Daudz runā, nenormāli bija saziedusi visu ķermeni ar eļļu (ņemot vērā mature vecumu (varētu būt pie 50 tuvu), tas nelikās baigi uzbudinoši, ja godīgi).
Silikons tāds nedabīgs un saguris, bet dziedzerus čamdīt vismaz neaizliedz. Pats ķermenis - nu, vecumam ļoti O.K. saglabāts. Jā, ar vēderu kaut kādi joki (dzemdību sekas vai svars nomests padaudz kādreiz, hvz), bet nekas tāds, kas traucētu procesā.
Apartamenti bez kritikas, gada pirmā mēneša nosaukuma ielā, vecpilsētas malā. Bet pišļa ar auto novietošanu.
Process: zelēja labi, jātniecē nekāpa, jo kaut kas sāpēja. Līdz ar to drāziens ordinārais - misionārs+dogijs.
Skāde: 2 oranžie par diviem zābakiem un masāžiņu (tāda sportiska, pastipra) starp šāvieniem.
Rezumē & post nut pārdomas - tā kā pēc iedomāta kniebiena ar kādreizējo skolotāju, kura nomainījusi profesiju no 2.senākās uz pirmo senāko.
Ir būts pie šīs fejas 2x - gan pag. gadā, gan šajā. Abas reizes prom devos visnotaļ apmierināts.
Darbone labi sūkā (tikai prezi, par ko +++), zvanus diemžēl nelaiza (kaut man tie ir gludi skūti kā šīs fejas vāvere), bet ar rociņu gan riekstus pamasē - kā mineta, tā seksa laikā.
Īsumā: aktīva, neņerkst par pozām, labprāt ir augšā un nepaliek "ātrāk izpis mani un pisies prom" sajūta kā tas ir bijis pēc citu feju vizītēm.
Kad sarakstē jautāju par cum on body opciju, tad teica, ka varot arī to. Es gan apmeklējuma laikā biju par šo piemirsis un abas reizes izšāvu zābakā. Lohs es.
Pabiju pie šīs fejas uzreiz pēc jaunā gada. Uzrunāja slaidais ķermenis, kas atgādināja vienu manu ex - nenormālu nimfomāni, ar kuru pi*āmies gandrīz gadu pa vairākām reizēm dienā. Eh, tiek gan bija laiki... tukša kule un tukšs vēders man, jo baroju viņu ar sevi, bet pašam pat laika līdz ledusskapim no gultas nebija spēka aiziet.
Lai vai kā, par Allisi runājot - ar viņu viss bija kaut kā jokaini.
Lokācija laba un droša (tolaik bija pretī mentenei uz vienvirziena ielas, netālu no Valmieras ielas). Dzīvoklis arī tīrs un bez figņām, liekiem sūdiem.
Pats process gan kaut kāds tāds nekāds palicis atmiņā. Minets bez entuziasma un sekls. Seksa daļa arī boring. Atceros, ka 2x izšāvu, starp sesijām pat no masāžas atteicos.
Ja seja fejai nav manā gaumē, tad augums gan bija garšīgs - slaida, nelielām krūtīm, mega garām kājām (gultā pati nezināja, kur un kā tās likt). Uzjundīja man viņas ķermenis patīkamas atmiņas no senajiem laikiem.
Atgriezies gan neesmu, jo 2x nav prasījies. Un, vai citiem iesaku? Nu, ja patīk vingras (žetons Lielmeistaram par šī vārda lietojumu šajā forumā) + ja pats virs 180cm augumā vai arī fetišists, kam patīk būt īsākam par feju, tad, kapēc gan ne - var jau aizbraukt patestēt. Bet citādi - ir daudz, manuprāt, prasmīgāki un entuziastiskāki varianti tirgū par tiem 12 sarkanajiem.
Lai daudz drātes un atrodas labākie varianti savām gaumēm, kolēģi!
Biju paciemoties pie Belkas. Dāma pajauna, bet ar manāmu pieredzīti arodā. Runā labi arī latviski.
Izcenojumi - tikai BJ ar finišu rīklē = 5 nulle, sekss & minets 30 min. = 6 nulle, 45 min. = 8 nulle, stunda = 12 nulle. Tā kā 45 min. ietilpst divi koki, tad ņemu uz tādu laiku.
Oriģināli censone ir no Bolderājas, bet līdz 31.03. pieņem Ķengaraga sākumā, 9-stāvene ar Akropoli un D-tiltu blakus.
Sagaida melnā puscaurspīdīgā halātiņā, zem kura sarkans bodijs, ko visa procesa laikā tā arī nenovilka. Varbūt par vēderu vai dibenu komplekso. Hz. Bet apģērbs netraucēja, jo svarīgākā šī apmeklējuma ķermeņa daļa bija atsegta, pateicoties izgriezumam lejā.
