Skarleta 22
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 27. augusts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 27. augusts - Iemesls nav norādīts
On 1.07.2024. at 17:25, dominatorxxx teica:
Ir pienācis laiks manām pirmajām atsauksmēm šajā forumā, jo esmu zaudējis savu eskorta pakalpojumu nevainību. Kādu laiciņu šeit veicu zinātniski pētniecisko darbu ar domu, ka drīz Tinder meitenes un pašreizējā randiņu kultūra mani izvedīs no pacietības.
Un šī diena pienāca pagājušajā ceturtdienā, kad meitene bez vēsts mani uzmeta. Manā piezīmju grāmatiņā bija divas kandidātes - Skarleta, pārliecinoši labo atsauksmju dēļ un Annabella, jo nekad nav sanācis pataustīt silikonu. Uzrakstīju abām, ka vēlētos nākamās dienas pēcpusdienā satikties un pēc pāris stundām abas jau atbildēja, ka ir pieejamas. Par to biju pārsteigts, jo visi te sūdzējās, ka abas reti atbildot. Tā kā Skarleta atbildēja pirmā, tad ar viņu arī sarunāju tikties. Sarakstē Skarleta bija ļoti komunikabla un brīdināja par to, ka dzīvoklī būs ļoti karsti.
Pienāk piektdiena. Stundu pirms sarunātās tikšanā pienāk ziņa ar dzīvokļa numuru un durvju kodu, bet tā kā neesmu gaišreģis, tad nācās pajautāt arī uz kuru ielu jādodas. Iesmejot par savu kļūdu, arī šī slepenā informācija tika atklāta. Lokācija gan vairs nav šajā tēmā minētā Jugla, bet Grīziņkalna apkārtne.
Zvans pie durvīm. Skarleta atver durvis un pirmajā mirklī liekas, ka esmu laimējis džekpotu, jo slikti apgaismotajā koridorā redzu pievilcīgu un slaidu tumšmati, apakšveļā un īsā halātiņā. Ieeju dušā. Skarleta jau gaida istabā pie gultas un pirmo reizi ieraugu viņu dienas gaismā. Netiktu, ka viņa ir skaista... drīzāk nav neglīta, viduvēja, bet liekais svars noteikti nav, kas manās acīs ir liels pluss. Sākas glāstīšanās līdz cīsiņš pilnībā izlien no mīklas, gumija virsū un Skarletai mutē iekšā. Ļoti centīgi darbojās, ar roku nekādas kustības netiek veiktas. Droši vien būtu ļoti patīkami, bet caur prezi īsti neko nejutu (bj ar gumiju arī man ir jauna pieredze), bet mentāli noteikti bija patīkami. Bet tas vēl nav viss - pēkšņi šī ielec gultā, apguļas uz muguras un pārmet galvu pāri gultas malai. Es nedaudz pārsteigts, bet nav jau nekāda raķešu zinātne, lieku rīklē iekšā un faktiski daru, ko gribu. Tālāk seko misionārs, prone bone un dogijs - visu dara ļoti aizrautīgi un iekārtojas tādā leņķī, lai viņai būtu maksimāla bauda, pati arī nekautrējas sevi manuāli stimulēt. Pirmais raunds beidzas pēc kādām 20 minūtēm. Ieeju dušā, pāris teikumus parunājam un atvēsinājāmies ar ledus gabaliņiem. Kad pēdējais ledus gabaliņš uz viņas ķermeņa bija izkusis, apgūlos gultā, viņa atkal sāk degustēt manu darba rīku, līdz uzsēžas virsū. Šajā pozā vislabāk varēja redzēt viņas aizrautību un prasmes, vienkārši perfektas sajūtas. Darbojās līdz kājas sāka trīcēt, stingri mani apķēra un kādu minūti tā vienkārši gulējām. Neticu, ka to viņa notēloja, neredzu iemeslu. Un tad ilgi misionārs, pat pārāk ilgi, jo neticēju, ka spēšu beigt. Skarleta pa to laiku jau otro reizi beidza un atkal nācās kādas 30 sekundes ļaut viņai atgūt elpu. Beigās arī es tiku līdz finišam.
Kopumā pie viņas pavadīji 1 stundu un 20 minūtes, un šķiet, ka tikai 20 minūtes neatrados viņas vienā vai otrā caurumā Šī noteikti bija viena no labākajām seksuālajām pieredzēm manā mūžā. Ja orālais būtu bez gumija, tad pirmā vieta būtu garantēta. Meitene ir īsta nimfomāne!
Paldies par info!
Kāds apmēram meitenei auguma garums un svars?
Tad pēc sejas neglīta, bet parējais viss labi izskatās?
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 27. augusts - Iemesls nav norādīts
Paldies par info!
Kāds apmēram meitenei auguma garums un svars?
Tad pēc sejas neglīta, bet parējais viss labi izskatās?