Izskatās ka šis kantoris pārbraucis uz citu lokāciju vai arī jauna filiāle Matīsa 69a. Pietam google pēc šī tel.nr. atrod vēsturi ar dažādām fake foto sludinājumiem. Laikam izlūkos diezvai braukšu. Man pietika pārbaudīt tel. Nr. Lai netērētu laiku.
Šī ir viena no tām pašām kas parasti piedāvāja mutiskos no divām. Ir jau atsevišķa tēma par to ka tur īsti nav ko meklēt un viss ir slikti. Izskatās ka tagad ir privātprakse un divatā vairs nesludinās. Ierakstot google tel.nr. var redzēt vecos sludinajumus.
Esmu mēģinājis saraksties caur email, beigās atmetu tam ar roku. Komunikācija vai drīzāk komunikācijas trūkums nostit jebkādu vēlmi satikties. Šis eksemplārs tiem kam patīk 15 e-pastus sūtīt un tērēt ilgstoši laiku tam ko vari dabūt šodien uzrakstot dažas whatsapp ziņas kādai citai. Par to ka liela mātīte var redzēt bildēs iekš euroeskort —> Sofija.
Ierakstīts
Izskatās ka šis kantoris pārbraucis uz citu lokāciju vai arī jauna filiāle Matīsa 69a. Pietam google pēc šī tel.nr. atrod vēsturi ar dažādām fake foto sludinājumiem. Laikam izlūkos diezvai braukšu. Man pietika pārbaudīt tel. Nr. Lai netērētu laiku.