Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lea 49 gadi!
Ierakstīts

jūs, puiši, esat patiešām toksiski. viņa ir laba tante, kas ļoti mērķtiecīgi pūš mašīnā (vai pie jums, vai viesnīcā

ja vēlaties maksāt) Pretēji tam, ko mēs rakstījām iepriekš, naudas pelnīšana patiesībā nav vienīgā motivācija, viņa patiesībā ir ļoti seksīga persona un dara to arī, lai piedzīvotu uzbudināmus mirkļus. Es nekad viņu drāzēju, jo man nepatīk drātēties ar prezervatīvu, un viņas mines ir tik labas, ka esmu apmierināts ar to.  Ja jūs neticat, ka viņa ir ragveida, noteikti apēdiet viņas incīti pēc jūsu BJ, tad jūs atklāsiet, kāda viņa ir patiesi ragveida sieviete. Kopā ar Baibu mana vislabāk apmaksātā seksa pieredze Rīgā, "īsta normāla" sieviete.

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts

Man žēl, ka bijāt vīlušies. Ja jums patīk slaidas sievietes un lielas krūtis nav jūsu rūpes, viņas ķermenis patiešām ir ļoti labs. 

Man vienmēr ir bijusi ļoti saprotoša/ļoti pacietīga attieksme, mēģinot ierasties divas reizes stundā (ne vienmēr viegli), bet kopumā viņas saskarsmē, manuprāt, viņa patiesībā ir diezgan jūtīga, ja arī tu esi pārāk un attiecīgi reaģē, viss ir labi, ja tu esi padomju neandertāliete, negaidi pārāk daudz, viņai tiešām ir "savs vecums" (nemaz nerunājot par to, kas rakstīts reklāmās), bet man viņa ir skaista sieviete, un, kas ir tikpat svarīgi, jauks cilvēks.  Atšķirībā no iepriekšējā plakāta es viņu iesaku par visiem 100%, un man ir tikai skumji, ka šobrīd neesmu LV, lai sekotu savam ieteikumam. 

Viņa ir sieviete, pielieciet niecīgas pūles, lai izturētos pret viņu kā pret vienu un jūs lieliski pavadīsit laiku ☝️

Un pirms neizbēgamie troļļi ierodas, lai apsūdzētu mani, ka esmu viņas/viņas vīrs/viņas suteneris, NĒ, es vienkārši esmu kāds, kuram ļoti patika
satikt viņu un dažus gadus izbaudīju viņa piedāvāto. Viņas ķermenis arī liek kaunu par 20/30 lietām,
Baiba (38) 24787196
Ierakstīts

Pēc manas pieredzes tur, pieskaršanās dupsim nebija apsveicama, ne arī mēģinājums stimulēt ar mēli. Tas ir apspriests pirms vairākām garām lapām šajā forumā, un viņa pati vienmēr noliedza iespēju, es nedomāju, ka tā ir pieejama, bet tā kā tā vienalga nav mana izvēle, es nekad pat nejautāju, ka atzīstos.

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts

Es teiktu, ka lielākā daļa attēlu viņas reklāmās ir nesen. Ja jums patīk slaids, jūs nebūsiet vīlušies. Sejas ziņā ļoti tipiski Latvijas putnu vaibsti, smuki, vismaz manā acīs. Klusa, bet jauka daba, ļoti uzmanīgs uzdevumam. Nezinu, vai 30 eiro quicky joprojām tiek piedāvāts, jo tagad visās viņas reklāmās ir rakstīts 60, vienkārši jautājiet, vai tā ir jūsu izvēle. Daudzos apmeklējumos viņa mani nekad nav atstājusi vīlušies, vienmēr ir veikusi papildu jūdzi, lai nodrošinātu, ka es ierados divas reizes ilgākā sesijā, pat ja mans ķermenis padarīja to grūtu. Ir mans 100% ieteikums.
203526** Kri 19
Ierakstīts
On 12/15/2023 at 2:15 PM, traxer said:

Gribu pajautāt tevi, tev ir 55 gadi ? Kāda ir dzīve 55 gadus ?

No , he was born in 55 , so he is 68 . . . . .  . Maybe he fucks better than you do 😈 , we are not all “retired” at 50 ( as you will find out if you take care of yourself 😏

Stasja
Ierakstīts
On 12/20/2023 at 8:31 AM, RenarRenar said:

Uztaisīt analīzes mūsdienās nav nekas sarežģīts. Varu tikai atkārtoties, ka nav nekas sevišķs, ja piedāvā bez gumijas. Vācijā bordeļos laikam prasa centralizēti regulāras analīzes servisa meitenēm, bet citās valstīs vairāk pēc reģiona prasībām. Parādās arī tie gadījumi, kad jau oficiāli atzīst, ka HIV pacienti ir izārstēti vai arī nespēj pārnēsāt.  https://www.la.lv/zinatnes-progress-diseldorfas-pacients-piektais-cilveks-pasaule-kas-veiksmigi-izarstets-no-hiv

3 hours ago, sclas said:

Jā tur drazt visus bez gumijas, tad protams var 😆

If you have a Woman  that will believe that 🤔🧐🤝 she’s a keeper 

Ap un pēc 60
Ierakstīts

Porsche Ferrari Lamborghini? yes 

Any of these ( due to relative rarity , at least for gt Porsches & the Italians) can be sold immediately after purchase for twice the new price . 
Ho’s,  & in particular 40+ yr old ho’s, are not in short supply , and unlike Wine , the price in general doesn’t rise with age .

Skarleta 22
Ierakstīts

You can add me to the list of “ignored”.

I can only assume she doesn’t need the money so much , or that she is vetting based on wanting something more than a  straightforward business transaction . 
If she genuinely wished to sell her services, advertising only in the “Dating” section of Gribu is also a strange way to go about it . 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.