Лена (30)
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 12. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 12. oktobris - Iemesls nav norādīts
On 8.10.2024. at 22:50, sidlav55 teica:
no gūltas šorīt ne ar to kāju izkāpi? ne par ko ieklupi devllam bārdā. es gani kluksti , tā te visiem mācās virsū ar ar savu palietoto kājstarpi. labāk nokomentē vinas dzimumspraugu!
VIŅAS? TU NEKĀDA SAKARA AR KLUKSTI NAV? TUR TIKAI AR KRIEVIETĒM AR UZBLĪDUŠU NODZERTU SEJU KURAS JAU UZ 50 IZKATAS 30 GADOS. UN KURAM IR ATŅEMTAS MĀTES TIESĪBAS. LAMĀJAS PĪPO UN TĀDAS PUHĻENKĀS IR UN TĀ TEIKT DRAUGS IESPĒJAMS AR KĀS IR. TĀ TEIKT NO SĒRIJAS SPĻAUDAS GRAUŽ SĒMENES UN LIETO KATRA VĀRDA GALA BĻE...
expectation/reality
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 12. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 12. oktobris - Iemesls nav norādīts
pirms 7 stundām, klukste teica:
Ja drāžas,tad drāžas ar baudu nevis dēļ kaut kāda plika seksa,lai tikai piepelnītos un olas iztukšotu.
VĒL PIEPELNĪTIES UN OLAS IZTUKŠOTAS. KAS VARBŪT LABĀKS PAR ŠO (CITĒTS NO IZCILA PAVĀRA NU JAU NELAIĶA TEICIENS) . JEB TAS IR PĀRĀK ""PASAKA" VĪRIETIM? BUS VIEN PAŠAM JĀMAKSĀ NEVIS GAIDĪT KA KĀDA SAMAKSĀS PAR OLU TUKŠOŠANU?
Dzīvē vēders lielāks nekā pupi-seja uzburbusi no alko vai vnk resna un nesimpātiska.šis nav BBW face tit fuck option.ieraudzīju,pārgribēju jebko.
bet pāstāv un bizness iet uz urā. kaut vai tālu neatpaliek no tām kas pie centrāltirgus sēž netāļu no maximas. bez zobiem un vecis iedod odīti vai ko tur uzdzert zakuskai virsū. tā jau jūs veči darat. ejat pie tadām maksājat. un tad nav brīnums kapec te viņas prasa kā nekur citur no baltijas valstīm visvairāk. visas kā viens sākas viss no 60 pamatā pa 30 min. un tev neviena nenolaidīs jo zin ka būs visādi ""devili"" kuriem nav atvainojos kur bāzt savu pipeli un gatavi atdot un vl piemaksāt par visādām ar uzburbušām sejām un salietojošajām. ka tikai ir kur iespraust. tādi diemžel ir latviešu vīrieši.
piemēram pastrādāt ""smagā darbā"" pakrāmēt plauktos lidlā vai maximā. pirmā ir labak jo tur vairāk tomēr maksā. maximā tā pašvakakā. bet nē iet sūkā kaut kādos svešos autiņos un nepatīk.
Just now, Jahonts teica:
To paprasi viņai
tur nav ko jautāt. reāli šīs tikai tēlo ka tur kas tur smagi nabadzītēm un slikti ka visiem jādod pist. bet pašas neko jo tā teikt saņem vairak kā maximas kasē.
paši sūdzas ka viņas tur šitādas un tādas. bet jautājums nu ko tad iet pie tādām ko maksā? būtu paši noraustījuši un miers. un rokas kundzei nepārmetīsi.
šitas ir slēptais pircējs. tā teikt ir tādi, kas staigā teiksim iepērkas un tad ievērtē tur apkalpošanas līmeni. un viņiem par to maksā Moš Porzingods ar dabūn nu vismaz pa velti viņas paņemt ir kaut kāds budžets kurā jāiekļaujas piemeram500. eiro mēnesī. Vienkārši kur arī ir laiks viņas visas apmeklēt.
