oskars35 1 Ierakstīts 2022. gada 14. jūlijs Laura Imanta Ierakstīts 2022. gada 14. jūlijs Sveiki es te jauniņais u īsti nezinu ka te vis notiek gribēju paintreseties kāds var padalīties ir kāda meiča imanta līdz 24gadi ??? ja ir lūdzu ja iepējams var privāti atsūti numuriņu un īsu aprakstu ?? paldies par sapratni Sveiki es te jauniņais u īsti nezinu ka te vis notiek gribēju paintreseties kāds var padalīties ir kāda meiča imanta līdz 24gadi ??? ja ir lūdzu ja iepējams var privāti atsūti numuriņu un īsu aprakstu ?? paldies par sapratni Sveiki es te jauniņais u īsti nezinu ka te vis notiek gribēju paintreseties kāds var padalīties ir kāda meiča imanta līdz 24gadi ??? ja ir lūdzu ja iepējams var privāti atsūti numuriņu un īsu aprakstu ?? paldies par sapratni Link to post
Ierakstīts
Sveiki es te jauniņais u īsti nezinu ka te vis notiek gribēju paintreseties kāds var padalīties ir kāda meiča imanta līdz 24gadi ???
ja ir lūdzu ja iepējams var privāti atsūti numuriņu un īsu aprakstu ??
paldies par sapratni
Sveiki es te jauniņais u īsti nezinu ka te vis notiek gribēju paintreseties kāds var padalīties ir kāda meiča imanta līdz 24gadi ???
paldies par sapratni
paldies par sapratni