kas maz ticams, vai arī ja nav visu 100% pārliecība ka toč būs ok, tad jāmet ripā un jāpis prom ko kājas nes. :D 

Nu nevar taču apstāties pie pirmajām grūtībām, jāmēģina  varbūt tomēr būs labi 😛

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 13 stundām, Rixxiis teica:

Es tak rakstiju ka neturpinu but klients ja nepmierina serviss,man nav nekadu probleemu,bet taas kas te suudzaas lai padomaa ko pashas neizpilda,nu nerunaaju par konkreetu personu,bet visas kadreiz ir kadu uzmetushas.Latvanijaa ir kautkaada dalbajobu koncentracija, sakot no krieviem beidzot ar tupajiem latvieshiem

Visi muļķi, es vienīgais starp viņiem ērglis.. vecīt, Tev nav problēmas ar pasaules uztveri?

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts

Nu gaumes protams dažādas, bet Baiba par to cipariņu,ko prasa ir tīri ok..ja tu ejot pie viņas gaidi,ka tur būs 18 gadīga supermodele tad protams ir vilšanās, bet ja rēķinies,ka tur būs sieviete ap 40,kura  ir diezgan paklaviga ,tad to Tu ari saņemsi 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.