Nu man kkāda nereālā veidā viena ir pa 60-70 kuru var kā grib 😃 ar savu vietu , pluss jauna , bet nu tā haļava kkā sen sagāja , bet principā dirsā ar piedāvajumu Rīgā , nav problēmas samaksāt 100-200 bet bled 90 procentos tur viss slikti
Skarleta 22
Ierakstīts
· Paslēpa Protection, 29. jūnijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Protection, 29. jūnijs - Iemesls nav norādīts
On 14.11.2023. at 20:21, PepeTheFrog teica:
atbilde uz tavu nesaprašanu kāpēc. Meitene skaidri un gaiši piedāvā seksu pret atlīdzību, visticamāk viņu neinteresē pasēdēšana, papļāšana u.t.t.
kas jums nepatīķ? džeks moš mēģina maukas pieradināt pie tā ka nevajag uzreiz gultā likties bet pārbaudīt vai viss ir ok. nevis š te žaļie pišamies un āttā. neienāk prātā tāds varianats? moš tiešam. Jums tiaki tā teikt a tik samaksāt un daudz viņām un pēc tam izpist un attā. kaut kās suķiku saits tik te.
Es jau vienreiz teicu šādu frāzi - savu viedokli vajag izteikt, kad to prasa (iespējams teicu to tev vai citam foruma dalībniekam). Dzīvojot ar loģiku "dzīvojam brīvā valstī, varu teikt kur, kad un ko gribu", tu:
1. Padari sevi par apsmieklu
2. Nezini, tad lietu, ka arī brīvā valsti nav atļauts teikt visu, kas ienāk prātā - ja gribi šo pārbaudīt, uzraksti fb, ka spridzināsi Saeimu, kādu skolu, vai slimnīcu. Pat elementāri pēc likuma tev nav tiesību aizvainot policijas darbiniekus (cik zinu policisti vienkārši bieži piever acis uz šādām lietām).
3. Tavs viedoklis ir vērts, tik cik tas nes labumu citiem t.i. tavs viedoklis, ka prostitūcija Latvijā ir slikta un tevi neapmierina, tāpēc tu vairs to neizmantosi ir nekā vērts. Foruma dalībniekiem nekādu interesantu pārdomu vielu tavs viedoklis neraisa un gulēsim mēs tikpat cieši un saldi kā iepriekš.
nu vecīt vispār kas tie pa salīdzinājumiem? spridzināsim seimu salīdzini ar to ko es rakstīju. varētu padomāt ka kaut kas bija tur tāds uz to pusi? kāda loģika kaut ko tādu salīdzināt? cilvēk tu tiešām izlasiji ko es rakstiju? tas pamatā bij ne par to ka es vairs neizmantošu arī ne tas bij tikai mana piebilde un nevienam par to te nav jāsatraucas, pat ne pašām prostitūtām. Viņām par to arī ir nospļauties. viņām klienti droši vien pietiek. Ja ne, tad iet uz maximu kasēs sedēt. Elementārāk vairs nevar izteikties.
Paslēpa Moderator, 18. jūnijs - Iemesls nav norādīts
On 17.05.2024. at 21:42, sidlav55 teica:
ja vēlies izvārīties, tad pacenties to darīt beztēmā. vari droši manā topikā čerkstēt! bet Tev gan fantāzija!!!!! centrāltirgus bomāriem taisies atsūkāt......var gadities , ka kāds , kam iztēle spilgti strādā , jau sīki vemj , stādoties priekšā, kā tas izskatās. ka tik neiepatīkās, dzersi kopā odīti un bez zobiem......lūdzu te neizvērsies! atrodi beztēmā topiku un izpaudies maksimāli!
