Дурачёк это ты сам, вы высказываете не своё мнение, а свои догадки и предположения. Ты высказал свою догадку что она может быть больная, а другой дурачёк понял что уже больная, а третий дурачёк разнёс это по всей деревне как бабка трындычиха... А я допустим выскажу предположение что у тебя член величиной с маленький гороховый стручок, а мозгов с грецкий орешек вот тебе всё покоя и нет😁
Я не устроил истерику, это вы тут как истерички, обсуждает не понятно что😏 ну ни касается ни кого, с презиком, без него, делает фото, видео, не делает, вам с какой колокольни?
ты дурачок или прикидываешься? мы тут оставляем отзывы о шлюхах, главное для посетителя шлюх 2 вещи - здоровье и конфиденциальность,тут есть сомнения в обоих пунктах,презерватив тебя на 100% не защитит никогда.
я подчеркнул ,что у каждого своя голова на плечах - пусть каждый делает выбор сам,в чем проблема? мы высказываем свое мнение,а каждый уже для себя далее делает выводы.
Ну а что тогда обсуждать????? Куча фоток????? На неё кто нибудь жаловался что выставляет фотки, НЕТ, кто нибудь с ней судится за это тоже ,НЕТ. Тогда что, боитесь попасть на камеру, так не ходите, боитесь того, что на фотках без презика, и с вами без презика так оденьте презик и вперёд!!!! Завязывайте с этой фигнёй, ни об одной нельзя найти что то дельное, всё превращается в спам и предположения. Я смотрю всё как в курятнике клюнуть ближнего насрать на нижнего и забраться повыше.
так не нравится-не читай,что ты тут истерику устроил? 😀
Для чего им тайно снимать процесс? Шантажировать и вымогать деньги, бред. Для домашней коллекции, так это будет делаться с позволения клиента. Из ни чего скандал устраиваете, как базарные бабы честное слово.
так нет скандала,никто же не говорит,что они кого-то шантажируют и кто тебе сказал,что обязательно они спрашивали бы разрешение на такую съемку? 😀
никто даже не удтверждает,что они обязательно снимают клиентов-может и не снимают,но есть факт,что есть куча каких-то фоток с ней и другими мужиками во время процесса,может это клиенты,может это не клиенты,может это с согласия,а может нет- тут у каждого своя голова на плечах и пусть каждый сам делает свои выводы.
Face fuck
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 15. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 15. oktobris - Iemesls nav norādīts
2 часа назад, klukste сказал:
Da jebal!Atradies princis baltā zirgā..Tā sievieti nodirst var tikai tie,kam pašiem mazvērtības kompleksi..Laikam Tev tur, starp Tavām slaidajām kājiņām, mazs,līks un sačokurojies krāns..Tu lupu ņem līdzi,kad apciemo slaidās sievietes?
Es laikam sāku iebraukt tajā € padarīšanā.Tādam kā Tev,lopiņam,par velti neviena nedod,a olas tak iztukšot gribās.Tad nekas cits neatliek,ka tik maciņu vērt vaļā.Nožēlojami!!!
es domaju ka tev vnk vajag iet nahuj, te cilveki maukas apspriez, tev nav ko darit katra tema rakstit savu viedokli, kurs nevienam nav interisants? visu labu, ludzu vairs neatbildi ne uz maniem postiem, ne man- mani tavs viedoklis vispar neinterese
1 час назад, sidlav55 сказал:
Tev paveicās ! pašas klukstes uzmanību pievērsi. žēl ka trakās mājas sanitāri vēl kož un ir atstājuši pacienti bez uzmanības. visu Jēkabpili piegānīja , tagad atlīda vēl te nemties. pēc rupjibām , ko te sarakstīja ir skaidri redzams , ka tantuks ilgu laiku ir uzkopis publiskās tualetes centāltirgū zivju pāviljonā.
bet taču brauc uz Moskviju laiku pa laikam, ja ir latviete un zināma, labprāt atloku - kādai influencerei, tagad atkal pieejama Džesika jeb Undīne utt.
ko Tu dari high end topikā? vai vienkārši nesaproti angliski, ko tas nozīmē?
Viņš tak raksta, ka štuka par to un draudzeni.. Bet nu štuka arī labs cipars par divām.. Es arī domāju, ka nekad vairāk par diviem sotakiem nenolikšu, bet esmu veiksmīgi dubultojis savu maksimālo.. Laiks iet, iegribas dažādas..
Es Latvija morali nevaru samaksat vairak par 150, i to man pec katra tada gajiena ir sajuta, ka mani appisa, jo biezi ir ta, ka tu maksa smukai meitenei diezgan lielo naudu, a beigu beigas to nedrikst,ta neerti utt. un process liekas parak mehainsks, divas reizes nosavi un visu labu. Ar vecakam maukam kka citadak, kka vairak vinas iet pie sirds, kka piseleigak vinas ir var pateikt , hz un beigu beigas tu samaksa mazak un esi apmierinatak ar procesu, bet nu ja, protams nav viniem izskats ka jaunam ukrainietem.
man liekas vina gadus 10 jau nestrada, es biju pie vinas pedejo reizi kkada 2011-2012 gada, tur jau viss bija loti slikti un lkm vinai bija loti lielas problemas ar alkoholu, es domaju vina vnk nodzeras jau...
Tāda cimperlīga, bet, ja atrod pareizo pieeju - viss izdosies. Sākumā zinu, ka bija pieci nulle, bet es atstāju dubultā un saņēmu ļoti labu apkalpošanu. Dažreiz viņa tiekas klientu mašīnās, dažreiz sanāk arī viesnīcas numuriņā (vismaz manā gadījumā). Ir ar saviem apaļumiem, bet skaisti apaļumi.
tu atsatji vinai 100? vina tak pizdec izskatas, ja jus esat gatavi tadiem begemotiem pie 100 maksat, tad tas ir slimi, tagad ir skaidrs kapec cenas ir tik neadekvatas.
ar apalumiem? vina ir resna ka cuka, vinai pat celulits vedera ir, par ko tu vispar runa?
Ierakstīts
un fotografijas tur ir vinas.
var but mes nesaprotam, tas ir "maksligais intelekts".