Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Iewa Birdy
Ierakstīts
11.10.2024 в 12:25, mikai сказал:

Употребляет запрещённые вещества 100% плюс проблемы со здоровьем (посмотрите на ее ступни ног) и мутная да...

Но сосёт хорошо, спору нет.

Парни, ну серьезно) нас же не ступни интересуют и чем она бахается или курит или что оно там 👹

expectation/reality
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 12. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 12. oktobris - Iemesls nav norādīts
10.10.2024 в 11:50, sidlav55 сказал:

neiešu taču uz ielas pirmajam pretīm nācējam kaut ko pašsaprotamu ieklārēt! man to vajag? ieliec un tad tie , kam tā rūpala ir iedota ātri vien ieskaidros!

Kāpēc man sajūta ka es kārtējo reizi iesaistījos saruna ar dalbojobu? )))

expectation/reality
Ierakstīts
13 часов назад, sidlav55 сказал:

gribēji asprātīgi pajokot?   uzprasi Moderātoram.  bet sākumā izlasi  noteikumus.

Ne, es uzdevu jautājumu. Palasīt noteikumus? Nu tad izkaidro, ar ko bilde no sludinājuma atšķiras no citas bildes? Bildes no sludinājumiem te publicē un to darīt drīkst.  Any more questions, comrade?

Iewa Birdy
Ierakstīts
11 часов назад, J.D сказал:

Добавлю заглатывает ещё "приличней" чем скачет, но есть но.... Видно по тётке что на "системе" сидела, видно по повадкам и манере общения, в добавок комрады пишут что "мутная" стала, чела на бабосы развела....

Подумай нужны ли тебе такие приключения... 😁 😁 😁 😁 😁 

Не бухаем, кошельки не раскидываем, приходим и шпилим) И будет счастье, а ей сперма в рот)

expectation/reality
Ierakstīts
1 час назад, sidlav55 сказал:

te sekas par   privātu foto likšanu , var būt  lielas.    bet ir gadijies redzēt Antverpenē, ka sarkano lukturu fūrijas  ir niknas un aizvelk ciet aizskaru. te  praktizē , aprakstot ar vārdiem  , ko patiesībā ir ieraudzījuši.  veiksmi!

Kādas sekas? Viņa tevi atradis un izvaros?🤣🤣🤣

Friziere Mārīte 29660701
Ierakstīts

Kaut kādu hujņu sarakstīji. Vajadzēja vēl pieminēt, ka kad gāji iekšā kaķis setā apmiza kādu mašīnu… Nu tā lai bilde ir skaidrāk un krāšņāk.             PS Mani te jau pilnīgi zb šito visu lasīt. Citreiz es jau pilnīgi nevaru saprast kurš ir neadekvātaks, vecenes ar neīstām bildēm un vecumiem, vai tā saucamie testētāji te…

6 часов назад, @Kniebejs@ сказал:

Bravo lielmeistar! Sūkties ar feju kura pirms tevis jau vismaz 3 večiem sasvīdušas pipeles bez gumijas aplaizījusi! :D
Bet ja pieredzē ir bijis ka i pa sāļo drosme maukt fejām, tad ko tur brīnīties! :D

Vot lasu un brīnos. Jebkura nu jebkura foruma tiek celts šis jautājums! Es tev sabojāšu garīgo - zini kad Tu laizies ar kādu sievieti, vienalga kādu Tu faktiski dali ar viņu visus locekļus kurus viņa sukaja🤣🤣🤣 Kopsavilkums : nekad nelaizities ne ar vienu 🤣 Pat ja atradīsi pilnīgi nevainīgo uz dzīvosi ar viņu un busi vienīgais viņai. Nekad! Nekad nedod viņai mutē, savādāk nu Tu saprati…🤣

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.