Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
4sex Daira001
Ierakstīts

Atsauksmē korekti bet vērtējumam bija jābūt tikai 10/10 😂😂

Lai nesāk kautkādas 90to gadu maukas mani mācīt uzreiz saku neesmu lai kādam mācītu dzīvot. Ja neesi gatava riskēt un dabūt bērnu ar konkrēto partneri, nu tad neej uz tādām lietām. Regulāri pārbaudos, lietoju spermicīdu produktus, vienmēr sekoju kalendāram, ar speciālistiem esmu konsultējusies, viss kārtībā. Un nav tā ka tiekos katru dienu un ar kuru katru. profilos ar bildēm,komunicē civilizēti un varbūt var arī kaut ko tālāk sarunāt. Es zinu kas man patīk un uzbudina, tikšanās par naudu man ir tīri for fun, atvainojos ja kāds aizvainots, bet man vienalga. 🖕PS nu nevaru atbildēt uz 100iem ziņu nevaru tas ir ārprāts kautkāds, Rīgā tak ntās meitenes pieejamas 😫 😂🤣

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Sākums viss it kā labi, bet tad tās ntās minūtes sāk čatā malt un malt, par pilnīgi random tēmām, pilnīgi par visu, tikai ne to, ko vajag! Kad beidzot viss sakārtots, šis vēl tikšanās laikā sāk kaut ko pie norunātā naudas cipara piesieties, un mēģina vispār nemaksāt. Es jau gandrīz iepūtu acīs, vajadzēja draudēt. Nu meitenes, atceraties, šitie tipiņi var būt viltīgi, uzmanieties un neuzraujaties!

https://www.gribu.lv/sludinajumi/viriesi-un-puisi/euro-8069859

image.png.ff39158f16ed40d0bf9f20f918b4f3fc.png

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.