Sākums ar minetu (var bez preža). Sūka forši, dziļi, līdz pašam locekļa galam (vai sākumam, huj zin, kā labāk jāsaka). Tad padarbināju misionārā un centīgi izšāvu 2 dienas krātu krietnu ķekaru rīklē. Jāuzslavē meitene, ka visu norija līdz pēdējai pilei un vēl izsūca sausu. Plus punkts par instrumenta aplaizīšanu, kad izņēmu to no mutes, jo vēl izspraucās maziņš spermas sakasnītis no gala. Otrajā reizē process no aizmugures, misionārs un lādiņš prezī.
Rezumē: tā jau nekas īpašs, bet budžeta klasei ir O.K. Nožēlas nav par papisto laiku un naudu. Uz stundu gan man šķiet nav jēgas ņemt, jo pa 12 nulle jau ir price/performance ziņā labāki varianti.
Ā, un, ja vēl kādam nav kauns, tad padalaties, cik ātri dušu izdevās ieslēgt. Jo tas bija pizģec, cik grūti man. Divi nipeļi duškabīnē, bet, kā ieslēgt ūdens padevi pats nesapratu. Gandrīz jau saplēsu to sūdu. Dabūju saukt palīgā feju, lai ieslēdz. 😑
Viena lieta ko skaidri zinu - nākamreiz, kad stundas taksi atstāšu fejai (divas jaunas kandidātes nākamajam mēnesim jau ir noskatītas), tad arī palikšu stundu. Varbūt arī sanāks tad ne tik tempos viss process. Pimpis un vārds, kungi!
Katra duša max. pusotra minūte, intro BJ dažas minūtes, pirmo reizi sanāca atnākt baigi aši, masāža max. 5 min, otrajā tūrē arī nebija pamats speciāli vilcināties. Tā arī sanāk summā tās 30 min.
Stulbi, ka atkal jau gribas raut dūrē. Lepnums neļauj, bet maciņš aicina tomēr pašapkalpoties, jo feju nauda jau tuvojas beigām tāpat kā šis mēnesis.
Sanāca apciemot šo feju, kura pieņem Lienes/Valmieras rajonā glītā, renovētā pirmskara mājā. Pirmais stāvs, kāpņu telpa kārtīga, dzīvoklis sakopts, gulta varēja būt labāka, jo šis bija dīvāna tipa seksa aerodroms. Auto novietot ērti - var kaut vai tieši pretī mājai. Saziņa caur G-Chat.
Meitene bildēm atbilst. Apvēlusies nav, āda maiga, dupsis stingrs, krūtis nav, protams, kā tvirtām 20gadniecēm, bet neko sliktu par feju arī nevaru teikt. Tāds kopts MILF tips, norādītajiem gadiem, manuprāt, atbilstošs (max. 3 gadi klāt, varbūt). Tumšmate ar pagariem matiem. Runā pieklusinātā balsī, ir laipna, bet profesionāli ieturēta. Duša ar labu ūdens spiedienu, ir želeja, dvielis laba izmēra un svaigs, sauss.
PROCESS
Ieliekam papīrīšus koridorī esošajā skapītī, novelkam apavus turpat un ejam uz dušu. Drēbes var atstāt dušas telpā / WC.
Sākums ar jauku minetu (bez gumijas), tad tiek apauts draudziņš ar mētelīti un šī sēžas virsū ar seju pretī. Pajāja uz manis ļoti labi un prasmīgi, jo beidzu ātri - ~divās minūtēs. Nepaspēja feja pat sagurt. Atziņa pašam sev: pozitīvi, ka biju norāvis no rīta, citādi vispār būtu pusminūte pirmajā tūrē.
Tad noskalojos un masāžas laiks (pēc pašas piedāvājuma). Izmasēja visu ķermeni - no kakla līdz pat pēdām, ieskaitot body to body.
Kad jutu, ka draudziņš sāk atkal spirināties - otrā tūre (ar gumiju, protams). Meitene uz muguras, nekādu nevajadzīgu skaņu nav, bet nav arī baļķis, jo aktīva - paglāsta mani, patur sev kājas plati gaisā. Un otrais šāviens arī ir klāt. Nesteidzīgi izvelku un uz dušu. Maza saruna, draudzīgi atvadāmies un es dodos gaitās.
Man patika, ka fejai nav nekas pret glāstiem, skūpstiem uz ķermeņa un pārliecinošas turēšanas pie gurniem, kamēr process.
