Nu nesaki gan....es un dalbajobs.....paskatišos....kad pakaļa degs... Paskaidrot?elememtari-visur uzradas....aidi....no kurienes,kur sutīts ...😉pareizi admins teica ka es dīvains zvēriņs....🥹
Zinu ka dabušu ne ta....nepareizi...u.t...bet kamer ja kas kads kautko zin?liekas super ja patīk kuplas un bez aizspriedumiem.prais ari demokratisks😉vīri izsakieties...kam tikai ierekt,paklusejiet😁plīz
Viss tur slikti. Pati viņa ir diezgan sexy, ķermenis slaids, garas kājas. Pats process pizģec.
BJ - ar zobiem, 0/10
sekss - pat guļot uz muguras kustās pēc iespejas ātrāk lai Tu ātrāk beigtu, kad viņa augšā - tas pats. 2/10
Un viņai patīk iedzert. Kad atnācu pie viņas varēja just alkoholu
Ka vienmer.....nu par alkaholu var diskutēt....pekšņi sakusi kost? Nesmidini......cik esu bijis....nekad,ne visiti....ne rumu....neko🥹tada sajuta ka figs kads ticies🫣🤣🤣🤣🤣
Mja ....visu laiku lasiju....teiksu godigi.Sievietej nav ne vainas....100 klasika minets,gribi ko vairak😉ver vaļa maciņu.....Par atieksmi-Sabiedriska.....nevis ka viena otra...Viena vardā....norm.....Ja piķa izteiksmē tad adekvati.....nu un ja kads saka ka viņai tur putni...u.t.....tad tam čamomam pašam kū....ar atieksmi klibo.Normals zaķis.....
Ierakstīts
Nu nesaki gan....es un dalbajobs.....paskatišos....kad pakaļa degs... Paskaidrot?elememtari-visur uzradas....aidi....no kurienes,kur sutīts ...😉pareizi admins teica ka es dīvains zvēriņs....🥹