ES Nesāku. BET tu sāki te manā virzienā ar to Ļenganumu. Tāpēc NEVAINO MANI. Kāds KOMENTS Tāda atbilde. kaut kā apmēram tā. un ja kas negāja runa par bomāriem- vecīem gan gluži tik traki nav.
pirms 2 stundām, sidlav55 teica:
tas laikam kaut kāds , tikai Tevis izdomāts pašapmierināšanās paņēmiens? par to , ka tev ļengans čibriks , pats te visiem klāsti. savu naudiņu , protams , lieto pēc saviem ieskatiem, sakrāmē divās vai trijās kaudzitēs....kāpēc domā , ka braucu Tev augumā? tikai dažreiz mēģinu saprast , ko esi atkal izpaudis un izsaku minējumus. iznīksi , nerakstīsi , tad arī no manas puses neizskanēs ne pušplēsts vārds!
to tu pats izdomāji par ļenganumu. nu ja man tas jādara ar kādu kura tusē tur pie centrāltigus iespējams ne ar visiem zobiem padzīvojusi ar uzblīdušu ģīmi no odīša vai citiem surogātiem bez zobiem no kompānijas kas dzer odīti tad jā.
On 16.05.2024. at 13:59, sidlav55 teica:
nedomāju ka uzklausīs Napoleons Tevi. atšķirībā no Tevis , par naudas trūkumu viņš nežēlojas un nelielās , kā , Tu ar mīksto , jeb lēngano locekļa maxsimālo stāvokli!
kāda saistība droķīšanai ar ļenganu locekli? Vārdu sakot nepiekasīsimies. Tā ir mana nauda un mana darīšana. Ja ta ir tava nauda un tava darīšana tad var kaut ko piekasīties. Ko es daru ar viņu un manuprāt man nav jābrauc augumā par to ka es to daru un ko daru.
Es ceru ka tu arī vairs nerakstīsi šeit savus postus.
Ja raksti tad atceries ka ir jālieto komati tur kur vajag - ar tavu līdzšinējo rakstīšanas manieri saprast domu prasa diezgan lielas pūles.
LIelais latviešu valodas gramatikas pazinēj moderātora kungs. Es izlaboju savu tekstu kur mazliet bij kļūdas saliku komatus. Ja ir laiks pārlasiet uzmanīgi. Ja izlasījāt un neuztvērāt manu elementāro muļķa valodu tad mēs vai nu dzīvojam citās ""sfērās"" vai arī nepatika tas ko rakstiju. Es dzīvoju brīvā valstī un es varu izteikties un esmu tiesīgs pateikt kas man derdzas un kas šajā sakarā tiešām nerullē sava ziņā par ko man nebūtu ""jājusmo"" attiecība par prostitūciju latvijā. Pēc būtības par to nebūtu jājusmo it kā vispār, ka tāda pastāv. Vai ne tad?
Vai arī tā ir tā pati Amanda no pļavniekiem, kura jau savu nr ielika otrā sludinājumā. Un lai nebūtu vienāds, tapec nedod. Cenas atšķiras.
tak pa lielam viņas varēja visas vienādu cenu likt puslīdz. vai arī vispār ja godīgi tur cenu griesti ir noteikti vajadzīgi. jo tas pats pakalpojums klasiskais seks uz 30 min cik tas varētu maksāt? reāli? nu manupŗā tas vairāk pa 40. eiro uz 30 min noteikti nemaksā
nesapratu Tavu dzilo domu! ko Tu te gvelz? pavasaris vai eirovīzija sastūmusi Tavu prātu......
tad izlasi kamer saproti. to kad večiem ir totāls ""nihilimsms"" ka tikai dod sūkāt vienalga kur... ka tik pasūkā. un tapec tādas auto minetnieces te saradušas.
ir jāuzmanās no tadiem uoutcall vispāŗ. kas viņam vecā darbone nevar sapelnīt dzīvoklim ka viņai visu laiku tikai outcalls jātaisa? kur? tavā dzīvokli?
jocīgi parasti viss ir otrādi. pat negrib ka raksta epastā tur neatbild. es pat esmu paŗsteigts ka reāli tā komunice ka tur reāli var arī līz galam ko norunāt. moš tad tomēr nav ""profesionāle"".
Ierakstīts
joks ir tāds ka ""jā"" varbūt tas būtu kā ironisks pārspīlējums, varbūt arī ne. Pietiek tikai ar vienu klientu varbūt.