Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

UZMANĪBU, KRĀPNIEKI, ZAGĻI ! ! ! 🥵  29787648

Jā visi reiz kļūdamies, līdz ar to nav ko teikt komentēt, vismaz padalīšos un pastāstīšu. Forumu lietoju bieži, bet lai izstāstīt par šo izveidoju atsevišķo konu. 

Sludinājums, meitene piedāvā satikties viesnīcā. Uzsvēru! Viss tā pat kā man bija jau desmitiem reizēm veiksmīgi. 

Tikšanas uz līdz 2ām stundām 200 EUR. 

Piekrītu, gaidu viesnīcā atbrauc, sāk pļāpāt viss ok. tad sarunājām paņemt papildus "šmigu", viņa atstaj "mantas" un ar naudu izskrien nopirkt. 

Proti mantas ir lēts fufels un lejā pretī jau gaidā kāds ar mājienam ka tūlīt numurā būs menti. 

Kāpēc izlaidu ar naudu no numura varat smieties ilgi un daudz, bet fakts ka tāds ka šo rakstu priekš jums, lai brīdināt. jo iemesls kādā veidā viņa izies ārā noteikti katru reizi būs savādāks, noteikti var vnk paņemt un aizbēgt, vai kamēr jūs tualetē, vai beigās uz numuru atnāks viņas "vīrs"....., vai..... Viņa tur nebrauca drāzties! Fakts ka tāds ka grupa darbojās un Esiet uzmanīgi. 

Bildes no tā sludinājuma ko es uzķēros man ir lieku klāt. Bet noteikti ka telefona nr un sludinājumu mainīs. 

Nedaudz neparastas lietas kas varbūt palīdzēs saprast: kavējās stipri no norunāta laika. Uzreiz un atklāti runa par ilgo palikšanu, vielām, par baigiem plāniem. par to ka kaut ko pasūtīja...

Tumšmate, vecums ap 25 (+/- 3 gadi makeup un tā). Krievvalodīga, smalka un skanīgā balss, ja zvanīsiet! 

JAU ŠODIEN REDZU LĪDZĪGA SATURA SLUDINĀJUMUS AR MAINĪTO VĀRDU, BILDI, VECUMU.

Bet gan tas pats ēpasts: Mar***inbox.lv, pieliku bildes no cita šodienas sludinājuma. 

WhatsApp Image 2023-04-06 at 12.38.32 (4).jpeg

WhatsApp Image 2023-04-06 at 12.38.32 (3).jpeg

WhatsApp Image 2023-04-06 at 12.38.32 (2).jpeg

WhatsApp Image 2023-04-06 at 12.38.32 (1).jpeg

WhatsApp Image 2023-04-06 at 12.38.32.jpeg

WhatsApp Image 2023-04-06 at 12.43.20.jpeg

WhatsApp Image 2023-04-06 at 12.43.12.jpeg

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.