Es taa ari neesmu ticis pie Kat sludinajumus liek tacu uz zvaniem neatbild .
Nu negrib tevi satikt Šito čīkstēšanu nesaprotu, uzmet vai neatbild - ej pie nākošās. Nebrīnos arī ka neņem, neviens normāls čalis nezvanīs prostitūtai biežāk kā savai sievai joptv
Neticu viņa atsauksmēm . Man viena sieviete stāstīja , ka ir tādi - (bet łoti maz ), kas pazvana tikai , lai uzzinātu adresi un pazūd, bet sievietes nekad nedot precīzas adreses, bet tuvāko ielu 😅 tapēc visos viña topikos meitenes dzīvo uz krustojuma😅
Tas ka viņš ir reāls kadrs ir apstiprinājušas meičas, tiesām nāk. Kāda jēga no šīm copypaste atsauksmēm gan hz Visas viņas izdveš patīkamas skaņas pie dziļākiem grūdieniem
Visi šie copy paste sludinājumi ar +/- identisku tekstu un emoji ir no viena kantora. Meičas nodrāztas, strādā uz atpisies. Bildes liek līdzīgas bieži, bet figūra un % filleru sejā atbilst.
Ja pohuj ka meiča guļ blenžot griestos un gribas iespraust skaistai (subjektīvi, man tās pseidoinfluenceres visas uz viena purna) gumijas lellei, var aiziet. Uz nekādu gfe var necerēt. Vannas istabā mitru dvieļu kaudze uz grīdas, traffiks liels
500 rozes stundā. Fejai vizuāli 40+ un nekāda plastika to nenoslēpj. Veči, vai tiešām esat tik izsalkuši? Es saprotu ka gaumes ir dažādas, bet ne jau par tādu naudu 😆
Man feja demonstrēja numuru, kuram reitings šķiet 2.1 bija, 15 komentāri un 55 saglabājumi ne tajos labākajos vārdos 😂 uz fejas numuru 2 mēnešu laikā zvanījis 88 reizes. Bet par pašu varoni atrodams info Google sākot no feisbuka, instagrama, līdz linkedinam un kāzu bildēm 😂 drosminieks ibio
Jebaķ 😂 Pat parādu piedziņas kantoriem ir 3+ vismaz 😂
Forums dara līdzīgi ar fejām un viņu privāto info. 😂 vaitad kāds konsultējās ar feju, pirms ielikt savu atskaiti par vizīti?
Ja tu esi idiots - ierij sūdainu ierakstu. Ja feja ir trula - ierij šeit sūdainu komentāru.
Arī te daudzas ir nepamatoti nodirstas, ir izplatītas privātās bildes un sensitīvie dati. Biedri parasti rēca par tām, kas sūdzējās un centās iesaistīties diskusijā. Fejas tagad dara to pašu, bet iekš NB 🤷♂️
It kā taisnīgi
Sāksim ar to ka neviens normāls vecis privāto numuru nelietos lai zvanītu pārdesmit naktstauriņiem mēnesī. Ja pis visu pēc kārtas mūsu mazajā Rīgā, 100% jārēķinās ka agri vai vēlu ejot uz randiņu pa ceļam patrāpīsies kaimiņš 😂
Šitie dalbajobi kauc jo normāli ar sievieti sarakstīties nevar. Vistiešākajā vārda nozīmē urlas, un poh kurā valodā runā. Man viena meiča radīja kur tanī appā vienam nr 5+ komentāri ka čalis ienākot uzreiz filmē dzīvokli, seju, nesaprotamiem mērķiem. Vlogeris, joptvai. Tāpēc arī rodas tādas aplikācijas. Paši vainīgi ka pidari un nemāk normāli uzvesties.
Desmitgadi maukojos, neviena sūdīga ieraksta nekur nav bijis. Padomājiet ar galvu to kas augšā.
Tur ir 2-3 meitenes ar 6-8 profiliem. Tas jau tagad standarts, likt pa 2-3 reklāmām uz vienu meiteni. Vismaz starp iebraucējām.
B133, Barona ielas pritons, Merķeļa iela ir man brāķētas adreses. Nekasītos tik traki ja figūra vismaz bildēm atbilstu, bet 3 no 4 reizēm atnākot ir pavisam cits cilvēks.