Izdevumi: seši zilie (ar 2x izšaušanu). Bet te jāpaskaidro - standartā ir līdz stundai un 1x par šo papīrīšu daudzumu, taču feja saprātīga un sarunājām, ka ņemu īsāku laiku, bet ar 2x. Tā kā no ieiešanas dzīvoklī līdz iziešanai uz ielas iekļāvos 30 minūtēs, nosacījums izpildīts. Abas puses apmierinātas un bez pretenzijām.
Te nu kļūdies. Man gluži vienkārši ir augsta sociālā atbildība, tāpēc tik gari un plaši aprakstīju savu pieredzi. Un komatus var prast arī, ja bumbuļi ar ādas flautu starp kājām.
Patiesībā jau bija vairākas opcijas, kā sākt "feju piedzīvojumus" - gribējās ar masāžu (kuru, starp citu, Anna manā gadījumā nemaz neveica, kaut tā ir programmā), taču zvaigznes tomēr sastājās (un ne tikai tās sastājās, hehe) uz šo pilnu programmu sniedzošo feju.
Un reģistrēties nesen taču nav grēks. Turklāt, jo vairāk (un izsmeļošāk) mēs te apmaināmies ar savām pieredzēm, jo pašiem labāka saprašana, ko gaidīt no fejas. Nu, un plus arī pašas fejas, ja šeit lasa par sevi, tad var izdarīt secinājumus, kas mums atkal patīk, bet ko sagaidām savādāk no viņu puses.
Nu, tā, kungi (un, protams, arī dāmas, kas šeit dzīvojas), šodien liela diena - 1x mūžā biju pie fejas. Un tā bija šī jaukā feja vārdā Anna.
Iespaidu daudz, protams, tostarp, pirms tikšanās bija mazliet satraukums no nezināmā, taču velti es tā, jo šī bija lieliska pieredze.
Man grūti likt ballēs vērtējumu PG stilā, jo gluži vienkārši nav salīdzinājuma. Taču varu atklāt, ka intro daļas minets (izvēlējos ar gumiju, ko meitene pati ar mutīti uzvilka uz mana draudziņa) bija dziļš un pārliecinošs. Tiešām Izbaudīju to. Savukārt klasiskajā daļā pārliecinājos, ka meitene ir lejā cieša. Un patīkami, ka iesaistījās procesā, glāstot manu ķermeni, kamēr notika "iegurņu dancis".
UPD: vēl gribētos izcelt fejas ādu - tik maigu nebiju sajutis kopš vēlajiem pusaudža gadiem, kad pa nedēļas nogalēm bija "glāstu vulkāns" ar tā laika draudzeni.
Vairāk detaļas par apmeklējumu un feju varu pastāstīt PM (vai arī forumā, ja tā var/kāds vēlas), jo patreiz vēl jāapstrādā piedzīvojums.
Taču, ko varu teikt jau uzreiz - ja ir vēlme pēc nedaudz kautrīgas fejas ar sievišķīgām, bet vienlaikus savāktām, formām (dupsis ciets un vēderiņš, lai arī ir, bet nav vispār nokarājies utt.), kas ir kombinācijā ar kompaktu garumu un lielām krūtīm, tad, manuprāt, šis variants ir sešus sarkanos vērts. Turklāt vēl ņemot vērā standarta piedāvājumā ietvertās fīčas.
Un, manā skatījumā, lokācija, kas ir Vagonu ielā, arī nepavisam nav slikta, jo auto ērti var novietot uz ielas, kā arī nav ļaužu burzma.
Esiet jauki un laipni pret fejām, un viņas būs tādas arī pret jums. Vismaz Anna, noteikti.
Ierakstīts
Mani 5 centi par tikšanos kādu laiku atpakaļ...
Daudz runā, nenormāli bija saziedusi visu ķermeni ar eļļu (ņemot vērā mature vecumu (varētu būt pie 50 tuvu), tas nelikās baigi uzbudinoši, ja godīgi).
Silikons tāds nedabīgs un saguris, bet dziedzerus čamdīt vismaz neaizliedz. Pats ķermenis - nu, vecumam ļoti O.K. saglabāts. Jā, ar vēderu kaut kādi joki (dzemdību sekas vai svars nomests padaudz kādreiz, hvz), bet nekas tāds, kas traucētu procesā.
Apartamenti bez kritikas, gada pirmā mēneša nosaukuma ielā, vecpilsētas malā. Bet pišļa ar auto novietošanu.
Process: zelēja labi, jātniecē nekāpa, jo kaut kas sāpēja. Līdz ar to drāziens ordinārais - misionārs+dogijs.
Skāde: 2 oranžie par diviem zābakiem un masāžiņu (tāda sportiska, pastipra) starp šāvieniem.
Rezumē & post nut pārdomas - tā kā pēc iedomāta kniebiena ar kādreizējo skolotāju, kura nomainījusi profesiju no 2.senākās uz pirmo senāko.