Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
pirms 1 stundas, aspirin777 teica:

Поделитесь пожалуйста контактами кто из девок делает минет? 

Majo mnene, iz mesnih vso placebna - variantav net! Liba norm. - liba ploha, no ne haraso ili ocen haraso... 

Inagda prijezii devconki pakazvajut "svai nauki" na haraso, no eta redkast...

Emmy (21 gads) 26855673
Ierakstīts

Huuu, labi, ka nebiju! :D 

5dien gribēju nobraukt garām - ļoti izdevīga lokācija man. Sarunājām laiku. 40min. pirms viņa raksta man, ka nepaspēs vai nevaru 30 min. vēlāk. Es pieklājīgi, bez stresa atbildu - "Viss chill, ja nesanāk šoreiz - sanāks nākamreiz, aiziešu pie citas - viss kārtībā, 0 negatīva!" Gala rezultātā viņa sāka rakstīt - "nu tad tu būsi, kādēļ nebūsi, nu labi varbūt varam tad tajā laikā kurā sākotnēji sarunājām" - un pati to "zupu" - dialogu turpina malt... Man tas likās kā - "red flag", bet ņemot vērā, ka biju izvēlējies jau citu, likās pofik - dīvaina-nu dīvaina labi. P.s. papildus bildes ko atsūta - piekrītu ļoti simpātiska, jauna Latviešu "lauku dāma".

Ja viņa nebūtu "slinka", tiešām labu apgrozījumu viņa varētu izveidot ar šādu miesasbūvi un sādā vecumu..   

On 7.01.2025. at 12:49, kick_ban teica:

@mazaislielais par Sashu varu teikt tikai to labāko. Jā, pieņem pilnīgākajā čuhņā, netālu no lidostas, duša nav kā viesnīcā, gulta tāda so so, bet viss pārējais ir ideāli. Esmu bijis pie viņas vismaz 5x un visas reizes paliku apmierināts. Ļoti labas sarunas un interesanta personība. Krūtis ir silikona, vecums tuvu pie 40.

Darbināt var visās pozās un pati procesu izbauda. No LV sievietēm viens no labākajiem variantiem uz doto brīdi.

Precizējoš jautājums - strikti skatās uz laiku, liek "modinātāju" (pēdējā laikā dāmām izteikta prakse) vai arī +/- saprāta robežās nepievērš tam uzmanību..?

Maza auguma <160cm petite
Ierakstīts
pirms 21 stundas, Aaztre1 teica:

Roxy (puh.lv)

Re kur jauniņa, kas kvalificējās topikam.

Foto atbilst, maza, stingra, ļoti smuka un pozitīva. Neuzturēsies ilgi.

P.s. jaunu topiku taisīt slinkums. 

610594331_ScreenShot2024-09-14at16_39_35.png.c31391751bce04a85ef35dc864bbdb58.png

68363956_ScreenShot2024-09-14at16_39_40.png.196a2130547ce47a12a7fedcb9d1936f.png

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-holidays-in-rigayour/8063496.html 

Biju! 9sarkanie vai 130 - atkarībā pilna stunda vai pusīte. Atrašānās vieta Barona ielas slavenā lokācija centrā. 

Vērtējumi: Kopvērtējums - labs petit "ātrais" variants! Meitene diži neslēpj, ka strādā uz apjomu. 

Dzīvoklis: 8 Viss labi..

Attieksme: 9 Meitene ir ar raksturu! mazliet lecīga, iespējams mazliet pārlieku pašpārliecināta, 100% var pasūtīt dirst, bet kopumā pozitīva. Var gan parunāt, gan paflirtētm, kan ierēkt. 

Izskats: 10 Gaimīgs, samērīgs silikons, pati simpātiska, kopta, miniatūra - Petit - 10/ 10  

Minets: 8 Ir labas prasmes, centīga - nu katrā ziņā pirmās 3-5 minūtes :D, tālāk jau cenšas pieslēgt roku. Ņem vidēji dziļi, kas noteikti ir uzteicami.

Sex: 7 Loci kā gribi, var drāst spēcīgāk vai vājāk, kopumā labi. Mīnus 2-3 balles par to, ka strādā uz kvantitāti, pati to atzīst. Ar tādu augumu un prasmēm pamainot attieksmi viņa mierīgi varētu iekasēt 200-250 sarkanos par stundu. Ir viņai savi "tarakāni" - nebučojas, kategoriski baidās no partnera siekalām. Saka, ka veselība ir pirmajā vietā, ko es respektēju, bet nu tas kaut kādā brīdī izbesi un sāk traucēt.

Būs vēl ~nedēļu līdz 20mitajiem datumiem. Ja patīk Petit - tas ir labs variants (uz ātro) par adekvātu ciparu! Iesaku!

pirms 22 stundām, Tor69 teica:

Смотрю есть люди, которые не отдупляют, что есть разного уровня и разных цен эскорт.

Есть постоянные феи за 300 в час и они реально стоят этих бабок. 

Кто не пробовал ещё - советую!!! Внимание, отношение и конечно внешность, как они выглядят😍 - это другой уровень.

У кого с финансами беда - ну хуёво. Чё тут сказать. Кто на что учился как говорится✌

Vprincipe panimaju tvajo mnene, i skareje vsivo tak i jest - cina eta tolka cifra, jest raznii pridlazene na rinke dlja raznava segmenta klientav.

Vapros ktibe, ok, mozis pazalsta pasavetvat (skinut silki na anketi) 1-3 devusek katorii vhodat sigment "феи за 300 в час и они реально стоят этих бабок." - katorii ti probval? Hacu paprobvat - praverit tioriju..!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.