Kāds ir ticies pēdējā laikā ar Skarletu? Atsūtija gribu.lv savu numuru, uzrakstīju whatsapā, bet tā arī atbildes nav 🤷🏼♂️
Ar viņu ir nenormāli sarunāt tikšanos pat ja jau esi ticies. Pazūd uz X dienām un tad kad savajagas naudu, pēkšņi vakarā atbild. Man pēc šāda ir blokā jo nah.. tās asās izjūtas 😁
Reālais vecums 26-28. Meitene smēķē + pa virsu pūš smaržas. Ļoti uzpūstas lūpas, ja būtu zinājis ka tā, nebūtu gājis. Varbūt svaigi taisītas, jo minets bija nekāds. Pēc sajūtām kutēja.
Parasti cenšos dot objektīvu vērtējumu un fokusēties uz to labāko bet te nav nekā laba izņemot dzīvokli. Ķermenis taisnstūra formas, vidukļa nav, pakaļas nav, īsa auguma, krūtis mazas, mati pielikti un pat gribas pateikt ka šausmīgi nekvalitatīvi, hz, neesmu baigais eksperts). Totāls konveijers ar aizkaitinātu sejas izteiksmi. Pat neko detaļās negribas stāstīt.
Stienis nokrita uz pussešiem kad pēc totālas ledus karalienes attieksmes pēkšņi sākās mākslīgi, pīkstoši vaidi. Tas ir vnk pizdec. Pirmo reizi mūžā tanī pat dienā gāju pie citas, pazīstamas fejas dabeigt lietu un ārstēt morālo pohu ☹️
80/140 Eiropas dālderi. Labi ka naudu neiedevu pa priekšu, stundu te toč nav ko darīt.
Veči, es viņai uzrakstīju, kā esmu to darījis 100tiem meitenēm visā pasaulē. Standart komunikācija - cik, uz cik ilgu laiku, lai atsūta kādu bildi. Viss ok. Pasaka cik, pasaka ko, pat bildi atsūta. Kad es viņai rakstu pēdējo standarta jautājumu - kur, viņa pēķšņi pasaka ka ar mani netiksies. Es jautāju - kas noticis? Viņa man atbild, ka es smirdu un esmu viss zilumos un ar mani netiksies, jo tiekas tik ar normāliem džekiem :)))))))))))))))))))
Tur ir smagas galvas problēmas kungi, esat brīdināti.
Paskaties Numbuster, varbūt kāda cita ir ierakstījusi neglaimojošu komentāru.
Viņa ir izteikti plata, pavisam neproporcionāls augums. Paliela atšauta pakaļa - jā, bet vidukļa nav, kā masīvs taisnstūris. Parametri mājaslapā ir norādīti nepatiesi, vismaz +10kg. Vienīgais labi ka nav ļumīga.
Nesaprotu, par ko uzlikts tāds ceņņiks. Ja būtu standarta 100/120/utt - OK. 300 rozes par šerpu priekš vidēja servisa un tādiem pupiem.
Edit: rekur video ir + 2019 gada sluģikā rakstīts ka 35 gadi, var vizītes laikā paprasīt iemācīt kā odometru tīt atpakaļ 😂
Grūti sarunāt tikšanos. Vai nu operators lohs, vai pati kko putrojas dēļ konveijera. 2x mēģināju un nekā, sarakstes laikā pazūd. Otrajā reizē sarunāju uz pēcpusdienu, šī palūdza lai 30min iepriekš par sevi padodu ziņu un viss, klusums..
Iz nesenajiem gadījumiem, atnācu pie sen zināmas dāmas, skatos, šī tāda drusku uzvilkta un saspringta. Sāku jautāt, kas kaiš.
Un dēļ šitādas prāta pišas diendienā foršās fejas paliek par konveijera raganām un brauc pulēt vācu un austriešu krānus, lai tik idiotus atsijā hausmadāma ☹️
Ierakstīts
Nu negrib tevi satikt Šito čīkstēšanu nesaprotu, uzmet vai neatbild - ej pie nākošās. Nebrīnos arī ka neņem, neviens normāls čalis nezvanīs prostitūtai biežāk kā savai sievai joptv