Ilze (32) 20497433
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2023. gada 26. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 26. oktobris - Iemesls nav norādīts
23.10.2020 в 14:09, Гость сказал:
Ei nu ei, poetenciāls iekšā un jānomaina telpas.
Tā jau ir augusi pret laikiem, kad uz Krāsotāju ielas stāvēja, vēl tepat forumā bija bilde, kur google street view auto bija šo pieķēris "darba vietā." 😂
Tās ir kaut kādas šausmas reāli, strādā jau arī padsmit gadus..
P.s. kāpēc erotiskās masāžas sadaļā šis? Te jau ir ir sadaļa "godīgajām pipeļu raustītājām"
21.10.2023 в 14:24, Edzons115 сказал:
Sveiciens! Zinu, ka jau vairākus gadus reklamējas un bildes esot pat viņas. Nav sanācis nekad tikties, varbūt kāds var ko pastāstīt? Saprotu, ka no Ķekavas puses. Neatradu ne pēc viena numura meklētājā, bet zinu, ka bija pasen kur pieminēta...
Skarleta 22
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2023. gada 26. oktobris - Iemesls nav norādīts
12.10.2023 в 17:59, Misterx сказал:
Pamanīju šo meiteni gribu.lv un likās kad varētu būt kaut kas interesants ,uzrunāju čatā un iedeva numuru saziņai uz whatapp, vienojāmies par tikšanos, pieņem pie sevīm Juglā daudzstāvenē ,atvēra durvis meitene seksīgā melnā kleitiņā, pirmais iespaids ļoti patīkams, meitene vidēja auguma ļoti slaida ar mazām krūtīm un jauneklīgu sejiņu, nu tāda diezgan kautrīga nepieredzējusi likās ,norunātā cena divi oranžie par apmēram stundu, nu dzīvoklis tā bet nu teica kad pati nesen īrē to bet nu priekš lietas ok, duša un uz dīvāna, kleitiņu nost un man patika ko redzēju, orālais centīgs ar atdevi, meitenei peža patīkama bez kādām liekām smakām, ar higiēnu viss ļoti labi, sekss nu super var just kad meitene pati procesu bauda, diezgan ātri izšāvu, parunājāmies tā jauki par dzīvi un viskautko līdz protams gatavs vēl vienam, viss līdzīgi filings baigais jo tiešām meitene mani apbūra un vēl piekrita finišam mutē, piedzīvojums patīkams, skupstījās arī kaifīgi, emocijas vismaz priekš manis super, nav gluži viņa modeles tips bet man viss kopums ļoti patika, vai iešu pie viņas vēl, kad pašam būs tāda iespēja noteikti
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 26. oktobris - Iemesls nav norādīts
👍🏿👍🏿👍🏿